Травеолани Публикувано: 27 декември, 2015 Сподели Публикувано: 27 декември, 2015 (редактирано) Да се похваля, че тази година решихме да си направим малки подаръчета с мъжа ми за Коледа, и той ми купил порцеланова чаша за кафе и чай с рисунка на Рио де Жанейро. Много се зарадвах и вече три дена я използвам постоянно. А и много се изненадах, че се е сетил да отиде в този магазин и ми е избрал чаша с Рио, а не с някой европейски град: Редактирано 27 декември, 2015 от Травеолани 16 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 27 декември, 2015 Сподели Публикувано: 27 декември, 2015 На този ден 27 Декември 2011 г,( вече преминахме в следващия)... преди 4 години неведомите интернет пътища, някакси ме заведоха в АероХрониките. От там всичко е история... , благодаря на съдбата, че ми се случи това и че прерасна по-късно в този страхотен форум и хората с които се запознах и тепърва запознавам . И понеже темата е за хвалене, един пасаж от отговора на бат Георги как и защо е решил да създаде форума - няма как да не съм горд от това, че съм първият му читател в блога извън кръга му от познати (въпреки че ми е написал ника с малка грешка ) Сипвам си едно малко, за мен днес е рождения ден на АероХрониките и форумът му като наследник, наздраве ! 41 Връзка към коментар
alex___ Публикувано: 29 декември, 2015 Сподели Публикувано: 29 декември, 2015 Получих си страхотните магелански календари ) Вечерта премина в разяснения на малките ми племеници откъде са снимките, какво са това континенти, защо е прекрасно да се пътува ) Дано съм ги заразила с вируса на магеланци )) Благодаря на всички "замесени" 3 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 29 декември, 2015 Сподели Публикувано: 29 декември, 2015 Обичам я тази страна! Толкова сигурна бях, че това е твоето място....ДА! 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 29 декември, 2015 Сподели Публикувано: 29 декември, 2015 Все повече харесвам Филипините и хората тук Настанихме се в нашия пансион за следващите 2 дни и тъкмо писукахме от възторг, че е толкова чисто и красиво и ни поканиха да вечеряме традиционните им ястия за Бъдни вечер. Не позволиха да платим по някакъв начин, но определено се чувстваш част от празнуващите Коледа, а не като турист-касичка при такова отношение Само ние ли постим на този празник? Трябва да те поразпитам повечко по темата и пансиона Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 29 декември, 2015 Сподели Публикувано: 29 декември, 2015 Толкова сигурна бях, че това е твоето място....ДА!Да, аз от около 10 дни се чудя кога ще имигрираме във Филипините Малко е досадно местните да са по-хубави от мен и косата ми да се къдри, но иначе се чувствам съвсем на мястото си. Рейни, питай 7 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 29 декември, 2015 Сподели Публикувано: 29 декември, 2015 Да, аз от около 10 дни се чудя кога ще имигрираме във Филипините Малко е досадно местните да са по-хубави от мен и косата ми да се къдри, но иначе се чувствам съвсем на мястото си. Рейни, питай Хахахаха... Това за хубавото не ми се вярва Като се върнеш, сега пожелавам прекрасни празници! Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 30 декември, 2015 Сподели Публикувано: 30 декември, 2015 Хахахаха... Това за хубавото не ми се вярва Като се върнеш, сега пожелавам прекрасни празници!Е, днес се разхубавихме малко Хубаво място е Бохол, а още по-хубаво ни е резортчето в Анда!А най-любимото ми след рибата, банановия шейк и морето е това, че бирата е 2 лв. 38 Връзка към коментар
Nati Публикувано: 30 декември, 2015 Сподели Публикувано: 30 декември, 2015 Lindt, като се прибереш, ако имаш време драсни един пътепис + снимки, че и аз имам идея да посетя Филипините Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 30 декември, 2015 Сподели Публикувано: 30 декември, 2015 Lindt, като се прибереш, ако имаш време драсни един пътепис + снимки, че и аз имам идея да посетя Филипините А, да, ще попиша, иначе CCK няма да има за какво да ме бъзика до следващото пътуване. Аз мисля, че Зани е по-подготвена, но още не е описала в блога си и тук всичко. Ние не обикаляме много, не търсихме най-оптимална цена на нищо, като цяло искахме коледно море и знаехме, че ще е по-скъпо и натоварено, та си плащаме за спокоен плаж около хотела и комфортно придвижване. Това 90 милиона местни да празнуват Коледа и да щъкат наоколо не е шега. 7 Връзка към коментар
pikonio Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 С много добри новини изпращаме тази година. Очертава се май месец да ходим на сватба във Филипините 12 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 1 януари, 2016 Е, днес се разхубавихме малко Хубаво място е Бохол, а още по-хубаво ни е резортчето в Анда!А най-любимото ми след рибата, банановия шейк и морето е това, че бирата е 2 лв. Много сте сладки на тези снимки, личи ви, че си прекарвате чудесно! 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 1 януари, 2016 Сподели Публикувано: 1 януари, 2016 Не че се хваля, ама това ми се падна от късметите 28 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 1 януари, 2016 Сподели Публикувано: 1 януари, 2016 Не че се хваля, ама това ми се падна от късметите DSC00066.JPG Така е, като на всичките листчета напишеш едно и също А на Матеев му се паднало „от време на време - прибиране у дома“ 16 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 2 януари, 2016 Не че се хваля, ама това ми се падна от късметите DSC00066.JPG Хе,хе, да не мислиш, че някой ще ти повярва, че се оплакваш )) Щом и Дядо Коледа ти праща такива напътствия, няма на къде,купувай билетииииии Така е, като на всичките листчета напишеш едно и също А на Матеев му се паднало „от време на време - прибиране у дома“ Паднало му се - ама Дядо Коледа станал разноглед, докато го търсил по света да му даде напътствията 3 Връзка към коментар
bat.galin Публикувано: 2 януари, 2016 Сподели Публикувано: 2 януари, 2016 ... и колко парчета изяде докато откриеш "безценниия" ? 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 2 януари, 2016 Сподели Публикувано: 2 януари, 2016 При мен за поредна година се падна парата и мисля да не се оплаквам на този етап... 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 2 януари, 2016 А пък аз, като правя Коледната пита, във всяко парче слагам паричка, че иначе внуците много страдат. 2 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 3 януари, 2016 Сподели Публикувано: 3 януари, 2016 Да се похваля, че няма да си изпуснем полета до Хонг Конг. Беше много дълъг ден, особено след като се оказа, че всички билети, на всички компании, за всички часове, за целия ден, са продадени и нямаме как да се придвижим от Бохол до Себу. Благодарение на една находчива туроператорка, 14 други закъсали и тн късмет, си наехме частна лодка и после ни остана само да се пазарим 10 пъти и да минаваме 60км около 6часа с 4 вида транспорт. Само на подвижен курник не се качихме О, на едно от момичетата й откраднаха телефона в движение с джипнито от ръцете, така че все пак си пазете вещите, когато пътувате. 19 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 4 януари, 2016 Сподели Публикувано: 4 януари, 2016 Имам най-прекрасните приятели на света! По случай помъдряването ми преди няколко дни ми спретнаха страхотна изненада, която освен, че ще си спомням, но мога и да си припомням дълго време напред. Направили са ми 20 минутно клипче с общи снимки, спомени, закачки, поздравления и песен, посветена на мен, изпълнена от всички тях...При положение, че живеят в различни градове и са около 15 човека самата организация да се случи това си е доста трудна! Та така де- хваля се с най-прекрасните приятели на света! 19 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 4 януари, 2016 Сподели Публикувано: 4 януари, 2016 идвам и аз да се похваля с вече приключилото първо пътуване на малкия магеланец Самуил - държа се повече от геройски и всичко много му хареса. Двата полета минаха чудесно, порева си малко на излитане, но после си поспа, посмя и всичко както си му е реда В Мадрид проспа почти всичко, толкова не е спал никога, явно много му хареса И най-важното за мама и тате - излезе ни по-евтино от пътуване сами и почваме организиране на следващото пътуване 24 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 4 януари, 2016 Сподели Публикувано: 4 януари, 2016 Браво на вас и на героя Самуил. За съжаление аз няма как да тръгна с двете зверчета-близнаци и това доста ни ограничава откъм продължителност на пътуванията(трудно намираме и кандидати да ги гледат). Лятото ги водихме на малко по-дълъг път с автомобил и още ме държат емоциите от тогава. 4 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 4 януари, 2016 Сподели Публикувано: 4 януари, 2016 Колко са големи тези близнаци и момичета/момчета ? Дай ще ги гледаме, всеки като ги вземе по 1 ден,дори половин ден и готова работата 9 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 4 януари, 2016 Сподели Публикувано: 4 януари, 2016 Браво на вас и на героя Самуил. За съжаление аз няма как да тръгна с двете зверчета-близнаци и това доста ни ограничава откъм продължителност на пътуванията(трудно намираме и кандидати да ги гледат). Лятото ги водихме на малко по-дълъг път с автомобил и още ме държат емоциите от тогава. Колко са големи тези близнаци и момичета/момчета ? Дай ще ги гледаме, всеки като ги вземе по 1 ден,дори половин ден и готова работата Айдеее, честито, Ети! Вече можете да пътувате за по-дълго! 7 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 4 януари, 2016 Сподели Публикувано: 4 януари, 2016 Ехааа! Почувствах се много специална! 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега