Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Да се похваля, че тази година решихме да си направим малки подаръчета с мъжа ми за Коледа, и той ми купил порцеланова чаша за кафе и чай с рисунка на Рио де Жанейро. Много се зарадвах и вече три дена я използвам постоянно. А и много се изненадах, че се е сетил да отиде в този магазин и ми е избрал чаша с Рио, а не с някой европейски град:

post-2024-0-88931900-1451248266_thumb.jpg

Редактирано от Травеолани
  • Харесвам 16
Връзка към коментар

На този ден 27 Декември 2011 г,( вече преминахме в следващия)... преди 4 години неведомите интернет пътища, някакси ме заведоха в АероХрониките. От там всичко е история... , благодаря на съдбата, че ми се случи това и че прерасна по-късно в този страхотен форум и хората с които се запознах и тепърва запознавам . И понеже темата е за хвалене, един пасаж от отговора на бат Георги как и защо е решил да създаде форума - няма как да не съм горд от това, че съм първият му читател в блога извън кръга му от познати (въпреки че ми е написал ника с малка грешка )  :) Сипвам си едно малко, за мен днес е рождения ден на АероХрониките и форумът му като наследник, наздраве !   :)

post-186-0-68814300-1451255822_thumb.jpg

• Харесвам 41
Връзка към коментар

Получих си страхотните магелански календари :)) Вечерта премина в разяснения на малките ми племеници откъде са снимките, какво са това континенти, защо е прекрасно да се пътува :)) Дано съм ги заразила с вируса на магеланци :))) Благодаря на всички "замесени" :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Все повече харесвам Филипините и хората тук :)

Настанихме се в нашия пансион за следващите 2 дни и тъкмо писукахме от възторг, че е толкова чисто и красиво и ни поканиха да вечеряме традиционните им ястия за Бъдни вечер. Не позволиха да платим по някакъв начин, но определено се чувстваш част от празнуващите Коледа, а не като турист-касичка при такова отношение :)

Само ние ли постим на този празник?

Трябва да те поразпитам повечко по темата и пансиона :)

Връзка към коментар

Толкова сигурна бях, че това е твоето място....ДА!

Да, аз от около 10 дни се чудя кога ще имигрираме във Филипините :) Малко е досадно местните да са по-хубави от мен и косата ми да се къдри, но иначе се чувствам съвсем на мястото си.

Рейни, питай ;)

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Да, аз от около 10 дни се чудя кога ще имигрираме във Филипините :) Малко е досадно местните да са по-хубави от мен и косата ми да се къдри, но иначе се чувствам съвсем на мястото си.

Рейни, питай ;)

Хахахаха... Това за хубавото не ми се вярва ;) Като се върнеш, сега пожелавам прекрасни празници!

Връзка към коментар

Хахахаха... Това за хубавото не ми се вярва ;) Като се върнеш, сега пожелавам прекрасни празници!

Е, днес се разхубавихме малко :) Хубаво място е Бохол, а още по-хубаво ни е резортчето в Анда!А най-любимото ми след рибата, банановия шейк и морето е това, че бирата е 2 лв.

post-997-0-68370700-1451460312_thumb.jpg

post-997-0-82065100-1451460394_thumb.jpg

• Харесвам 38
Връзка към коментар

Lindt, като се прибереш, ако имаш време драсни един пътепис + снимки, че и аз имам идея да посетя Филипините :)

А, да, ще попиша, иначе CCK няма да има за какво да ме бъзика до следващото пътуване. Аз мисля, че Зани е по-подготвена, но още не е описала в блога си и тук всичко. Ние не обикаляме много, не търсихме най-оптимална цена на нищо, като цяло искахме коледно море и знаехме, че ще е по-скъпо и натоварено, та си плащаме за спокоен плаж около хотела и комфортно придвижване. Това 90 милиона местни да празнуват Коледа и да щъкат наоколо не е шега.
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Е, днес се разхубавихме малко :) Хубаво място е Бохол, а още по-хубаво ни е резортчето в Анда!А най-любимото ми след рибата, банановия шейк и морето е това, че бирата е 2 лв.

Много сте сладки на тези снимки, личи ви, че си прекарвате чудесно!:)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Не че се хваля, ама това ми се падна от късметите :)

attachicon.gifDSC00066.JPG

Така е, като на всичките листчета напишеш едно и също :biggrin:

А на Матеев му се паднало „от време на време - прибиране у дома“ :biggrin:

• Харесвам 16
Връзка към коментар

Не че се хваля, ама това ми се падна от късметите :)

attachicon.gifDSC00066.JPG

Хе,хе, да не мислиш, че някой ще ти повярва, че се оплакваш :)))

Щом и Дядо Коледа ти праща такива напътствия, няма на къде,купувай билетииииии :)

Така е, като на всичките листчета напишеш едно и също :biggrin:

А на Матеев му се паднало „от време на време - прибиране у дома“ :biggrin:

Паднало му се - ама Дядо Коледа станал разноглед, докато го търсил по света да му даде напътствията :)
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Да се похваля, че няма да си изпуснем полета до Хонг Конг. Беше много дълъг ден, особено след като се оказа, че всички билети, на всички компании, за всички часове, за целия ден, са продадени и нямаме как да се придвижим от Бохол до Себу.

Благодарение на една находчива туроператорка, 14 други закъсали и тн късмет, си наехме частна лодка и после ни остана само да се пазарим 10 пъти и да минаваме 60км около 6часа с 4 вида транспорт. Само на подвижен курник не се качихме ;)

О, на едно от момичетата й откраднаха телефона в движение с джипнито от ръцете, така че все пак си пазете вещите, когато пътувате.

• Харесвам 19
Връзка към коментар

Имам най-прекрасните приятели на света! По случай помъдряването ми преди няколко дни ми спретнаха страхотна изненада, която освен, че ще си спомням, но мога и да си припомням дълго време напред. Направили са ми 20 минутно клипче с общи снимки, спомени, закачки, поздравления  и песен, посветена на мен, изпълнена от всички тях...При положение, че живеят в различни градове и са около 15 човека самата организация да се случи това си е доста трудна!

Та така де- хваля се с най-прекрасните приятели на света!

• Харесвам 19
Връзка към коментар

идвам и аз да се похваля с вече приключилото първо пътуване на малкия  магеланец Самуил - държа се повече от геройски и всичко много му хареса. Двата полета минаха чудесно, порева си малко на излитане, но после си поспа, посмя и всичко както си му е реда :) В Мадрид проспа почти всичко, толкова не е спал никога, явно много му хареса :)

И най-важното за мама и тате - излезе ни по-евтино от пътуване сами и почваме организиране на следващото пътуване ;)

• Харесвам 24
Връзка към коментар

Браво на вас и на героя Самуил. За съжаление аз няма как да тръгна с двете зверчета-близнаци и това доста ни ограничава откъм продължителност на пътуванията(трудно намираме и кандидати да ги гледат). Лятото ги водихме на малко по-дълъг път с автомобил и още ме държат емоциите от тогава.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Браво на вас и на героя Самуил. За съжаление аз няма как да тръгна с двете зверчета-близнаци и това доста ни ограничава откъм продължителност на пътуванията(трудно намираме и кандидати да ги гледат). Лятото ги водихме на малко по-дълъг път с автомобил и още ме държат емоциите от тогава.

Колко са големи тези близнаци и момичета/момчета ? Дай ще ги гледаме, всеки като ги вземе по 1 ден,дори половин ден и готова работата :)

Айдеее, честито, Ети! :lol:

Вече можете да пътувате за по-дълго! :)

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.