Роми Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март преди 13 часа, Krum4ov каза: Честито, да ви е жива и здрава и много щастливи духовни, физически и всякакви пътешествия! И вкъщи се роди бебе преди две седмици и ние имаме котка 😁 Честита радост! Още едно малко магеланче! Много щастливи мигове заедно ви пожелавам! 3
Аzia Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март Честито бебче и на вас, Krim4ov. Здраво и щастливо да расте Все прекрасни новини да четем тук. 3
aleksandrina Публикувано: 28 март Публикувано: 28 март преди 18 часа, Krum4ov каза: Лъки е малко тъжен поради липса на внимание и осъзнавайки, че вече не е най-малкият член на семейството, но е много внимателен и предпазлив, слага си лапичката върху нея и винаги стои на разстояние, без да ѝ се навира. Честита радост! Да расте здрава и с усмивка малката ви магеланка! 🙂 5
Bozhidar1978 Публикувано: 28 март Публикувано: 28 март @Krum4ov : Честито бебче! Да расте здраво и много щастливо. 4
Kosta Grudov Публикувано: 28 март Публикувано: 28 март Честита радост и на вас! Много да ви радва и да расте здрава и щастлива! @Krum4ov 4
DaBo Публикувано: 28 март Публикувано: 28 март @Krum4ov Еха, още едно бебе магеланче в редиците! Да ви е жива и здрава малката принцеса! 4
дядо Пепи Публикувано: Неделя в 09:16 Публикувано: Неделя в 09:16 Голямата ми хвалба!!! Заведоха ме в най-новият магазин на една от чуждите вериги у нас. Купих си кромид лук от Германия, пресен чесън от Египет, зелени чорбаджийки от Турция. И завърших с едно каберне совиньон от Южна Африка. 4 1 4 1
Дани Магелани Публикувано: Неделя в 09:27 Публикувано: Неделя в 09:27 преди 8 минути , дядо Пепи каза: Голямата ми хвалба!!! Заведоха ме в най-новият магазин на една от чуждите вериги у нас. Купих си кромид лук от Германия, пресен чесън от Египет, зелени чорбаджийки от Турция. И завърших с едно каберне совиньон от Южна Африка. И с покупките сготви един тюрлюгювеч с цена като за Тръмп.
Брани Публикувано: Неделя в 09:38 Публикувано: Неделя в 09:38 преди 20 минути , дядо Пепи каза: Голямата ми хвалба!!! Заведоха ме в най-новият магазин на една от чуждите вериги у нас. Купих си кромид лук от Германия, пресен чесън от Египет, зелени чорбаджийки от Турция. И завърших с едно каберне совиньон от Южна Африка. Съвсем нормално - през събота и неделя всеки иска уикенд-забежки дестинации, гледки, вместо да иде едни домати да си засади 🙂 2 9 1
Zdravko Nestorov Публикувано: Неделя в 12:55 Публикувано: Неделя в 12:55 С малко закъснение виждам какво се е случило в последните седмици, но пък новините са толкова прекрасни. Затова и аз да се присъединя към пожеланията! @Lindt и @Gentleman Basta - да ви е честито малкото магеланско съкровище. Да цари само мир и спокойствие в къщи, много да се слушате, вие - нея, тя - вас, а пък за котето - там е божа работа 😄 Да може да се наспивате и да приключенствате много повече от преди 🙂 @Krum4ov - честита рожба и на вас! Да ви е безкрайно здрава, да расте щастлива и да е най-голямата ви гордост. Повече сън, по-малко плач и безкрайни забавления заедно! Живи и здрави бъдете! 3 2
MayaS Публикувано: Понеделник в 11:57 Публикувано: Понеделник в 11:57 Ами да запишем още едно магеланче в списъка. Мома Екатерина вчера ни дари с титлите Баба и Дядо. Падне ли ни в ръчичките само пътувания я чакат. 🤪 13 33
desislavna Публикувано: Понеделник в 12:00 Публикувано: Понеделник в 12:00 Честита внучка, Мая и Иво! Да ви е жива и здрава, много щастлива и с късмет! 3 1
Дани Магелани Публикувано: Понеделник в 12:12 Публикувано: Понеделник в 12:12 преди 11 минути , MayaS каза: Ами да запишем още едно магеланче в списъка. Мома Екатерина вчера ни дари с титлите Баба и Дядо. Падне ли ни в ръчичките само пътувания я чакат. 🤪 Да ви е жива и здрава внучката! Да е благословена! Като гледам баба и и дядо и, добре ще си пътешества. 2 1
marycap Публикувано: Понеделник в 12:31 Публикувано: Понеделник в 12:31 Честита внучка Екатерина на щастливите @MayaS и @IvoS! Да расте здрава и весела, да достигне и да се радва на най- доброто по целия свят! 1 1
Zdravko Nestorov Публикувано: Понеделник в 12:37 Публикувано: Понеделник в 12:37 @MayaS и @IvoS - да ви е жива и здрава внучката. Да сте най-щастливите баба и дядо на света и да водите малкото съкровище на най-невероятните места на света 🙂 2 1
iaia_mama Публикувано: Понеделник в 12:53 Публикувано: Понеделник в 12:53 Честита внучка! Бебетата донасят толкова много любов и щастие, като се появят 🙂 Да ви е жива и здрава! 1 1
crazyhorse Публикувано: Понеделник в 13:08 Публикувано: Понеделник в 13:08 Честита внучна на @MayaS и @IvoS! Здраве и късмет на цялото семейство! 1 1
Victoria Публикувано: Понеделник в 13:14 Публикувано: Понеделник в 13:14 Да ви е жива и здрава внучката! 1 1
ven62 Публикувано: Понеделник в 13:38 Публикувано: Понеделник в 13:38 Честита внучка, @MayaS. Да ви е жива и здрава и много да ви радва. Сега вече си наясно кой е най-големия кеф на света. --- От опит знам, че пътуванията леко ще ги ограничите. Но това не е "-". Просто един кеф се заменя с друг и както вече стана ясно - по-голям. 2 1
MayaS Публикувано: Понеделник в 13:43 Публикувано: Понеделник в 13:43 преди 2 минути , ven62 каза: От опит знам, че пътуванията леко ще ги ограничите. Аааа, надявам се не. Но живота напред ще покаже. Аз по-скоро се моля да съм здрава, че нещо все ми се случва. 4
jul Публикувано: Понеделник в 13:49 Публикувано: Понеделник в 13:49 @MayaS Да ви е жива и здрава внучката и много да ви радва! И вие да сте здрави- за гледане и за пътуване 🙂 Какъв бебевалеж тези дни 😃 2 1
Marisha Публикувано: Понеделник в 13:51 Публикувано: Понеделник в 13:51 Да ви е жива и здрава внучката! 2 1
Antigona Публикувано: Понеделник в 14:20 Публикувано: Понеделник в 14:20 2 hours ago, MayaS said: Ами да запишем още едно магеланче в списъка. Мома Екатерина вчера ни дари с титлите Баба и Дядо. Честита радост! Да е здрава, с попътен вятър и късмет да расте принцесата! 2 1
Lyubina Публикувано: Понеделник в 14:21 Публикувано: Понеделник в 14:21 Честита радост, @MayaS и @IvoS! Да е здраво детенцето! То и аз съм баба от 1 месец, но си трая (чисто суеверие 😉 ). А ако погледна от друга страна, съм баба на квадрат 🙂 (че дъщерята на съпруга ми ни дари с внуче преди две години), но те са далеч и сравнително рядко се виждаме с тях. Добре че са съвременните технологии. 3 1 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега