MayaS Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април На 7.04.2025 г. в 14:21, Lyubina каза: Честита радост, @MayaS и @IvoS! Да е здраво детенцето! То и аз съм баба от 1 месец, но си трая (чисто суеверие 😉 ). А ако погледна от друга страна, съм баба на квадрат 🙂 (че дъщерята на съпруга ми ни дари с внуче преди две години), но те са далеч и сравнително рядко се виждаме с тях. Добре че са съвременните технологии. Разшири Я стига суеверия. Честито да е и на теб. Да расте здраво, да бъде обичано. Благодаря ви на всички за хубавите пожелания. Пожелавам на всички такава радост - на кой дете, на кой внуче. 7 1
jungfraujoch Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април @MayaS и @IvoS, честито ви бебенце! Нека Екатерина расте здрава и спокойна,възпитавана с много любов от щастливи родители и баби и дядовци. Да има щастливо и безгрижно детство,с много приключения и пътешествия. И когато му дойде времето да си има братче за другарче в пакостите 😀❤️🌸 На 7.04.2025 г. в 14:45, MayaS каза: Я стига суеверия. Разшири Точно така! @Lyubina, радвай се,че си баба на квадрат! Пожелавам много здраве на бебчетата и щастливо детство! 4 2
Lindt Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Честита да ви е Екатерина, @MayaS и @IvoS, да е здрава и нека донесе много щастие на цялото семейство! Да глезите внучката много, а тя да не спира да ви изненадва с пакостите си 🙂 2 1
chandni Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април На 7.04.2025 г. в 11:57, MayaS каза: Ами да запишем още едно магеланче в списъка. Мома Екатерина вчера ни дари с титлите Баба и Дядо. Падне ли ни в ръчичките само пътувания я чакат. 🤪 Разшири Честита радост! Да расте здрава, радостна, игрива момата! Да ви носи много щастие! 3 1
Stryper Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Честити внучета! Да са живи и здрави и да донесат много радост в домовете ви! 3 2
chandni Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април На 7.04.2025 г. в 14:21, Lyubina каза: То и аз съм баба от 1 месец Разшири Честито и на теб, @Lyubina! Много радости с внучетата желая! 3 1
Роми Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април Честити внучета-магеланчета! Да са много здрави, палави, безгрижни! 1 1
Миланка Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април Честита радост @MayaS и @IvoS. Да осветлява дните ви Екатерина, много гордост да ви носи, да е здрава и щастлива! 3 1
Миланка Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април Честита двойна радост @Lyubina! Да са здрави и щастливи внучетата, радост и гордост да ти носят. 5 1
дядо Пепи Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април И пак ще се похвалвам. ☺️ Като фен на Арсенал с голем кеф изгледах терора, който наложихме на Реал Мадрид. Нямам глас в момента. Но сърцето ми прелива от радост и задоволство за сърцатата игра и себераздаването, което направиха момчетата. Ако нямахме толкова много контузени основни играчи, най-вече нападатели, щяхме да им скъсаме шортите на милионерите от Мадрид. Голяма вечер на голям отбор!!! Наздраве!!!🍻 7 1
crazyhorse Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април На 8.04.2025 г. в 22:00, дядо Пепи каза: И пак ще се похвалвам. ☺️ Като фен на Арсенал с голем кеф изгледах терора, който наложихме на Реал Мадрид. Нямам глас в момента. Но сърцето ми прелива от радост и задоволство за сърцатата игра и себераздаването, което направиха момчетата. Ако нямахме толкова много контузени основни играчи, най-вече нападатели, щяхме да им скъсаме шортите на милионерите от Мадрид. Голяма вечер на голям отбор!!! Наздраве!!!🍻 Разшири Не съм почитател на Арсенал(и на английския футбол),но много се радвам на победата им над отбора,който е силно подкрепян от УЕФА и съдиите!Другият мач пожелавам петица! 2 2
Duke Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април На 8.04.2025 г. в 22:00, дядо Пепи каза: И пак ще се похвалвам. ☺️ Като фен на Арсенал с голем кеф изгледах терора, който наложихме на Реал Мадрид. Нямам глас в момента. Но сърцето ми прелива от радост и задоволство за сърцатата игра и себераздаването, което направиха момчетата. Ако нямахме толкова много контузени основни играчи, най-вече нападатели, щяхме да им скъсаме шортите на милионерите от Мадрид. Голяма вечер на голям отбор!!! Наздраве!!!🍻 Разшири Гледах само първото, но наистина се радвам за успеха на гънърите. Дано успеете в реванша, че балетистите със сигурност ще излязат с подкрепление от минимум петима - тримата полеви съдии и онези двамата във ВАР-а. Иначе, шампионът на Острова е ясен, или поне така се надявам... 😛 2 1
Kosta Grudov Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април Вместо да се побеждават Уулвс, Борнемут и прочие отбори, за да се участва в борбата за титлата, показва се игра срещу Реал Мадрид.. като фен на Юнайтед съм крайно разочарован 😄 😄 😄 Честити внучета, @MayaS, @IvoS и @Lyubina! Да са ви живи и здрави, много щастливи и много да ви радват! 🥳 2
ven62 Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април На 8.04.2025 г. в 22:00, дядо Пепи каза: И пак ще се похвалвам. ☺️ Като фен на Арсенал с голем кеф изгледах терора, който наложихме на Реал Мадрид. Нямам глас в момента. Но сърцето ми прелива от радост и задоволство за сърцатата игра и себераздаването, което направиха момчетата. Ако нямахме толкова много контузени основни играчи, най-вече нападатели, щяхме да им скъсаме шортите на милионерите от Мадрид. Голяма вечер на голям отбор!!! Наздраве!!!🍻 Разшири Радвам се за теб. --- Все пак, не мога да отмина без коментар как се изразявате, вие, феновете - в първо лице, множествено число. И синът ми е така. Спомням си преди време като казваше - ние, сега като продадем Борба, Твборба (абе един чернокож, невъзпитан, от Ювентус беше) знаеш ли колко ще спечелим. Та му виках - най-после няма да мисля как ще дофинансирам завършването ти. Ще имаш достатъчно пари. 1 1 14
Duke Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април На 9.04.2025 г. в 6:46, ven62 каза: Все пак, не мога да отмина без коментар как се изразявате, вие, феновете - в първо лице, множествено число. Разшири На теб ти е простено да не ги разбираш тези неща, все пак доклокто помня и бира не пиеш... 😛 8 1
Иван Попов Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април Честити внучета! Пожелавам им много здраве, щастие и късмет! Нека имат едно незабравимо детство! 3 2
Anna Kalinovska Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април Wonder do happen, one just needs to believe it and to give them a chance.. Nothing is impossible Aand, never say never.. Нямам спомен от съзнателния ми, самостоятелен живот, да съм имала джам измити прозорци за Великден. Та нека се потупам сама по рамото, мдаа, напипвам наченки на крилца.. За протокола: На Великден съм на круиз по Нил.. На 10-тата минута от влизането в покоите ми.. Хубави гледки, нали.. 2 2
Marisha Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април Искам да се похваля, че Batik air ме ъпгрейднаха до бизнес на полета Манадо- Джакарта. Полета е 3 часа, но все пак. Вече и аз съм баровка😀. 21 1 10
stanimir Публикувано: 16 април Публикувано: 16 април Не са някакви нигерийски измамници , швейцарско е нали ... 13
ivailo_radev Публикувано: 16 април Публикувано: 16 април На 16.04.2025 г. в 18:37, stanimir каза: Не са някакви нигерийски измамници , швейцарско е нали ... Разшири Еми почвай с положителните промени! Да ти дам ли един списък 😄 5
iMari Публикувано: 16 април Публикувано: 16 април Ей какви дарения получават хората, а аз още едни 10 евро за РД от Уиз чакам! 😂 16
stanimir Публикувано: 16 април Публикувано: 16 април Разменям милионите на Ернесто срещу 10 евро в кредит от Wizz. 9
дядо Пепи Публикувано: 17 април Публикувано: 17 април Чисто и просто пак ще се похвалвам. С голям кеф, ама наистина с голям кеф изгледах как "белият балет", кралският клуб, или квото там Ви харесва беше хванат по бели гащи и скалпа му закачен на колана на Арсенал. ☺️ Много отдавна спортно събитие от всякакъв вид и мащаб, не ми бе доставяло такова удоволствие. Рядко красив момент, който ме изпълва със задоволство, че съм фен на този клуб от северен Лондон. 🙂 6
Duke Публикувано: 17 април Публикувано: 17 април На 16.04.2025 г. в 18:37, stanimir каза: Не са някакви нигерийски измамници , швейцарско е нали ... Разшири Аз и друг път съм казвал, но за дарения под пет милиона дори не си правя труда да чета нататък. Така де, имам си принципи, времето ми е по-скъпо... 😛 1 2
Брани Публикувано: 17 април Публикувано: 17 април На 16.04.2025 г. в 19:44, stanimir каза: Разменям милионите на Ернесто срещу 10 евро в кредит от Wizz. Разшири По-добре ги предложи на Експедия за да отблокират няколкото хиляди профила на десетина кахърни пътувателя тук 🙂 И да има пак мир 🙂 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега