noshtna_ptica Публикувано: 19 декември, 2016 Сподели Публикувано: 19 декември, 2016 Eх, че хубавооо! Тези млади хора ще разберат, че в България има и по-различни българи от тези, които ни показват по тв-то! 4 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 20 декември, 2016 Сподели Публикувано: 20 декември, 2016 За първи път да се разпиша в тази тема, а поводът са новите ми прекрасни, персонализирани етикетчета Много си ги харесвам и ще ги нося с гордост навсякъде Георги, хиляди благодарности! 16 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 20 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 20 декември, 2016 За първи път да се разпиша в тази тема, а поводът са новите ми прекрасни, персонализирани етикетчета Много си ги харесвам и ще ги нося с гордост навсякъде Георги, хиляди благодарности! Честито, да обиколиш света с тях, както е показано на картинката! )) 1 Връзка към коментар
Worldismine Публикувано: 20 декември, 2016 Сподели Публикувано: 20 декември, 2016 Вчера ходих да подкрепя любимия отбор на Армията .Отидох със колата а се прибрах със това http://www.vespa.bg/model-4-Primavera Спечелих голямата награда Йеее, честито!!! Аз закъснях с 10 минути и ме домързя да ходя до канцелариите за билет, направо влязох с картата във В :D Връзка към коментар
Т.В.Т. Публикувано: 20 декември, 2016 Сподели Публикувано: 20 декември, 2016 Йеее, честито!!! Аз закъснях с 10 минути и ме домързя да ходя до канцелариите за билет, направо влязох с картата във В :D И аз имам абонаментна карта за Г сектор , но реших да си купя билет . Защото всички приходи от билети за този мач отиват за благотворителност .И спечелих наградата със билета който си купих. 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 21 декември, 2016 Идвам да се похваля, че си изпълних, каквото си бях намислила. Да разпратя 10 коледни изненадки на приятели и хора, които харесвам. Станаха 12 - още по хубаво! Надявам се, Дядо Коледа да сколаса и да разнесе всичко навреме. 17 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 21 декември, 2016 Сподели Публикувано: 21 декември, 2016 Искам да се похваля ,че си получих коледния подарък от другарче-магеланче.За пръв път качих снимка във форума и не на последно място -изядох бонбоните от подаръка.Равносметката ми е :"Браво на мен!". 14 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Искам да се похваля, че си наредих пъзела. 2000 части за 15 дни, което е мой личен рекорд-затова се и хваля . Всъщност го наредих още в неделя, но досега чаках да съм си вкъщи през деня, че да го снимам на дневна светлина и се видят по-добре цветовете. Така че, от неделя нямам търпение да се похваля На живо е още по впечатляващ. 37 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Интересно ми е какво ги правите пъзелите, след като ги наредите? Любувате се 2-3 дена и после ги разваляте? Или под стъклото на масата? Питам, щото имам малко проблеми с 2 наредени пъзела вкъщи, дето не ми дават да ги разваля Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 За пъзелите-или ги редим отново ,или ги залепвам на картон и ползвам като плакат/картина. 2 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Аз лично винаги ги развалям. Удоволствието е в реденето, като сглобена картинка не ми седят добре, че да се чудя къде да ги си окича. Имах като малка една снимка на петел на черен фон. Мнннооого труден. Редила съм го поне 50 пъти и всеки път ме затрудняваше! 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Взех си поредното Маестро, този път с изписани име и презиме, вместо фамилия. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Интересно ми е какво ги правите пъзелите, след като ги наредите? Любувате се 2-3 дена и после ги разваляте? Или под стъклото на масата? Питам, щото имам малко проблеми с 2 наредени пъзела вкъщи, дето не ми дават да ги разваля Баща ми е вманиачен по пъзелите, има всякакви размери от малки, до големи колкото кухненска маса. След като ги нареди, ги носи да му ги рамкират - целият му офис е окичен с картини/пъзели. 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Ние ги разваляме също, че и вече имаме традиция всяка коледа да купуваме и нареждаме по един. Малко разхищение е, защото по този начин не редим пъзел два пъти, ама какво да се прави, трупаме кашони Златната среда за нас е 1000 парчета, 1500 дойдоха нанагорно миналата година. Даже днес ще пообиколим за тазгодишния пъзел. 5 Връзка към коментар
Sylvie Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Открих 10лв. на обществено място преди 2-3 седмици и днес ги пуснах в касичката на ветринарната клиника "Добро хрумване" за животинките. Доволна съм от себе си 27 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Интересно ми е какво ги правите пъзелите, след като ги наредите? Любувате се 2-3 дена и после ги разваляте? Или под стъклото на масата? Питам, щото имам малко проблеми с 2 наредени пъзела вкъщи, дето не ми дават да ги разваля Този специално ще го лепя и после под леглото. Иначе предните ми стоят с месеци на пода-аз ги редя там, че са доста големи и като ми омръзнат ги развалям и в кутията отново. Не повтарям да ги наредя. 3 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Получих прекрасни подаръци от любими магеланки Mary, Ellena и Desi75, които ме изнадаха на работното място. Благодаря още веднъж от сърце! :wub: Пожелавам на всички весели и светли празници! Бъдете здрави и се чувствайте обичани, както и аз се чувствам днес! 19 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Искам да похваля колеги си. Организирахме се да зарадваме деца от един дом за сираци с подаръци и лакомства. Една колежка им ги занесе, там е и в момента и ни праща снимки...казва,че никога не е виждала някой да се радва толкова много, написали са ни картичка....а ние, от другата страна на вайбър, плачем. Весели празници на всички 38 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Искам да похваля колеги си. Организирахме се да зарадваме деца от един дом за сираци с подаръци и лакомства. Една колежка им ги занесе, там е и в момента и ни праща снимки...казва,че никога не е виждала някой да се радва толкова много, написали са ни картичка....а ние, от другата страна на вайбър, плачем. Весели празници на всички Браво на вас! 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Абе то стана малко "вижте ме колко съм благородна". По принцип не споделям в общественото пространство такива неща, ама много се разчувствах 5 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Абе то стана малко "вижте ме колко съм благородна". По принцип не споделям в общественото пространство такива неща, ама много се разчувствах Споделяй! Не се чувствай неудобно! Доброто заразява! 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Абе то стана малко "вижте ме колко съм благородна". По принцип не споделям в общественото пространство такива неща, ама много се разчувствах Не, не е така.По-добре е да се споделя,добрият пример се следва.Аз така взех пример от един възрастен колега,преди много години и си наричам един ден в годината, когато през целия ден всичко, което направя е подарък.Дали около Коледа /тази година беше в сряда, на 21 дек/,дали около рождения ми ден, дали по Великден - няма значение, важното е, че аз си знам. 14 Връзка към коментар
Nati Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 Мой познат пък намери 290лв. в плик от кроасани и след цял ден разговори по телефона успяхме да намерим на кой са парите. Жената, която ги беше изгубила много се зарадва 23 Връзка към коментар
гост Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 И аз да се похваля с нов семеен пъзел от 8000 !!! части. Освен, че е 8000 части, е невероятно красив! За 2-3-4-5 месеца с общи усилия е готов. 11 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 И аз да се похваля с нов семеен пъзел от 8000 !!! части. снимка? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега