captain_oveur Публикувано: 26 септември, 2016 Сподели Публикувано: 26 септември, 2016 Е, вместо в Царево ще ида на Малдивите, ама то, все тая. ;) Познаха, че ще отивам на море. Айде сега, Малдивите! Марш на Царево! Ако се самоотлъчиш, после цяла година ще сънуваш, че вариш боб! Ми тя иска кухня, не ще Рим. И аз к'во да направя - купувам кухня. Ами на когото каквото му се е паднало в новогодишната баница :D 5 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 26 септември, 2016 Сподели Публикувано: 26 септември, 2016 Ами на когото каквото му се е паднало в новогодишната баница :D Браво Капитане!!! Най-накрая някой да разбере как стоят наистина нещата! 7 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 27 септември, 2016 Сподели Публикувано: 27 септември, 2016 Браво Капитане!!! Най-накрая някой да разбере как стоят наистина нещата! Костов, ти си ударил двоен късмет от баницата....ще ходиш в Рим и жена ти все домашна храна ще ти готви. 2 Връзка към коментар
Мина Публикувано: 27 септември, 2016 Сподели Публикувано: 27 септември, 2016 Искам да се похваля, че реших да тегля една тлъста майна на работата си и да си търся нова, при все че никак не е подходящ моментът. 19 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 септември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 27 септември, 2016 Искам да се похваля, че реших да тегля една тлъста майна на работата си и да си търся нова, при все че никак не е подходящ моментът. Аааа, нищо не се знае! Човек "като затвори една врата, веднага се отваря друга". Пожелавам ти бързо да си намериш нова и по- добра. 2 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 27 септември, 2016 Сподели Публикувано: 27 септември, 2016 Искам да се похваля, че се върнах днес от Атина и много ми хареса . Тръгнах без никакви очаквания, но се връщам много приятно изненадана. В неделя хванахме и "почти" безплатната им неделя за вход по музеите(казвам почти, защото музея на Акропола беше си с вход, но влязохме безплатно в Археологическия и на Акропола). Никой не стачкуваше, само протестираха Въобще...много съм доволна и определено ще се върна. 6 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 27 септември, 2016 Сподели Публикувано: 27 септември, 2016 Искам да се похваля, че реших да тегля една тлъста майна на работата си и да си търся нова, при все че никак не е подходящ моментът. Браво! Аз съм на мнение, че човек трябва с удоволствие да ходи на работа и възнаграждението да му носи още по-голямо удоволствие. Така че дерзай смело! П.С. Ако искаш сподели малко повече подробности в кой град и в коя сфера се занимаваш - сигурен съм, че има много магеланци, които бихме ударили едно рамо, ако можем 5 Връзка към коментар
Мина Публикувано: 27 септември, 2016 Сподели Публикувано: 27 септември, 2016 В София съм. Работя като преводач-редактор към една агенция с английки и френски. Много обичам работата си, но започна да ми взима адкси много, бих казала, че ме ограбва, а не ми дава особено много. Също така искам да се похваля, че се върнах от Берлин (и Дрезден), където бях за 3-ти път и нямам търпение да отида отново. 7 Връзка към коментар
Palio Публикувано: 28 септември, 2016 Сподели Публикувано: 28 септември, 2016 Здравей, Мина! Ето, че станахме двама. Е, има и малко разлика - аз моята майна вече я теглих. Сега изчаквам задължителното в тукашните земи "технологично време" да придобия някои необходими документи. И после - Back in Black. Там, дето са ми приятелите, роднините и корените - под нашето, родното небе. Дето казваш - и при мен малко не му е времето, ама то пък кога ще му е? Да го чакаме и да си таковаме душата ли? Стига толкова, а? Те това е! Поздравявам те за взетото решение и ни пожелавам да успеем да си намерим нова посока, към която да се отправим с усмивка. А и едно "Наздраве" никога не е излишно, нали? Да се чувства душата добре - безценно! 13 Връзка към коментар
Мина Публикувано: 28 септември, 2016 Сподели Публикувано: 28 септември, 2016 Ми така де! Тази дяволска красота и ум вехнат, когато са под силен стрес. Бива ли! 11 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 28 септември, 2016 Сподели Публикувано: 28 септември, 2016 О, Мина, здрасти! Абе, винаги ми е било чудно едно нещо за теб, срам-не срам - ще те питам. Ти като се запознаваш с някого, какво казваш? „Не ме настъпвай - аз съм Мина“ - нещо такова ли? 7 Връзка към коментар
Мина Публикувано: 28 септември, 2016 Сподели Публикувано: 28 септември, 2016 Като бях малка един приятел звънеше в нас на вратата и питаше баща ми Бомба вкъщи ли си е 12 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 28 септември, 2016 Сподели Публикувано: 28 септември, 2016 Да се похваля, че преди малко успях да се вредя в онлайн-борсата за билети на ФК Санкт Паули и се сдобих с билет за мача Ст. Паули - Нюрнберг на 31.10.2016 Идеално пасва с престоя ми в Хамбург по същото време 13 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 29 септември, 2016 Сподели Публикувано: 29 септември, 2016 Аз съм едно ужасно, слабоволево създание Не издържах и си букнах билет до Стокхолм за Коледния базар, 3-4 декември, както и много хубав хостел на лодка - не съм била на такова чудо Надявам се да има сняг, да е бяло, празнично и да се размажа от кеф по базара... Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 29 септември, 2016 Сподели Публикувано: 29 септември, 2016 ЧААААО, България! Здравей, Австралия!Забави се, но най-сетне цялата документация е готова!Направих всичко тайно, за да не се осуети нещо. Австралия, идвам!Получих новината, която толкова дълго очаквах, и сега ще се наложи да оставя дом, роден град, държава, кариера и приятели.Време е да осъществя нови начинания и да потърся нови хоризонти.Приятели, имаме три седмици да се виждаме и да си кажем "до нови срещи!". Искам да ви прегърна всичките и да ви кажа, че ви обичам. Ще ви нося завинаги в сърцето си и с усмивка ще си спомням за вас. Не знам кога ще се върна, но един ден обезателно ще го направя!Това съобщение е написано от някой си Иван Петров. Не го познавам, но ми хареса и реших да го споделя с вас... На добър час, Иване! Хахаха, мислех да го постна в хумор. Ама там щяхте да се усетите, че нещо е нередно от началото 21 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 29 септември, 2016 Сподели Публикувано: 29 септември, 2016 Аз съм едно ужасно, слабоволево създание... Rainy, всички тук сме едни ужасно, слабоволеви създания. Видим ли изгодна оферта за някъде, рано или късно сме със самолетни билети в джоба. Слаба воля или ...? А бе за мерака лек няма, така ще е. 5 Връзка към коментар
Low rider Публикувано: 29 септември, 2016 Сподели Публикувано: 29 септември, 2016 Да се похваля, че преди малко успях да се вредя в онлайн-борсата за билети на ФК Санкт Паули и се сдобих с билет за мача Ст. Паули - Нюрнберг на 31.10.2016 Идеално пасва с престоя ми в Хамбург по същото време И улица Reeperbahn да не пропуснеш, и изобщо целия квартал Ст. Паули така де, след мача е време да се видят и забележителностите...... 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 септември, 2016 Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 Аз съм едно ужасно, слабоволево създание Не издържах и си букнах билет до Стокхолм за Коледния базар, 3-4 декември, както и много хубав хостел на лодка - не съм била на такова чудо Надявам се да има сняг, да е бяло, празнично и да се размажа от кеф по базара... Няма да се размажеш, най-много да се "счупиш" от кеф. При тоя студ със сигурност ще си в твърдо агрегатно състояние. ... А бе за мерака лек няма, така ще е. Да-а-а. Мерака умира последен, след надеждата. Мислех, че важи само за едно нещо , пък то било и за пътешествия. 5 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 30 септември, 2016 Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 Аз съм едно ужасно, слабоволево създание Не издържах и си букнах билет до Стокхолм за Коледния базар, Изобщо не си задавах въпроса дали съм или не съм слабоволева. Толкова отдавна си мечтая за Италия, че в момента в който разбрах програмата си за следващите месеци плюс страхотните цени на Ryan и се метнах на едно супер-супер-кратко пътуване до Рим - без никакви угризения на съвестта. Три дни в Рим като за първи опит. Е, малко е ноември, но си въобразявам че няма да е като ноември в Брюксел (или Амстердам, или Хага например ). 7 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 30 септември, 2016 Сподели Публикувано: 30 септември, 2016 Със сигурност няма да е. Рим е възхитителен по всяко време 3 Връзка към коментар
Diana Doncheva Публикувано: 1 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2016 Искам да се похваля с 40 000 посещения на блога ми. За три години съм направила 58 публикации за моите пътувния по света. Доста време им отделям, но ми прави удоволствие да опиша местата на които съм била, като научавам и много нови и интересни факти за тях, докато си подготвям текстовете. 19 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 1 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2016 Искам да се похваля с 40 000 посещения на блога ми. За три години съм направила 58 публикации за моите пътувния по света. Доста време им отделям, но ми прави удоволствие да опиша местата на които съм била, като научавам и много нови и интересни факти за тях, докато си подготвям текстовете. Ми аз може да съм изостанала, но ако дадеш линк към него, гарантирам ти 40 001-то посещение 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 1 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2016 Ми аз може да съм изостанала, но ако дадеш линк към него, гарантирам ти 40 001-то посещение Обаче ще си 40 002, не се сърдиш нали? Цък. 2 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 1 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2016 Обаче ще си 40 002, не се сърдиш нали? Цък Е аз внимавам какво гарантирам, Поли! Иначе, колкото повече... 3 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 2 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2016 Да се похваля ,че съм 40 003 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега