Mary Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Що за въпрос? Денонощна линия искам! Само нощно видеозаснемане предлагам. 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Направо LiveStream , пък нещо ако се наложи може да се сложи червена точка и 4 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Направо LiveStream , пък нещо ако се наложи може да се сложи червена точка и Само, ако и ти дойдеш! 1 Връзка към коментар
Ellena Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Само нощно видеозаснемане предлагам. Деси знае ли? 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Отстрани ще ви гледаме сеира на живо! Ако пуснете малко матрЯл. 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Направо LiveStream , пък нещо ако се наложи може да се сложи червена точка и Сега се налага да определим отговорен редактор, който да изготвя нещо като "хайлайтс" от заснетото на предишния ден/нощ, но пък от друга страна на кого в този форум бихме могли да имаме пълно доверие относно достоверен монтаж? Както и да го гледам, цялата работа е на баир лозе... 6 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 (редактирано) Аз искам пряка връзка да има... Ако може! Видео да е! аз мога да осигуря техника и професионален екип за заснемането... Само че трябва и ние да сме там...(разбира се, облечени в черно, ако случайно влезем в кадър... Редактирано 17 февруари, 2016 от Ивайла 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 аз мога да осигуря техника и професионален екип за заснемането... Само че трябва и ние да сме там...(разбира се, облечени в черно, ако случайно влезем в кадър... Организирайте се и тръгвайте. Петък 20:20 . Гледайте да не ви забележат. 4 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 (редактирано) Що ми трябваше да надничам... Добре, че ми е изолиран офиса, та не ме гледат колегите как се треса - до сълзи... Редактирано 17 февруари, 2016 от Гост Връзка към коментар
Mary Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 аз мога да осигуря техника и професионален екип за заснемането... Само че трябва и ние да сме там...(разбира се, облечени в черно, ако случайно влезем в кадър... Организирайте се и тръгвайте. Петък 20:20 . Гледайте да не ви забележат. Нали знаете - мечтите са безплатни! Кой дошъл, той видял ... той участвал ... той ... заснел! 2 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Нали знаете - мечтите са безплатни! Кой дошъл, той видял ... той участвал ... той ... заснел! Екип се заявява предварително... Сори, ама ще отразяваме пътуване в Африка по същото време... Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Отстрани ще ви гледаме сеира на живо! Ако пуснете малко матрЯл. Ела в петък на живо да ни изпратиш на летището 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Ела в петък на живо да ни изпратиш на летището В колко часа пътувате? Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 В колко часа пътувате? Петък 20:20 2 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Сега остава и да сформираме група "магеланци изпращат магеланци в Бари през февруари" 12 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Сега остава и да сформираме група "магеланци изпращат магеланци в Бари през февруари" Само с музика и плакати! 6 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Ела в петък на живо да ни изпратиш на летището Иска ви се!! А струва ли си? 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Сега остава и да сформираме група "магеланци изпращат магеланци в Бари през февруари" Припаднах... Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Иска ви се!! А струва ли си? Иска ни се! Струва си 5 Връзка към коментар
LaBarba Публикувано: 19 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2016 Да се похваля за 2 неща: чисто нова Сигма 18-35 f1.8 и 2 седмици Танзания служебно (пак). 24 Връзка към коментар
Low rider Публикувано: 19 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2016 Да се похваля: Трети ден съм във Филипини, но по хубавото е че до обратния полет от Манила ме делят четири полета, малко работа, много нови и стари места и куп забавления както и 27 дни и толкова нощи...... 12 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 27 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2016 Маркетинг отдела на българския офис на Qatar Airways неочаквано ми изпрати персонална покана за коктейл/вечеря през март. Цитирам: "Като един от нашите най-важни клиенти, екипът на Qatar Airways-България би се радвал на Вашето присъствие". Цъ цъ цъ, играта май загрубява С удоволствие ще се запозная с екипа им, контактът може да е полезен. 31 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 27 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2016 Маркетинг отдела на българския офис на Qatar Airways неочаквано ми изпрати персонална покана за коктейл/вечеря през март. Цитирам: "Като един от нашите най-важни клиенти, екипът на Qatar Airways-България би се радвал на Вашето присъствие". Цъ цъ цъ, играта май загрубява С удоволствие ще се запозная с екипа им, контактът може да е полезен. Наша гордост Връзка към коментар
eloena Публикувано: 27 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2016 Маркетинг отдела на българския офис на Qatar Airways неочаквано ми изпрати персонална покана за коктейл/вечеря през март. Цитирам: "Като един от нашите най-важни клиенти, екипът на Qatar Airways-България би се радвал на Вашето присъствие". Цъ цъ цъ, играта май загрубява С удоволствие ще се запозная с екипа им, контактът може да е полезен. E, kak пък уцелиха дата, на която си в България? Следят ли те? 6 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 27 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2016 Маркетинг отдела на българския офис на Qatar Airways неочаквано ми изпрати персонална покана за коктейл/вечеря през март. Цитирам: "Като един от нашите най-важни клиенти, екипът на Qatar Airways-България би се радвал на Вашето присъствие". Цъ цъ цъ, играта май загрубява С удоволствие ще се запозная с екипа им, контактът може да е полезен. Жоре, ако ти трябва придружителен екип от мажоретки - пу съм аз!! 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега