Toto Публикувано: 6 март, 2015 Сподели Публикувано: 6 март, 2015 Здравейте Магеланци казвам се Тодор но повечето ме наричат Тото Моят живот и работа е свързан с пътувания и туризъм...с една сума обожавам пътуванията! Радвам се,че някой се е сетил да направи такъв сайт който ще е от помощ на всички. Поздравления! Ще направя всичко възможно да уведомя всички мои колеги и приятели за да могат да се възползват от мнения коментари и да помагат с каквото могат. Успех! 8 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 6 март, 2015 Сподели Публикувано: 6 март, 2015 (редактирано) Здравей, Toto! Очакваме с нетърпение включването и на твоите колеги и приятели! P.S. Разбира се, ние също се радваме, че някой се е сетил да направи такъв сайт! (за някой) Редактирано 6 март, 2015 от captain_oveur 5 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 6 март, 2015 Сподели Публикувано: 6 март, 2015 Здравейте Магеланци казвам се Тодор но повечето ме наричат Тото Моят живот и работа е свързан с пътувания и туризъм...с една сума обожавам пътуванията! Радвам се,че някой се е сетил да направи такъв сайт който ще е от помощ на всички. Поздравления! Ще направя всичко възможно да уведомя всички мои колеги и приятели за да могат да се възползват от мнения коментари и да помагат с каквото могат. Успех! Грешката е вярна Всички сме така - обожаваме да пътуваме с една сума. По възможност да е по-малка Успех и на теб! п.п. знам, че е техническа грешка, но и така пак се е получило добре ; ) 5 Връзка към коментар
Toto Публикувано: 6 март, 2015 Автор Сподели Публикувано: 6 март, 2015 Грешката е вярна Всички сме така - обожаваме да пътуваме с една сума. По възможност да е по-малка Успех и на теб! п.п. знам, че е техническа грешка, но и така пак се е получило добре ; ) Хахахах получила се е много интересна грешка...хахаха 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега