captain_oveur Публикувано: 3 април, 2016 Сподели Публикувано: 3 април, 2016 Да ви е жива и здрава Миленка и много да ви радва! И естествено - да стане първа магеланка! 1 Връзка към коментар
Rumiana Публикувано: 3 април, 2016 Сподели Публикувано: 3 април, 2016 Честитоооо! Голяма да порасте, хубавица и умница, много да ви радва! 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 3 април, 2016 Сподели Публикувано: 3 април, 2016 Ехе, честито! Живи, здрави, много радост и малко проблеми! 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 3 април, 2016 Сподели Публикувано: 3 април, 2016 Да ви е жива и здрава Миленка и много да ви радва! И естествено - да стане първа магеланка! Мерси! Още юли месец съм запланувала първото й пътуване, живот и здраве 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 3 април, 2016 Сподели Публикувано: 3 април, 2016 Да ти е живо и здраво детенцето! Колко методично си документирала чудото. По коремчето мислех, че е момче. А то бебка . Да, много ниско беше коремът този път Връзка към коментар
Mary Публикувано: 3 април, 2016 Сподели Публикувано: 3 април, 2016 Травеолани, честита радост! Много радостни и щастливи мигове с малкото съкровище Милена! Бързо възстановяване! 1 Връзка към коментар
margarettod Публикувано: 3 април, 2016 Сподели Публикувано: 3 април, 2016 Прекрасна новина, Травеолани! Да е голяма късметлийка, малката мома хубавица! Бъдете много щастливии се обичайте безкрайно!!! 1 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 3 април, 2016 Сподели Публикувано: 3 април, 2016 Ей това е хвалба! Честито! Много сте сладки и двете 3 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 3 април, 2016 Сподели Публикувано: 3 април, 2016 Голямо честито и от мен! Бъдете здрави и много щастливи! Красавици! 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 3 април, 2016 Сподели Публикувано: 3 април, 2016 Честито и от мен! Да е жив и здрав бебока и да имате много прекрасни моменти заедно 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 април, 2016 Автор Сподели Публикувано: 4 април, 2016 (редактирано) Много красиво това бебче Мила Честито, да сте живи и здрави и с много късмет цялото семейство! Редактирано 4 април, 2016 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Честито! Да ви е здрава, да расте и да ви носи много щастливи моменти! 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Честито! Жива и здрава да ви е малката принцеса Милена, много да ви радва. 1 Връзка към коментар
Masmiya Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Честита да е Мила, голяма красавица! Да расте здрава и с късмет, а на мама бързо възстановяване и много незабравими пътувания заедно. Пиша, докато кърмя моето юначе - изпреварихме ви с две седмици. Още малко да влезем в ритъм и почвам да плануваме нашите пътувания. 9-месечното, което приключи, бе вълнуващо, но имаме толкова още много да показваме на Магеланчетата ни. 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 април, 2016 Автор Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Честита да е Мила, голяма красавица! Да расте здрава и с късмет, а на мама бързо възстановяване и много незабравими пътувания заедно. Пиша, докато кърмя моето юначе - изпреварихме ви с две седмици. Още малко да влезем в ритъм и почвам да плануваме нашите пътувания. 9-месечното, което приключи, бе вълнуващо, но имаме толкова още много да показваме на Магеланчетата ни. Ооо, честито и на теб! Да сте живи и здрави 6 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Добре дошла на Милена ! Да е здрава и честита ! 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 (редактирано) Ама за да не е само спам, да взема да се похваля и аз - вчера беше перфектен ден за "ханами" и беше перфектно отбелязан с много подходящ избор на място - Укимидо павилиона в парка в Нара. Беше нереално - сакура, сърнички и сума ти булки на фотосесии Щях и да ви го покажа, ако самураев не беше забравил фотоапарата Няма да оставаме много по-назад от японците. И ние можем да се наслаждаваме на ханами. Е, мащаба ни е по-скоро като за едно малко, малко ханамче. Японците ни подарили 50 вишни. Около Ал. Невски видях само тази. Има и няколко пред народната библиотека. Къде ли са останалите 40-45? Самурайке, кой модел е тази вишна? Редактирано 4 април, 2016 от ven62 6 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Като заговорихме за вишни, рекох да попитам. От тези японските вишни, вишновка става ли? Имам едни спомени-юношески-бледни от бабината вишновка на един съученик. Оттогава не съм пробвал подобно питие... 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Като заговорихме за вишни, рекох да попитам. От тези японските вишни, вишновка става ли? Имам едни спомени-юношески-бледни от бабината вишновка на един съученик. Оттогава не съм пробвал подобно питие... Всяка вишна става за вишновка... Важна е ракията, която е основна съставка 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Всяка вишна става за вишновка... Важна е ракията, която е основна съставка Демек, японците и те ракиджии излязоха? 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 (редактирано) Демек, японците и те ракиджии излязоха? Няма корелация между наслаждаването на цъфнали дървета и варене на ракия. По скоро е обратното p.s. А нали са и "генно увредени". Нямат от ония ензим дето разгражда алкохола. Редактирано 4 април, 2016 от ven62 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Честито на мама Травеолани и добре дошла на малката бебка Да е жива, здрава и много , много щастлива 1 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Травеолани, честито и да ви е живе и здрава Миленка с много късмет в живота! 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Съфорумци - да ви представя нашето ново магеланче - Милена (Мила на галено). Ооо, честито! Живи и здрави всички! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 април, 2016 Автор Сподели Публикувано: 4 април, 2016 (редактирано) Демек, японците и те ракиджии излязоха? Направо са разкрити! Само ми се правят на естети, че ужким, цветовете - съзерцание, туй-онуй, а пък варят вишновка на поразия. Редактирано 4 април, 2016 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега