Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Ехааа! Почувствах се много специална!

На твое място бих се почуствал по-скоро притеснен с тези магеланци и техните непрестанни поводи за сбирки с бирки и разни други субстанции... :P

• Харесвам 3
Връзка към коментар

На твое място бих се почуствал по-скоро притеснен с тези магеланци и техните непрестанни поводи за сбирки с бирки и разни други субстанции... :P

Дюк, ама ти  тоооочно като Драги ми господине:

"  Драги ми господине беше много интересен врабец. Той седеше по цял ден на дървото и само чака нещо да се зададе, за да почне да му прави забележки. Това нещо няма значение какво е: каруца, човек, куче, жена, кола снопи - той на всичко вика "Драги ми господине". Как може, ако върви жена, да и викаш отгоре: Драги ми господине! Драги ми господине обаче пет пари не дава за това, а седи горе и вика на жената: Драги ми господине, не можеш ли малко по-високо да стъпваш, да не вдигаш толкова прахоляк подире си. Къде са те учили да си тътреш краката, драги ми господине! И т. н... Драги ми господине беше до такава степен бъбрица, че дори когато отиваше на лов за насекоми, тичаше по петите им и се караше с тях непрекъснато. Веднъж той гони една мушица, нищо и никаква мушица, но нали и тя носи душица, бяга, та си къса жилите. Подире й тича мрачен Драги ми господине и и вика непрекъснато: А, защо завиваш сега наляво, когато можеш да бягаш направо, ами ме караш и мене да взимам тия остри завой! Ами че така ли се взима завой, бе драги ми господине, за малко щях да се обърна на тоя завой .. . Хей, хей, къде там нанагоре, драги ми господине, на насекомото не се разрешава да се издига нагоре. Глей го сега, назад пък се връща, без даже знак да ти подаде, че ще се връща внезапно. Ако всичко започне да хвърчи така, драги ми господине, за един ден това, дето е хвърковато, ще се изтреби и ще настъпи всеобщата катастрофа..." ;)

Не давам линк, щото не вярвам някой в този форум да не знае от къде е това и кой е Драги ми господине. ;) ;) ;)

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Не разбрах връзката, но във всички случаи си трябва желязна ръка в този форум, че дисциплината хич я няма нещо... :P

Тогава да повторим, Драги ми господине:

" Драги ми господине беше много интересен врабец. Той седеше по цял ден на дървото и само чака нещо да се зададе, за да почне да му прави забележки. Това нещо няма значение какво е: каруца, човек, куче, жена, кола снопи...." ;)

Връзка към коментар

Абе, кво се занимаваш с този врабец, вместо да му теглиш една? :lol:

Ами, много ми е симпатичен :)  Това всъщност е един много мил врабец, само, дето си е мърморанчо. ;) ;) ;)

Връзка към коментар

Да се похваля, че от преди малко съм с нов фотоапарат Canon EOS 750D :rolleyes:  .  Стария ми Canon започна да предявява  претенции и да снима само, ако е в настроение. След като се оказва, че и тази година ще пътувам наблизо и далеч е добре да съм сигурна, че и някоя снимка ще направя :) .

• Харесвам 16
Връзка към коментар

За кое от трите неща да се похваля първо ? :) Айде първо, че наааай-накрая използвах rumbo, от лятото се гонихме с него :) И спестих 10 евро, които ще се обърнат в бири веднага, да стигна и кацна, живот и здраве :) Вече си видях и билета в мейла, checkmytrip и сайта на превозвача. А той е хвалба номер 2 - ще използвам нова за мен компания през новата година - Norwegian, така добре похвалени не от кой да е, а от Матеев, летял с кои ли не през изминалата година :) За отбелязване е, че имат wi-fi на борда, така че се надявам да пиша тук в реално време някъде от горе :) И трето, но не на последно място, че след дълги години мечти за Тенерифе (остава за следващ път), за по-интересно, а и заради Norwegian реших да ида при братовчедите от Гран Канария и се надявам в средата на Март да топна краче и поплувам там :) Всичко това не без помощта на Костов, който за втори пореден път ме, подтикна да ползвам промото на Wizz, Oli_mali , който писа малко преди него и всички други помогнали по един или друг начин .

Редактирано от edbloom
  • Харесвам 14
Връзка към коментар

И аз да се похваля! Алиталия най-накрая ми възстановиха парите за счупения куфар. Отне им 6 месеца. Но пък за сметка на това ми възстановиха цялата сума, ако е някаква утеха. :P

• Харесвам 10
Връзка към коментар

А пък аз, в понеделник си поръчах туй - онуй от SportsDirect-а и днес пристигнаха:)

Поставиха мировой рекорд от 48 часа. В това число и едни якета на Хели Хансен, дето от сума ти време им точа зъби, та най - после ги издебнах :)))

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Да се похваля и аз: налепих си всички снимки от големия магелански календар по стените на мрачния ми офис и той светна. Сега хем имам мотивация за работа с красивите снимки, хем активно боря алцхаймер в зародиш, търсейки съответния месец /не са сложени едно след друго, разбира се/. Да не говоря, че всеки, който влезе се забавлява искрено. 

• Харесвам 16
Връзка към коментар

И аз да се похваля.Първото пътуване вече е организирано или по точно плаване от 14-18 другата седмица с катамаран.Маршрут,Корфу-Атина-Керамоти.Дано и цялата година да ми върви по вода :) :)

post-4446-0-59825000-1452191322_thumb.jpg

post-4446-0-30552400-1452191331_thumb.jpg

• Харесвам 31
Връзка към коментар

И аз се хваля - визата за Мианмар е взета.

Тепърва ще вадя и на приятелката, но проверката как става процедурата е успешна.

Редактирано от mililia
  • Харесвам 13
Връзка към коментар

И аз да се похваля.Първото пътуване вече е организирано или по точно плаване от 14-18 другата седмица с катамаран.Маршрут,Корфу-Атина-Керамоти.Дано и цялата година да ми върви по вода :) :)

Дано да ви е хубаво времето и да няма голямо вълнение морето! 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.