T.E.Lawrence Публикувано: 18 януари, 2016 Сподели Публикувано: 18 януари, 2016 Снимки може да донеса на някоя сбирка. Аз се мъча да се задържа с крака, ръце, зъби, каквото стане, то търчи в галоп, спира на място, извърта флегматично глава към мен и пак потегля в галоп. 26 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 18 януари, 2016 Сподели Публикувано: 18 януари, 2016 (редактирано) Снимки може да донеса на някоя сбирка. Аз се мъча да се задържа с крака, ръце, зъби, каквото стане, то търчи в галоп, спира на място, извърта флегматично глава към мен и пак потегля в галоп. Хахахахаха... къде, къде, къдеее? P.S. Къде го язди този щраус... хаххахахахахахаха Редактирано 18 януари, 2016 от Гост Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 В една ферма до Чианг Рай. Чудех се дали да не й бодна координатите, че се намира в нищото. Тръгнаха да ми обясняват кое са зайци и кое магарета и точно, когато щях да умра от отегчение, избухнаха с оферта за яздене на щраус. 7 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 В една ферма до Чианг Рай. Чудех се дали да не й бодна координатите, че се намира в нищото. Тръгнаха да ми обясняват кое са зайци и кое магарета и точно, когато щях да умра от отегчение, избухнаха с оферта за яздене на щраус. Хах... Моля те бодни я... хахахахаххахахаа Връзка към коментар
Тони Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 В една ферма до Чианг Рай. Чудех се дали да не й бодна координатите, че се намира в нищото. Тръгнаха да ми обясняват кое са зайци и кое магарета и точно, когато щях да умра от отегчение, избухнаха с оферта за яздене на щраус. Снимката е супер яка ахахаха, много се смях! :lol: 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 Хах... Моля те бодни я... хахахахаххахахаа Те имали фейсбук страница. https://www.facebook.com/wanafarm/ 1 Връзка към коментар
Nati Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 хахах ... като си го представя ми изглежда супер забавно въпреки, че съм чела, че е и опасно. А колко горе-долу струва да яздиш щраус? Някой да знае ферма в България, където може да се язди? Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 Определено е проблематично задържането, тъй като няма юзди и седло и трябва да балансираш с тялото. Струваше 200 бата, аз им казах по едно време, че прекратявам, тъй като не си чувствах вече ръцете и краката. 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 Определено е проблематично задържането, тъй като няма юзди и седло и трябва да балансираш с тялото. Струваше 200 бата, аз им казах по едно време, че прекратявам, тъй като не си чувствах вече ръцете и краката. А къде е снимката? 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 Доживях да получа подкуп от униформен полицай, а не аз да давам! Действието се развива преди 30 минути на паспортен контрол на Терминал 2 в София. Ченгето ми проверява паспорта и бордната карта, поглежда ме и изведнъж с приглушен глас казва: "Мога ли да помоля за услуга - да ми купите цигари от фрий шопа, че ние нямаме право?". Съгласявам се, при което той с изключително отработен жест ми пъхва 50 лв в паспорта и ми го връща Не издържах и се разсмях леко... След малко му занесох цигарите (естествено дипломатично скрити в непрозрачно пликче) и той великодушно ми остави рестото за да съм се почерпел. Много ирония... много 33 Връзка към коментар
silvia_b Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 Кутия ли купи или стек? Ако е само една кутия, бакшиша е сериозен 1 Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 Аз не бих изнесла такава информация публично: на летището има камери и е много лесно да се идентифицира служителят. 4 Връзка към коментар
Zara Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 хахах ... като си го представя ми изглежда супер забавно въпреки, че съм чела, че е и опасно. А колко горе-долу струва да яздиш щраус? Някой да знае ферма в България, където може да се язди? Тези http://zerg8.log.bg/article.php?article_id=18332 съм ги виждала само, но определено не стават за яздене, дори се опитваха да "кълват" през оградата. Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 Аз не бих изнесла такава информация публично: на летището има камери и е много лесно да се идентифицира служителят. Смятай пък тези, които индетифицират по камерите колко цигарки са напазарували от фри шопа по неведоми пътища 3 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 22 януари, 2016 Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 Да се похваля - снощи резервирах лятната почивка - на село (даже и извън него), сред природата, дори и без интернет! Две седмици (почти) без връзка със света. Сега наред е уточняването на програмата. И дребен но важен битовизъм - отново имаме топла вода от снощи, след като миналия уикенд термостатът на бойлера ни сдаде багажа. Какво му трябва на човек - горещ душ и планове за пътуване 21 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 22 януари, 2016 Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 Вчера си извадих ре-ентри пермит за Тайланд за 5минути от Дон Муенг. Имам чувството, че ми се зарадваха, че най-накрая ще поработят малко. :D 6 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 януари, 2016 Сподели Публикувано: 23 януари, 2016 Онова чувство, когато полетът ти от Малдивите за Шри Ланка има 10 часа закъснение, а ти за компенсация си получил нощувка в 4 звезден хотел, вечеря, трансфери и $200 кеш (3 пъти повече от стойността на билета)... Любимото ми хоби - да извличам полза от всяка неприятна ситуация. Браво на China Eastern, пак ще ги ползвам 32 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 (редактирано) аз искам да похваля ето тези хора - http://www.shevitza.eu/ Открих ги съвсем случайно на един базар и съм супер впечатлена от качеството, видя и идеята на аксесоарите, които предлагат. Обурудвах се с три шала, пристигнаха за един ден и са повече от впечатляващи. Надявам се скоро гордо да разходя български шевици и в чужбина Самата опаковка е просто красота , има и карта на България, с указание от къде точно е шевицата, която е използвана Абе, много се накефих Редактирано 25 януари, 2016 от mu_ry 7 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 Доживях да получа подкуп от униформен полицай, а не аз да давам! Хах Жоре, много ме кефят твойте случки, забавляваш се 1 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 (редактирано) Днес за пръв път се качих на ски в живота си В Добринище! Утре продължавам уроците! Ако от мен стане скиор - значи от всеки може! Стискайте палци! Редактирано 25 януари, 2016 от violeta 18 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 Днес за пръв път се качих на ски в живота си В Добринище! Утре продължавам уроците! Ако от мен стане скиор - значи от всеки може! Стискайте палци! И моят мъж ме навива от намсиколкогодини да ме качи на ски, ама аз се дърпам упорито, възрастна съм за такива неща Браво, Вили! Нали детето няма да го качвате сега на ски? Наслаждавай се! 1 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 Изглежда по-страшно отколкото е всъщност Пробвай! Адреналин е А и само 1 падане като за първи урок е оптимистично за крайния резултат! Да видим... Детето живот и здраве след 3 години е с нас по пистите! Като гледах днес какви мъници ме задминават и то с каква скорост :) хихихи И моят мъж ме навива от намсиколкогодини да ме качи на ски, ама аз се дърпам упорито, възрастна съм за такива неща Браво, Вили! Нали детето няма да го качвате сега на ски? Наслаждавай се! 1 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 Хайде и аз да се похваля, че помогнах на един познат да си купи билет до Лондон - вчера се заговорихме, че му трябва билет за края на тази седмица, но цената дето открива е малко над 200 евро най-ниска и аз му погледнах датите през rumbo, jetcost и сие....... и излезе цена с багаж 130,00 евро :-)))), остана много впечатлен от "уменията" ми натрупани в магеланците . Препратих му страницата на форума, темата за отстъпките и още няколко страници, но днес се обади, че не може да се оправи и цената вече е над 300 евро , видяхме се, купихме билет през форума, че така и така няма никакви видове от нужните карти на цена от 132 евро и си отиде много доволен и след малко се върна с кутия бонбони "Merci" :-)))))))))))) 24 Връзка към коментар
bat.galin Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 моя бонбон да ми го пазиш ! 4 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 моя бонбон да ми го пазиш ! Само кажи цвета Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега