Nik Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Пиша, докато кърмя моето юначе - изпреварихме ви с две седмици. Още малко да влезем в ритъм и почвам да плануваме нашите пътувания. 9-месечното, което приключи, бе вълнуващо, но имаме толкова още много да показваме на Магеланчетата ни. Честито магеланче, Masmiya. Много да ви радва! 1 Връзка към коментар
Мина Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Съфорумци - да ви представя нашето ново магеланче - Милена (Мила на галено). Роди се преди 7 часа, на 3 април, 52 см, 3,576. И докато вие обикаляхте света, аз си стоях вкъщи, но имам снимков материал как премина това 9 месечно пътуване . image.jpeg image.jpeg image.jpeg О, колко е красива!!!! Честито! И името й е прекрасно )) Да е жива и здрава Милена Магеланска, да е късметлийка и да обиколи света поне веднъж още преди да тръгне на училище!!! 1 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Честити ви бебета, Травеолани и Masmiya! Да са ви здрави и щастливи! И много късмет да имат! 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Няма да оставаме много по-назад от японците. И ние можем да се наслаждаваме на ханами. Е, мащаба ни е по-скоро като за едно малко, малко ханамче. DSC00100.JPG DSC00125.JPG Японците ни подарили 50 вишни. Около Ал. Невски видях само тази. Има и няколко пред народната библиотека. Къде ли са останалите 40-45? Самурайке, кой модел е тази вишна? Има в Южния парк, даже имаше мраморна плоча, че са подарени от Япония, бла бла. Сега не знам дали стои още. И около японския хотел (сега Кемпински), ама нещо чувах, че ги били затрили и сложили нещо пластмасово. 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Честито на Травеолани и Masmiya! Да са здрави бебоците, спокойни и да сънуват друмища незнайни. Вчера и аз разбрах, че очакваме бебе в семейството... ох, че хубаво. И преди да ме е метнал с честитки Капитана да уточня, че няма да съм майката. 7 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Честито на Травеолани и Masmiya! Да са здрави бебоците, спокойни и да сънуват друмища незнайни. Вчера и аз разбрах, че очакваме бебе в семейството... ох, че хубаво. И преди да ме е метнал с честитки Капитана да уточня, че няма да съм майката. Ми да взема да се направя на Капитана и да питам: "Значи ще си бабата?" 7 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 (редактирано) Няма да оставаме много по-назад от японците. И ние можем да се наслаждаваме на ханами. Е, мащаба ни е по-скоро като за едно малко, малко ханамче. DSC00100.JPG DSC00125.JPG Японците ни подарили 50 вишни. Около Ал. Невски видях само тази. Има и няколко пред народната библиотека. Къде ли са останалите 40-45? Доколкото зная, до Японския хотел има няколко. За вишната стана ясно, че моделът е добър за вишновка Ми да взема да се направя на Капитана и да питам: "Значи ще си бабата?" Едно време: казваме на някое приятелче - Вчера видях баща ти с брада. - Ама баща ми няма брада! - Значи е била майка ти! Нямат от ония ензим дето разгражда алкохола. Е като го нямат „оня ензим“, дай да не пият, така ли? Хубава работа! Да се похваля и аз, макар и не персонално: днес информационните табла по спирките в Пловдив вече работят Или поне част от тях Край на гадаенето кога ще пристигне автобусът! А в самия автобус пък една мома с електронен глас съобщава спирките Дреболия, ама приятно :) Редактирано 4 април, 2016 от captain_oveur 8 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Ми да взема да се направя на Капитана и да питам: "Значи ще си бабата?" Не съвсем, но няма значение, важното е деца да се раждат. 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 април, 2016 Автор Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Да се похваля и аз, макар и не персонално: днес информационните табла по спирките в Пловдив вече работят Или поне част от тях Край на гадаенето кога ще пристигне автобусът! А в самия автобус пък една мома с електронен глас съобщава спирките Дреболия, ама приятно :) Ти трябваше първо да се похвалиш, че си пътувал с автобус. И така щяха да ти станат ;) Фалбите три. 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Да се похваля и аз, макар и не персонално: днес информационните табла по спирките в Пловдив вече работят Или поне част от тях Край на гадаенето кога ще пристигне автобусът! А в самия автобус пък една мома с електронен глас съобщава спирките Дреболия, ама приятно :) Наистина в тези автобуси се чувстваш някак "евпропейски" Момата съобщава за спирка била две,знаеш ли случайно къде е била .В някои автобуси системата работи поне от две седмици. Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Има в Южния парк, даже имаше мраморна плоча, че са подарени от Япония, бла бла. Сега не знам дали стои още. И около японския хотел (сега Кемпински), ама нещо чувах, че ги били затрили и сложили нещо пластмасово. Явно, това в Южния парк е друг подарък. Пред Ал. Невски също има плоча - 50 дръвчета по случай 40 годишнината от дипломатическите отношения между БГ и Япония. 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 (редактирано) Да се похваля и аз, макар и не персонално: днес информационните табла по спирките в Пловдив вече работят Или поне част от тях Край на гадаенето кога ще пристигне автобусът! А в самия автобус пък една мома с електронен глас съобщава спирките Дреболия, ама приятно :) Обзалагам се, че момата говори само на български. Редактирано 4 април, 2016 от ven62 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Ти трябваше първо да се похвалиш, че си пътувал с автобус. И така щяха да ти станат ;) Фалбите три. Е, не, ние редовно се возим с автобуси Толкова редовно, че по някои линии вече шофьорите и кондукторите ни знаят, а миналата седмица и на отиване с малкия към яслата, и на връщане, бяхме поздравени от преминаващи автобуси Наистина в тези автобуси се чувстваш някак "евпропейски" Момата съобщава за спирка била две,знаеш ли случайно къде е била .В някои автобуси системата работи поне от две седмици. Не зная къде е била, но ще се поинтересувам Да не е „Billa-2"? Обзалагам се, че момата говори само на български. Позна Но полека-лека се надявам да си изчистят недостатъците. До 2019 има време. 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 (редактирано) Обзалагам се, че момата говори само на български. Само български ,вътре на екрана има надписи и те са на български.Представям си как бих се чувствал примерно в Израел ако системата е същата. Billa 2 е но ударението и беше неправилно Редактирано 4 април, 2016 от traveler 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Е, не, ние редовно се возим с автобуси Толкова редовно, че по някои линии вече шофьорите и кондукторите ни знаят Има ли още кондуктори в пловдивските автобуси, щото днес мернах някъде из нета, че вече нямало? Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Има, Фичо. Официално трябваше да пуснат новата система за продажба на билети на 1 април , но все още текат тестовете за връзка с НАП и съответният сертификационен процес, така че малко ще позакъснеят с преминаването на новия коловоз. Иначе електронни карти вече се продават, видях, че и карточетящите устройства изглеждат активни. До ден-два ще ги проверя 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Само български ,вътре на екрана има надписи и те са на български.Представям си как бих се чувствал примерно в Израел ако системата е същата. Billa 2 е но ударението и беше неправилно Абе, какво ще им обръщаме внимание на чужденците, ние сме си "национално идентични", Булгар, Булгар. ....... Позна Но полека-лека се надявам да си изчистят недостатъците. До 2019 има време. Е това е оптимизъм. Нали знаеш - това "Булгар" е на повече от век. Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Абе, какво ще им обръщаме внимание на чужденците, ние сме си "национално идентични", Булгар, Булгар. Е това е оптимизъм. Нали знаеш - това "Булгар" е на повече от век. Тия дни си мислех, че ми се иска да отворя специална тема за обсъждане на „Бай Ганьо“ и Бай Ганьо - и творбата, и героя. Според мен в главите ни е набита (буквално набита - брутално, просташки, много по-просташки от самата ганьовщина) много погрешна представа за Алековия герой и за произведението изобщо. И всъщност ми стана интересно - откога „Бай Ганьо“ се изучава в училище? Почти съм сигурен, че от максимум 60 години. Това кореспондира с простащината, която споменах. Някой ден ще отворя темата. Само да остане време и да си събера мислите малко... 6 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Айде и тази тема според критериите на началството отива към заключване, а уж е само за хвалби... 2 Връзка към коментар
Sju Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Хваля се. Аз пък използвах информативните електронни табла в Пловдив преди капитана, още в събота. Не знаех, че тъкмо са стартирали, разбрах по-късно вечерта. Не бяха много синхронизирани явно, моят автобус дойде след 2 минути, а показваше, че ще дойде след 19. Не съм чула да съобщават спирките вътре, но може би бях съсредоточена в това да сляза възможно най-бързо и да продължа пеш. Вътре не се дишаше. Уж нови автобуси (приятна изненада), а климатиците мексикански . Премахването на кондукторите ще е супер от една страна, винаги са неприятни и вечно недоволни от пътникопотока типове и типки. Другото, което е за хвалба към града - че доста велосипедисти са се появили по велоалеите. Все така (че и по-добре) да е! Само дано пловдивските шофьори да ги опазят, че все едно си в Мароко, следват свои правила на движение. 3 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Днес следобед реших да се порадвам на хубавото време и цъфналите дръвчета в Южен парк. Прибирам се и какво да видя, мъжо щастливо цъка електронни игри на телефона, а голямото дете изчистило апартамента с прахосмукачка и тъкмо приключваше забърсването със стирка. :O После си спомних как малкия напоследък все по-често прави салатата вечер... Боже, благодаря ти, ДОЖИВЯХ... 23 Връзка към коментар
Bled Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Съфорумци - да ви представя нашето ново магеланче - Милена (Мила на галено). Роди се преди 7 часа, на 3 април, 52 см, 3,576. И докато вие обикаляхте света, аз си стоях вкъщи, но имам снимков материал как премина това 9 месечно пътуване . image.jpeg image.jpeg image.jpeg Здраве, здраве, много здраве и от мен. Толкова хубаво и красиво, честито да ви е. Да ви радва безкрай... 2 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 5 април, 2016 Сподели Публикувано: 5 април, 2016 Честито на Травеолани и Maismya, магеланчетата да растат здрави и щастливи и много пътища да видят ! 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 5 април, 2016 Сподели Публикувано: 5 април, 2016 Честито на Травеолани и Maismya, магеланчетата да растат здрави и щастливи и много пътища да видят ! И от меееен!!! Връзка към коментар
tanichka Публикувано: 5 април, 2016 Сподели Публикувано: 5 април, 2016 Честито! Да ви е жива и здрава! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега