Diana Doncheva Публикувано: 2 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2016 Благодаря ви приятели! Линкът е в подписа ми. Пожелавам на всички да посетят места за които да разкажат на целия свят! 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 2 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2016 А аз 40004! Възхитена съм! Благодаря, Диана! 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Публикувано: 5 октомври, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 октомври, 2016 С две неща да се похваля... Първо, да похваля отново една агенция към държавната администрация, с която си имах вземане даване тия дни. По някаква причина не ми сработи електронния подпис да си подам съответният документ заради грешки в Java-та. Мислех си, че е загубена кауза, но все пак същата вечер пуснах имейл с оплакване и една страница системни съобщения дадени ми от java-та. На другия ден получих отговор по имейла и веднага след това обаждане по телефона. Госпожата, която се зае с моя случай даде личния си телефон и каза, че няма проблем да я търся и извън работно време стига да не е посреднощ, след като и казах, че на работа не нося подписа. Днес и се обадих след 17:30, беше в движение, но за пет минути разрешихме проблема - професионално и културно! Второто нещо...я вижте кой си има паспорт вече: ... Няма да ви казвам тая снимка каква епопея беше, и съм сигурен че служителите имат далеч по-големи драми заради тъпия начин, по който е организирано снимането на бебета. 66 Връзка към коментар
Masmiya Публикувано: 5 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2016 Да напълните паспорта с печати и визи от интересни и желани от вас страни. А Анелия е много чаровен бонбон! В Германия снимките се носят готови от искащите паспорт, така че вкъщи направихме сами фотосесия на тримесечното ни тогава бебе, когато бешев добро настроение. Така избегнахме всякакви епопеи. 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 6 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2016 Финтирах makemytrip. Едни приятели са в Индия с временни карти и ми потвърдиха номера да мога да си използвам и my wallet бонуса. Бтв. тъй като се регистрирах от темата тук от афилиейт линка на някой магеланец, който не познавам, честито и на него, той също е получил бонус. 9 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 6 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2016 ...той също е получил бонус. Вероятно трябва да му услужиш с индийски номер, за да си го ползва Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 6 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2016 Ами, не, изписа, че и на него е добавен бонуса. Освен това първите, които се регистрираха, не им искаше индийски номер за потвърждение. Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 6 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2016 Браво! Не може ли всички магеланци да имаме един и същ телефонен номер? Така както сме се навързали, ще има доста бонуси добавени... Я, сподели Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 6 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2016 хахах, е, ако ставаше, щеше да е супер. Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 9 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2016 Спомням си как се "разболявах", когато трябваше да се покрива норматив в училище на дистанция от 600 метра. Днес успях да се изправя пред себе си и да завърша полумаратона на София. Догодина повече 42 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 12 октомври, 2016 А след колко време беше активно членството? /че и на мен ми пратиха снощи, но засега не е активно/ По темата за безплатното членство в Уиз има писано в тази тема 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 13 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2016 Един чичко на паспортен контрол в Брюксел нещо се обърка и ми удари в паспорта белгийски изходен печат! Добър сувенир 14 Връзка към коментар
zon Публикувано: 14 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2016 Един чичко на паспортен контрол в Брюксел нещо се обърка и ми удари в паспорта белгийски изходен печат! Добър сувенир Така е, като му даваш паспорт като твоя с толкова печати, как да не му лепне още един 3 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 14 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2016 Да се похваля с новия си ник Така де, да не се чудите вече как се чете clete и що е, спазих инструкциите, получени на сбирката и съм чистак нова! 20 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 14 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2016 Да се похваля с новия си ник Така де, да не се чудите вече как се чете clete и що е, спазих инструкциите, получени на сбирката и съм чистак нова! Честито! Аз имах огромни затруднения как се произнасяше clete Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 15 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2016 Еее къде отиват традициите,на мен си ми харесваше clete 7 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 15 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2016 Еее къде отиват традициите,на мен си ми харесваше clete От утре ще съм Луньо 12 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 15 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2016 Изпуснах я за малко снощи и виж какви ги надробила 4 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 15 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2016 (редактирано) Да се похваля с новия си ник Така де, да не се чудите вече как се чете clete и що е, спазих инструкциите, получени на сбирката и съм чистак нова! И аз харесвах повече цлетеее, пууууу. Нищо, да ти е жив и здрав ника, пък и ти с него! Така и така съм влязла, па да се похваля - все пак няма да е страхотна суша до края на годината, купих си билети за един предколеден уикенд в Берлин. То ще е само за ден и половина, нооо ... пак е кеф. Редактирано 15 октомври, 2016 от luba_rizova 13 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 15 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2016 От утре ще съм Луньо Дай да не съкращаваме, кажи си целия ник, че да те разберат хората: Луно, луно, земьо македонска! 5 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 15 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2016 Дай да не съкращаваме, кажи си целия ник, че да те разберат хората: Луно, луно, земьо македонска! Базирайки се на човека, за когото се отнася, дали да не го перефразираме на "Луно, луно, земьо тракийска"? 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 15 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2016 Успях да си хвана полета за София... при само 50 минути трансферно време на Малпенса! Голямо тичане падна 17 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 15 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2016 Успях да си хвана полета за София... при само 50 минути трансферно време на Малпенса! Голямо тичане падна Дано не си изхабил всичкия късмет тоя месец за 50-минутните трансфери. :D 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 15 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2016 Дано не си изхабил всичкия късмет тоя месец за 50-минутните трансфери. :D Напротив, днес направих генерална репетиция Стига се притеснява, другиден в Доха ще си направим връзката като пичове... Не забравяй, че ще ни чакат и ще ни водят за ръчичка. Няма така лесно да пропуснем тропическата буря в Ханой 4 Връзка към коментар
Еминко Публикувано: 15 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2016 Успях да си хвана полета за София... при само 50 минути трансферно време на Малпенса! Голямо тичане падна Ехе:-)),ако си тичал от Т2 до Т1 си е направо подвиг!!:-)). 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега