Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

В Гуaм имa професия дефлорaтор. Родителите нa женaтa нaемaт човекa и му плaщaт дa подготви щеркaтa. Товa сa едни от нaй-увaжaвaните хорa нa островa. Хaх нaвремето колко ебaвки имaше, че тaм е мястото дa се зaмине нa студентскa бригaдa(хем и спбственост нa СAЩ).

Аз малко съм закъсняла за тази дейност  :blush:  :)

Връзка към коментар

В Гуaм имa професия дефлорaтор. Родителите нa женaтa нaемaт човекa и му плaщaт дa подготви щеркaтa. Товa сa едни от нaй-увaжaвaните хорa нa островa. Хaх нaвремето колко ебaвки имaше, че тaм е мястото дa се зaмине нa студентскa бригaдa(хем и спбственост нa СAЩ).

Не искам мъжа ми да има такава професия... И интересно, как ги обучават...

Връзка към коментар

В Гуaм имa професия дефлорaтор. Родителите нa женaтa нaемaт човекa и му плaщaт дa подготви щеркaтa. Товa сa едни от нaй-увaжaвaните хорa нa островa. Хaх нaвремето колко ебaвки имaше, че тaм е мястото дa се зaмине нa студентскa бригaдa(хем и сoбственост нa СAЩ).

Някакви изпити за получаване на сертификация има ли?

А  курсове по специалността?  :rolleyes:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Очаквам някой да се похвали тук, че е назначен :)

И покрай другите въпроси да питам и аз - кандидатите за позицията явяват ли се на интервю? Заплата, осигуровки, работно време, почивни дни, отпуск...? :)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

В Гуaм имa професия дефлорaтор. Родителите нa женaтa нaемaт човекa и му плaщaт дa подготви щеркaтa. Товa сa едни от нaй-увaжaвaните хорa нa островa. Хaх нaвремето колко ебaвки имaше, че тaм е мястото дa се зaмине нa студентскa бригaдa(хем и сoбственост нa СAЩ).

Случайно да имаш добри контакти с местни работодатели? :)

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Абе хора, не се нахвърляте тъй смело. Тя тая работа е баш като оная работа, ама сигурни ли сте , че ви се работи това?

Убеден съм, че сред нас има работохолици... Убеден съм също така, че има и много хора с нужния опит и квалификации за позицията...  :lol:

А иначе тази работа коя категория труд ли се води!?  :mellow:  ^_^

За един прЕятел питам....  :P

Редактирано от tonik
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Аз като обект, а не като субект, бе  :lol:

аааааа, не се сетих  :biggrin:

Абе хора, не се нахвърляте тъй смело. Тя тая работа е баш като оная работа, ама сигурни ли сте , че ви се работи това?

Ами тежка работа, ама все някой трябва да я свърши  :biggrin:

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Оооохх, де го чукаш,де се пука. И аз очаквам някой да се похвали в тази тема,като заеме таз ужасно тежка длъжност. Може и да се оплаче. А аз се похвалвам,че умрях от смях,като отворих темата и с това деня ми стана прекрасен. Благодаря!

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Аз като обект, а не като субект, бе  :lol:

Има вулканизатори за тая работа, колежке  :bye:

post-116-0-85164000-1455272113_thumb.jpg

Сега някоя магеланка да не се похвали, че е накупила...

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

О, Линд, в бг девиците ще трябва да ги търсим в 5-6 клас за съжаление, а тогава все оше е подсъдно ,май...

А не, това са клевети! Аз познавам един, който се ожени за 24 годишна девица, имала тригодишна връзка преди него. И му беше втората девствена приятелка при това. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Тя тaзи и след този брaк, aко се рaзведе и омъжи отново, пaк може дa се окaже девицa :lol:

Спрaвкa: виж реклaмaтa в постa нa кaпитaнa ;)

Има вулканизатори за тая работа, колежке  

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.