AlexandraKo Публикувано: 14 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 14 декември, 2016 И аз да се похваля и да почерпя: Похвал, похвал, похвал - поводът е тайна, ама е хубав. Заповядайте на по едно коктейлче, че още е след обед. 20 Връзка към коментар
гост Публикувано: 14 декември, 2016 Сподели Публикувано: 14 декември, 2016 И аз да се похваля и да почерпя: Похвал, похвал, похвал - поводът е тайна, ама е хубав. Заповядайте на по едно коктейлче, че още е след обед. Да си жива и здрава! Все такива тайни поводи да имаш! Коктейлчето ясно, ама това в чинията, моля, да му направиш пълен анализ що е то! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 (редактирано) Коктейлчето ясно, ама това в чинията, моля, да му направиш пълен анализ що е то! Ето, заповядай, малко кулинарно ограмотяване: Най-скъпото кексче на света " Най-скъпото кексче в света носи името "The Golden Phoenix" ("Златният феникс") и бе пуснато в продажба за рекордната цена от 1007 долара или 645 паунда. Кулинарният шедьовър е създаден от най-качествения шоколад в света, който идва от Уганда, заедно с 23 листа от ядливо злато, които отговарят за кралския му дизайн. Направата му е в чест на отварянето на луксозното заведение Bloomsbury, намиращо се в Dubai Mall. Освен тези две ценни съставки, "Фениксът" съдържа точното количество органично брашно и масло, внос от Англия, както и истинска ванилия, също от Източна Африка. Златният десерт се сервира в позлатена чинийка от 24-каратово злато и златна лъжичка, в компанията на сочни червени ягоди. Като най-скъпото кексче в света, сервирането му също трябва да бъде специално. За целта се поръчва 48 часа предварително, за да бъде поднесено както трябва." А мястото, където могат да се опитат подобни петифурки на живо е в Дубай Мол, ето, тук. Редактирано 15 декември, 2016 от AlexandraKo 7 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 15 декември, 2016 Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 Както винаги, Алекс, много полезна информация! В края на януари ще бъда там и ще опитам някое изкушение. Е, няма да е златното кексче, но нещо от от асортимента за "кусльовци"! 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 Както винаги, Алекс, много полезна информация! В края на януари ще бъда там и ще опитам някое изкушение. Е, няма да е златното кексче, но нещо от от асортимента за "кусльовци"! Чак от златното не, ама има други от този сорт, виж менюто по- надолу. И да покажеш, моля, какво опитваш, че да започнем със "завижд, завижд,завииииижд" 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 15 декември, 2016 Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 Чак от златното не, ама има други от този сорт, виж менюто по- надолу. И да покажеш, моля, какво опитваш, че да започнем със "завижд, завижд,завииииижд" Не зная дали да обещая. Да не се отрази зле на другите "кусльовци"?! 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 Не зная дали да обещая. Да не се отрази зле на другите "кусльовци"?! Какво значи зле? Не знам на някого да му се е отразило зле нещо вкусничко. ;) 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 15 декември, 2016 Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 Да, но очи пълни, а стомахче - празно! Да не ме линчуват на някоя сбирка! 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 15 декември, 2016 Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 Какво значи зле? Не знам на някого да му се е отразило зле нещо вкусничко. ;) Потенциално, ... на всички "момченца" 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 Да, но очи пълни, а стомахче - празно! Да не ме линчуват на някоя сбирка! Ееее, ще си го броят за духовна храна. ;) 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 15 декември, 2016 Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 Минахме с приятели през Атина и след нас камък върху камък не остана! 24 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 15 декември, 2016 Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 Минахме с приятели през Атина и след нас камък върху камък не остана! IMG_8212.JPG Аз пък като минах, дострояваха Акропола с още една чисто нова колона. А ние се сърдим на Рашидов, че прави бутафория. 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 15 декември, 2016 Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 Аз пък като минах, дострояваха Акропола с още една чисто нова колона. Е, точно тази и още няколко колони са паднали след тях... 4 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 15 декември, 2016 Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 Минахме с приятели през Атина и след нас камък върху камък не остана! IMG_8212.JPG Аз така убих Мъртво море преди няколко години, ама на магеланската сбирка разбрах, че още не са го погребали. 12 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 15 декември, 2016 Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 Аз така убих Мъртво море преди няколко години, ама на магеланската сбирка разбрах, че още не са го погребали. Ти да не си руснак, щото аз знам със сигурност, че руснаците са го убили. Не са го прогребали, но стабилно са го осолили т.е. консервирали 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 15 декември, 2016 Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 Откъдето мине руски ботуш, трева не никне. Тъпчат и, ако не стигне, осоляват. 4 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 16 декември, 2016 Сподели Публикувано: 16 декември, 2016 Вече съм в отпуска. Никакви самолети (добре де, почти никакви) поне до нова година! 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 16 декември, 2016 (редактирано) Вече съм в отпуска. Никакви самолети (добре де, почти никакви) поне до нова година! Завижд, завижд, завиииижд!За теб празниците са започнали. Редактирано 16 декември, 2016 от AlexandraKo Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 17 декември, 2016 Сподели Публикувано: 17 декември, 2016 Как да не завиждаш на човек в отпуска. Пък аз отивам да се оплаквам. Че Меркурий бил (или ще бъде - не разбрах и не запомних) ретрограден Връзка към коментар
Т.В.Т. Публикувано: 17 декември, 2016 Сподели Публикувано: 17 декември, 2016 (редактирано) Вчера ходих да подкрепя любимия отбор на Армията .Отидох със колата а се прибрах със това http://www.vespa.bg/model-4-Primavera Спечелих голямата награда Редактирано 17 декември, 2016 от Т.В.Т. 38 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 17 декември, 2016 Сподели Публикувано: 17 декември, 2016 Похвалвам се, че от Букинг ми възстановиха парите и нощувката в прекрасния Екселсиор в Болоня за 4-ма ми излезе 170 лв. Дублираната резервация за мизерно апартаментче ми се отблагодари подобаващо! 14 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 17 декември, 2016 Сподели Публикувано: 17 декември, 2016 Аааа яко Честито, със здраве да си го караш. И аз исках да отида, но нямаше как да отсъствам от работа по обяд Вчера ходих да подкрепя любимия отбор на Армията .Отидох със колата а се прибрах със това http://www.vespa.bg/model-4-Primavera Спечелих голямата награда 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 18 декември, 2016 Сподели Публикувано: 18 декември, 2016 Вчера ходих да подкрепя любимия отбор на Армията .Отидох със колата а се прибрах със това http://www.vespa.bg/model-4-Primavera Спечелих голямата награда Страхотно! И това ако не е награда за магеланец! Със здраве да го караш! Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 19 декември, 2016 Сподели Публикувано: 19 декември, 2016 Днес осъществих най-евтиния си полет в живота - за €0.30 (да, тридесет евроцента) от Атина до София. Предполагам трудно, ако въобще някога, ще мога да подобря този рекорд, но с magelanci.com не се знае знае ли се! 30 Връзка към коментар
Популярно мнение Raybeez Публикувано: 19 декември, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 декември, 2016 Сам ще се похваля, че... Трудя си се усърдно в офиса, когато охраната ме извика, защото има някакъв чужденец, който не могат да се разберат. Отивам и виждам едно момче с обица в носа и пънкарски гребен, а до него момиче с лилава коса и татуировки. Веднага ми станаха симпатични, затова се опитах да разбера какво има - оказа се, че им се е счупила колата пред офиса ми и имат нужда да им се извика такси, за да си стигнат до хотела. Всъщност беше малко по-трудно да се разберем, защото бяха гърци и не говореха английски почти. Та с малко английски, немски и ръкомахане успях да им помогна. Поканих ги да седнах в офиса, предложих по топла напитка, че бяха премръзнали и т.н. На един лист им написах адреса на офиса, за да могат да си намерят колата, а на втори им написах адреса на хотела им, за да могат да го показват на шофьорите на такси, за да не се чудят как да се разбират и с тях. И всъщност го споделям това, защото се хваля, че съм помогнал (макар и с много малко) на някой, който е тръгнал на пътешествие и е срещнал проблем. 50 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега