Цвете Публикувано: 21 декември, 2015 Сподели Публикувано: 21 декември, 2015 Скоро ще усвоиш телепортацията, натам стремително вървят нещата. 4 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 21 декември, 2015 Сподели Публикувано: 21 декември, 2015 Искам да се похваля, че днес се запознах на живо с една мила и щедра магеланка - Noshtna_ptica. 10 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 21 декември, 2015 Сподели Публикувано: 21 декември, 2015 И аз да се похваля. И аз се запознах с една мила и щедра магеланка - achieva 8 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 22 декември, 2015 Сподели Публикувано: 22 декември, 2015 Много съм радостна, майка ми ни е на гости и ми донесе дългоочакваните календарите и етикетите за куфари. Много са готини! 8 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 (редактирано) Похвалвам се, че вече смело мога да взимам билети до Милано / / за финалите на купата на Италия по волейбол. Така че ми предстоят два /дай боже/ невероятни дни с великолепен волейбол с чудесна групичка /около 20 другарчета/ Само остана да се докопаме до билети...още не са пуснати в продажба. При късмет и други работи може и купа да вдигнем. А дано... Редактирано 23 декември, 2015 от Тони 15 Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Искам да се похваля, че получих прекрасен коледен подарък от noshtna_ptica - книга, картичка със страхотни пожелания, книгоразделители и лакомство, което веднага беше опитано... Днес получих и 4 картички за Коледа... Последните дни получих общо 10 картички с невероятни пожелания, които ме направиха много щастлива... Бях споделила на едно място, че За Коледа искам да получа картички, но не от тези на имейла, а по пощата и 10 прекрасни приятелки (повечето виртуални) ми изпратиха и много ме зарадваха... И аз им изпратих също . Сега съм си ги подредила и много им се радвам. 12 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 декември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Искам да се похваля,че получих коледния си подарък 7 дена преди Коледа- Nikon 3200. Весели Празник! Хайде, чакаме снимки с новото фото ;) Връзка към коментар
домосед Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Спечелих един от трите таблета в играта "Събери историята на българското кино" (http://www.kodkino.com) Обещавам да се старая да поддържам темата за филмите със сводки за още повече български заглавия 42 Връзка към коментар
Kraska Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Спечелих един от трите таблета в играта "Събери историята на българското кино" (http://www.kodkino.com) Обещавам да се старая да поддържам темата за филмите със сводки за още повече български заглавия Браво, това е страхотно! Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 декември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Спечелих един от трите таблета в играта "Събери историята на българското кино" (http://www.kodkino.com) Обещавам да се старая да поддържам темата за филмите със сводки за още повече български заглавия Браво, Домоседко, ти си нашата гордост! Честито, със здраве да си го ползваш 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 След каръшкия ден.Поне мога да се похваля,че билетите дойдоха 31 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 24 декември, 2015 Сподели Публикувано: 24 декември, 2015 (редактирано) Ийеп! Днес пуснаха билетите за финала на Купата на Италия и кой има 16 билета за цялото събитиеееееее? За два полуфинала и финааааал? Като хиени ги дебнахме и са факт! Както и двупосочни билети за нужните дати до Милано, също и хотел! Здрасти, Дядо Коледа, обичам те! Редактирано 24 декември, 2015 от Тони 23 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 24 декември, 2015 Сподели Публикувано: 24 декември, 2015 Все повече харесвам Филипините и хората тук Настанихме се в нашия пансион за следващите 2 дни и тъкмо писукахме от възторг, че е толкова чисто и красиво и ни поканиха да вечеряме традиционните им ястия за Бъдни вечер. Не позволиха да платим по някакъв начин, но определено се чувстваш част от празнуващите Коледа, а не като турист-касичка при такова отношение Само ние ли постим на този празник? 29 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 24 декември, 2015 Сподели Публикувано: 24 декември, 2015 Абе теоретично и католиците постят, ама тук ако на масата няма месо, значи няма нищо за ядене, та не е съвсем постене. Празничното ястие е с риба, а много малко хора постят наистина съответния брой дни преди Коледа. Освен това се смята, че ако добичето живее във водата, значи църквата го счита за риба, та даже и капибари минават 10 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 24 декември, 2015 Сподели Публикувано: 24 декември, 2015 Ами тук бяха 7 ястия - нещо с макарони, бял ориз, нудъли с малко месо и зеленчуци, печено пиле, свински друсан кебап(оказа се, че моят мъж не е ял прясно заклано прасе и вкусът на ястието му е напълно нов. Той беше в екстаз, аз се чудя дали да го съжалявам), едно пиле със сладък сос и плодове. Това може би е Бъдни вечер в Себу или поне според нашите домакини. Риба нямаше, ама аз обядвах два вида, пълнен калмар и морски нудъли, така че не възразявам Обичам я тази страна! 13 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 24 декември, 2015 Сподели Публикувано: 24 декември, 2015 Не съм чул други да постят поне по католическия свят. Тук във Франция ядат мръвки, риби, стриди, свинско, телешко... Фуа гра също... 4 Връзка към коментар
ESK Публикувано: 24 декември, 2015 Сподели Публикувано: 24 декември, 2015 (редактирано) Днес реших да се направя на дядо Коледа или по-скоро на Снежанка и си подарих билетчета за Нова година в Малта. Чуденето ми да отида или не приключи. На 29.12 . 2015 летя. Весела Коледа на всички. Редактирано 24 декември, 2015 от ESK 19 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 декември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 24 декември, 2015 Днес реших да се направя на дядо Коледа или по-скоро на Снежанка и си подарих билетчета за Нова година в Малта. Чуденето ми да отида или не приключи. На 29.12 . 2015 летя. Весела Коледа на всички. Честито, весели празници! Връзка към коментар
Костов Публикувано: 24 декември, 2015 Сподели Публикувано: 24 декември, 2015 (редактирано) Да се похваля и тук със сладките, които дъщеря ми сама ( е, с мааалко помощ от мама, за замесването на тестото) приготви за Коледа. На следващата среща сред природата обещавам такива сладки. Лично поднесени от нея Редактирано 24 декември, 2015 от Костов 31 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 декември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 25 декември, 2015 Да се похваля и тук със сладките, които дъщеря ми сама ( е, с мааалко помощ от мама, за замесването на тестото) приготви за Коледа. DSC_0201.JPG DSC_0199.JPG На следващата среща сред природата обещавам такива сладки. Лично поднесени от нея Браво на детето, много вкусно изглеждат тези сърчица! 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 25 декември, 2015 Сподели Публикувано: 25 декември, 2015 (редактирано) Честита Коледа на всички, аз пак ще се хваля Ние сме в Ослоб, има турове за наблюдение на китови акули. На 20-30 метра от брега плуват тези изключителни същества. Ходи се с лодка, цената е 20 евро за плуване с шнорхел за 30 минути. Няма нужда да се движиш особено, влизаш във водата и акулите почват да кръжат около теб, под теб, до теб. През очилата изглеждат още по-близо и по-големи. Това ми е най-хубавата Коледа, 5 пъти си разместих маската, защото се хиля като зелка като се окажа над великолепното животно. Препоръчвам изживяването на всеки, толкова емоции не ми е доставяло и скачане с бънджи П.П. Стефан Русев бе така добър да ни заеме подводен апарат, но имах много по-интересни занимания и така и не документирах събитието Редактирано 25 декември, 2015 от Lindt 26 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 25 декември, 2015 Сподели Публикувано: 25 декември, 2015 Честита Коледа на всички, аз пак ще се хваля Ние сме в Ослоб, има турове за наблюдение на китови акули. На 20-30 метра от брега плуват тези изключителни същества. Ходи се с лодка, цената е 20 евро за плуване с шнорхел за 30 минути. Няма нужда да се движиш особено, влизаш във водата и акулите почват да кръжат около теб, под теб, до теб. През очилата изглеждат още по-близо и по-големи. Това ми е най-хубавата Коледа, 5 пъти си разместих маската, защото се хиля като зелка като се окажа над великолепното животно. Препоръчвам изживяването на всеки, толкова емоции не ми е доставяло и скачане с бънджи П.П. Стефан Русев бе така добър да ни заеме подводен апарат, но имах много по-интересни занимания и така и не документирах събитието Абе вие само се хвалите, а снимки никакви . Нещо почвам да не вярвам, че сте във Филипините . Я да се поправите и ни пратите доказателствен материал. 2 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 25 декември, 2015 Сподели Публикувано: 25 декември, 2015 Приемаме критиката. Ето доказателствен материал. 21 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 25 декември, 2015 Сподели Публикувано: 25 декември, 2015 (редактирано) Приемаме критиката. Ето доказателствен материал. Приятелю,това ми прилича на снимка от посещението ви в Гърция. Я се отчети с малко повече фотоси!!! Весело изкарване във Филипини и после да разказвате. Редактирано 25 декември, 2015 от krasen_denev 3 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 27 декември, 2015 Сподели Публикувано: 27 декември, 2015 Ох, много съм доволна, добре, че има и къде да се похваля!!! Имаме си билето до Окинава за пролетта - това добре. Но изпускахме ферибота за острова, на който ще ходим и трябваше да нощуваме в Наха. Много исках да видим и Чурауми аквариума, ама той е на север около 2 часа с кола, а ферито на другия ден е в 3 следобед. И ...мъка - няма как да стигнем, разгледаме и се върнем навреме, два дена не ми се батадясват, терзания, ах-ох...и...за пореден път airbnb е велик! Намирам аз един симпатяга, който настанява в кемпер, като те взима от летището и те развозва из цяла Окинава като знае най-готините плажове, кръчмички и закуска ти сервира сутрин с подходяща гледка. Та свързах се с човека и сега тарара-татам: ще ни вземе от летището, ще тръгнем на север, ще спим на плаж гледайки залеза, ще закусим рано и с отварянето ще сме в аквариума, ще разглеждаме до обяд - на тъгъдък ама по-добре от хич - и после ще ни откара с кемпера направо на ферибора в 3 , а ние ще обядваме возейки се и зяпайки гледки през прозореца! Благодаря ти Дядо Коледа! 26 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега