Костов Публикувано: 15 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2016 Вчера празнувахме златната сватба на моите родители. Дай Боже всеки му да доживее това! 37 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 20 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 Юхууу! Яко! Ние всякак те харесваме, но сега още повече! Време си беше Да се похваля с новия си ник Така де, да не се чудите вече как се чете clete и що е, спазих инструкциите, получени на сбирката и съм чистак нова! 4 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 20 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 Трета покана за участие в кулинарно реалити... Следващият път ще взема да кажа "да" И 15-тте ми минути слава (по Анди Уорхол) 32 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 20 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 Да се похваля с новия си ник Така де, да не се чудите вече как се чете clete и що е, спазих инструкциите, получени на сбирката и съм чистак нова! Честито! Да си напиша,че clete все си го четях Цвете И аз си редактирах ника с по-популярното звучене. И по темата:да се похваля-детето взе шофьорска книжка и съм в очакване на първата дестинация ,до която ще ме закара.Остава да разбера колко време ще почакам,дано да не е много 5 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 20 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2016 Трета покана за участие в кулинарно реалити... Следващият път ще взема да кажа "да" И 15-тте ми минути слава (по Анди Уорхол) 14725648_1156299241116469_5135536806995221261_n.jpg Трябва! П.П. Иска ми се да прочета статията... Връзка към коментар
Роца Публикувано: 21 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2016 Рейни, трудно ще е да съчетая реалити с реалната ми работа Ако искаш, дай ми мейл и ще ти пратя коректурите на текста (и аз не съм я чела още ) 1 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 21 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2016 Не искам да се хваля, а да похваля AlexandraKo, Mililia и Mary, които много ме забавляват с техните разкази. Пренасям се на Малдивите и тъкмо се събличам по бански, бързам към Бали, а след това с чадър към английската провинция. Продължавайте да пишете все така увлекателно! Ще ви чета! 22 Връзка към коментар
Raybeez Публикувано: 23 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2016 Не е точно хвалба, но просто искам да споделя, че с група приятели от време на време си правим LMN (Lame movie nights), където се събираме, за да си сготвим, да пийнем и да гледаме едни от най-потресаващите филми, които сме успели да намерим. Едно от изискванията е да имат оценка под 3 в IMDB или изобщо да го няма там. Снощи си направихме индийска вечер и започнахме ударно със следния филм: http://www.imdb.com/title/tt2344678/ Хваля се с нечовешката издръжливост, която ни позволи да изгледаме след това още един филм - отново от 2 часа и половина. ПП. Адски забавни са тези събирания, а сме гледали такива неописуеми филми, които наистина са изпитание за сетивата: birdemic, the amazing bulk, danger 5 (това е сериал) и други неща, които искам да забравя. 14 Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 23 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2016 Хохо, че това е един от любимите ми индийски актьори. Гледайте Синхам, най-лудия филм. Тая година тоз актьор снимаше в България и един приятел искаше да ходим да му вземем автограф Връзка към коментар
Raybeez Публикувано: 23 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2016 Гледахме трейлъра на филма, който е снимал тук и ще го гледаме като излезе/го намерим. Даже обсъждахме, ако го пуснат на кино да отидем 3 Връзка към коментар
Rositsa88 Публикувано: 23 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2016 Искам да се похваля - след 6 дни заминаваме за Камбоджа и толкова няма нетърпение, че за кой ли път си преподреждам багажа наново 18 Връзка към коментар
LaBarba Публикувано: 27 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2016 (редактирано) Да се похваля, че airbnb-то в Тбилиси е на ТОП място, а сега го виждам и отвън в Гугъл- направо сме в камбанарията! Ако сме с добри отзиви мога да споделя контакти. PS В единственото "street view" на 360 градуса, което отворих, лъснаха два дърти мерцедеса, навява спомени за Албания. Редактирано 27 октомври, 2016 от LaBarba 9 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 27 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2016 Всичко е много хубаво, само цената му хич не ми харесва Да се похваля, че airbnb-то в Тбилиси е на ТОП място, а сега го виждам и отвън в Гугъл- направо сме в камбанарията! Ако сме с добри отзиви мога да споделя контакти. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 27 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2016 За 4-ма си е добра цена Мястото наистина е хубаво. Щом е на високо няма да е много шумно , щото точно там е лудница. Грузинците обожават да ползват клаксоните на автомобилите си. 1 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 30 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2016 Искам да се похваля, че пролетях полет № 100 в скромната ми "кариера" на пътешественик. Честта да обслужат юбилея се падна на Ryanair, с полет до Кьолн (купен с ваучер). Макар че вече бях летял през летището в Кьолн, а в Германия съм ходил доста пъти, смея да твърдя, че се получи една много приятна екскурзия, достойна за юбилейното събитие. Малко снимки: Кьолн Бон Прекрасният Аахен 36 Връзка към коментар
Low rider Публикувано: 31 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2016 За първи път съм във Виетнам (Сайгон)-надмина очакванията ми!.....и що мълчите като з.....и че има страхотен нощен живот и френдли настроени готини момичета?........сетих се, щото ходите само по музеи, заливи, скучни плажове и стари столици....(Критиката ми е само към соло пътешествениците-към семейните само респект!) 14 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 31 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2016 Работното им време е различно и при добро планиране предполагам човек ще има време за всичко. 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 31 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2016 Лоурайдъре, ти па си много хубав! Четеш само разни прашасали пътеводители, ами не си правиш справка у кино-класиката! 11 Връзка към коментар
Low rider Публикувано: 31 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2016 Лоурайдъре, ти па си много хубав! Четеш само разни прашасали пътеводители, ами не си правиш справка у кино-класиката! Добро е видеото, сега е малко по модърн ама виетнамките са си пак ок! 2 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 1 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2016 аз идвам да се похваля, въпреки че може и да съм за темата за оплакванията Днес ми е първия работен ден след раждането , а на сина ми вотри ден на детска градина Топли ме само мисълта, че за Нова година ще пътуваме до Будапеща 12 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 1 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2016 За пръв път пробвам да мина с голям статив в ръчен багаж. Нямаше проблем. Кееееф. :girldance: Дано и следващите екскурзии нещата да вървят по вода. А сега си имам нощни снимки от Валенсия. 9 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 1 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2016 (редактирано) За пръв път пробвам да мина с голям статив в ръчен багаж. Нямаше проблем. Кееееф. :girldance: Дано и следващите екскурзии нещата да вървят по вода. А сега си имам нощни снимки от Валенсия. Защо да има проблем ако се събира в куфара и е достатъчно лек? Аз имам един, който на килограми сигурно е колкото разрешените за целия ръчен багаж и не се наемам да опитвам Редактирано 1 ноември, 2016 от П.Кръстев Връзка към коментар
Raybeez Публикувано: 4 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2016 Публикували са пътепис на кума за Исландия в Капитал, снимките са мои - вече ме има и в печатна медия. Не са ми най-любимите от там, но пак съм много доволен. 23 Връзка към коментар
cck Публикувано: 4 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2016 Публикували са пътепис на кума за Исландия в Капитал, снимките са мои - вече ме има и в печатна медия. Не са ми най-любимите от там, но пак съм много доволен. Много е хубав пътеписа и снимките също. Поздравления. Ето линк към него: http://www.capital.bg/light/neshta/2016/11/04/2855963_okolo_islandiia_za_8_dni/ 11 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 4 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2016 ..... Кироооо и ти много внимателно като пишеш в тая тема! Рязко ми се повишава адреналина.. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега