Duke Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 Ама моят си оправи "извънземното", твоят може ли така? Това е: а) констатация б) предположение 1 Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 А не, това са клевети! Аз познавам един, който се ожени за 24 годишна девица, имала тригодишна връзка преди него. И му беше втората девствена приятелка при това. A дa знaем ги тия. Девствени с по две децa. 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 Да се похваля наистина - извън горните лакърдии - намерих си очарователна спътничка за Бразилия за Нова година (не че нямаше да хукна сама де, то акъл нямам...). Или тя ме намери, не знам Очарователна - и буквално, ама щото ми е на акъла. Сега ще цопне и в Магеланци Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 Това е: а) констатация б) предположение в) фукане 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 Ама моят си оправи "извънземното", твоят може ли така? Пълно е с "разкази" на отвлечени от извънземни и сексуално употребени земни жители! 2 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 Пълно е с "разкази" на отвлечени от извънземни и сексуално употребени земни жители! Е, надявам се приятелят на Фичо да е отмъстил за тези жертви 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 Пълно е с "разкази" на отвлечени от извънземни и сексуално употребени земни жители! 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 Може ли да приключим дискусията по специфичните професии в Гуам? 2 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 14 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2016 Айде днес ми е ден за писане във форума - похвалвам се, че от вчера пазаруваме билети. Първо си купихме Барселоната за септември месец и круиза, не изчаках да падне цената на уиз, нямам търпение, та си взехме нормален билет, не е евтин , но пък не е и много скъп, а и няма как да сме без два куфара, та съм доволна, единствено отиването е много късно вечерта и нищо няма да видим, но карай. Взехме си и хотела за Барселона, днес си купихме билети с райън до Лондон за 20-24 май, отиването от Пловдив, връщането от София, купихме си и Билет за Великден от Болоня, та явно ще се ходи и във Венеция за Великден. Абе голям пазар, но какво да се прави, трябва да се отмятат нещата. Отделно резервирах за другата седмица хотел в Пампорово с децата, записах се за магеланската сбирка и ... пълнят се уикендите, пълнят, скоро време цялата година ще бъде пронумерована и прошнурована де се вика, дай боже всекиму 23 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Ще посрещам Гергьовден в Аляска. Огромен кеф и една мечта по-малко... Официално се вълнувам Всичко излезна €465, а маршрутът е SOF-FCO-LHR-SEA-ANC // ANC-SEA-LHR-SOF. 31 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 (редактирано) Ехха, супер, честито! Откъде набара билетите? Редактирано 17 февруари, 2016 от Фичо Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Ехха, супер, честито! От къде набара билетите? Те са 3 отделни билета всъщност. Основното спестяване дойде от FCO-SEA-LHR с British Airways за €240 - от Bravofly с Maestro. Вероятно е грешка. Като бонус ще разгледам и Сиатъл 4 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Ще посрещам Гергьовден в Аляска. Огромен кеф и една мечта по-малко... Официално се вълнувам Всичко излезна €465, а маршрутът е SOF-FCO-LHR-SEA-ANC // ANC-SEA-LHR-SOF. Царица Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 ...маршрутът е SOF-FCO-LHR-SEA-ANC // ANC-SEA-LHR-SOF. Матеев, останали са още няколко неизползвани букви от латиницата! Не можа ли да се напрегнеш, че да ги включиш и тях в маршрута? Срамота! 19 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Ще посрещам Гергьовден в Аляска. Огромен кеф и една мечта по-малко... Официално се вълнувам Всичко излезна €465, а маршрутът е SOF-FCO-LHR-SEA-ANC // ANC-SEA-LHR-SOF. И какво всичко това само за да не черпиш! 9 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Матеев, останали са още няколко неизползвани букви от латиницата! Не можа ли да се напрегнеш, че да ги включиш и тях в маршрута? Срамота! Капитане, затова те обичам - колкото и да съм усмихнат (току-що излизам от Дисниленд и съм много подкефен) винаги успяваш да ми помръднеш устните с още няколко милиметра нагоре И какво всичко това само за да не черпиш! Проста аритметика - Аляска ще излезне по-евтино от почерпка Ще пускам снимки за компенсация Отивам да се разбивам - последна вечер в Хонг Конг ми е. И се стягам за безсънните нощи в Бари... 18 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Отивам да се разбивам - последна вечер в Хонг Конг ми е. И се стягам за безсънните нощи в Бари... Аз още ти се чудя на акъла с толкоз женоря, на баир лозе си взе ти, ама карай... 5 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Аз още ти се чудя на акъла с толкоз женоря, на баир лозе си взе ти, ама карай... Айдее, признайте си че им завиждате! Жоре, само хубави неща те чакат в Бари, Лече, Матера и т.н. Ще започнем още в самолета! 10 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Айдее, признайте си че им завиждате! Аз си признавам 12 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Аз си признавам Фичо, не е късно да са поправиш. Местенце за теб все ще се намери. 4 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Малко стана двусмислено. На кого да завиждаме? На Жоро или на момичетата? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Малко стана двусмислено. На кого да завиждаме? На Жоро или на момичетата? Понеже освен Жоро има още двама мъже, затова употребих мн.число. На мъжете! Толкова дами ще има около тях... 3 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 (редактирано) Супер ще им е, не ги мислете! Аз искам пряка връзка да има... Ако може! Видео да е! Редактирано 17 февруари, 2016 от Polina 5 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Супер ще им е не ги мислете! Аз искам пряка връзка да има... Ако може! Видео да е! Видео от ... кое време на денонощието? Пряка връзка ще има. Репортажи - непрекъснато, а снимки ... зависи от желанието на всички. 5 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Видео от ... кое време на денонощието? Пряка връзка ще има. Репортажи - непрекъснато, а снимки ... зависи от желанието на всички. Що за въпрос? Денонощна линия искам! 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега