Роми Публикувано: 17 май, 2022 Публикувано: 17 май, 2022 Така ме е яд, че нямам свободно време есента! Затова закупих малко провизии началото на годината. Да видим как ще се ползват... 3
milenita Публикувано: 17 май, 2022 Публикувано: 17 май, 2022 преди 21 минути , funny каза: Хайде и ние спретнахме един есенен Иран - края на октомври-началото на ноември 🍻 @Георги Матеев ха и аз за тогава ги гледам, за кои дати ги взехте? това с датското IP нещо не го разбрах btw 🤨
Otnesen Публикувано: 17 май, 2022 Публикувано: 17 май, 2022 преди 3 часа, luba_rizova каза: Кога са евтините за Аржентина? Търся, а не намирам. Намерих за ноември.....Както @funny е посъветвала се търси лесно в матричен вид. 6 1
Marisha Публикувано: 17 май, 2022 Публикувано: 17 май, 2022 преди 33 минути , funny каза: Хайде и ние спретнахме един есенен Иран - края на октомври-началото на ноември 🍻 @Георги Матеев Ние пък октомврийски Узбекистан. Вмъкнах го между обичайните заподозрени - септемврийска Сицилия и ноемврийски Шарм😀. 6
milenita Публикувано: 17 май, 2022 Публикувано: 17 май, 2022 Ето го и моя Иран ако някой желае да се джойнне 🥳 29.09 Sofia - Tabriz 10.10 Shiraz - Sofia И Узбекистан от 10 до 20.03 🙃 8 1
funny Публикувано: 17 май, 2022 Публикувано: 17 май, 2022 преди 52 минути , milenita каза: ха и аз за тогава ги гледам, за кои дати ги взехте? това с датското IP нещо не го разбрах btw 🤨 И аз пропуснах датското и взех през турците - 28.10-05.11 5
Адриан ХН Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 Може би не е тук мястото, но да попитам. Направихме резервация през trip.bg и на потвърждението пише следното: Щракнете на връзката за най-актуалната информация за резервация на полети ......... : www.checkmytrip.com. Тук ще намерите още номера на билета и номера на резервацията на авиокомпанията, който се актуализира в рамките на 24 часа от извършването на резервацията. Обаче като чукна на линка ми излиза Error 404 The page you are looking for can't be found Back to the home page Не мога да вляза в страницата. Да не би да трябва да минат 24 часа?
yordanov Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 преди 19 минути , Адриан ХН каза: Може би не е тук мястото, но да попитам. Направихме резервация през trip.bg и на потвърждението пише следното: Щракнете на връзката за най-актуалната информация за резервация на полети ......... : www.checkmytrip.com. Тук ще намерите още номера на билета и номера на резервацията на авиокомпанията, който се актуализира в рамките на 24 часа от извършването на резервацията. Обаче като чукна на линка ми излиза Error 404 The page you are looking for can't be found Back to the home page Не мога да вляза в страницата. Да не би да трябва да минат 24 часа? Дали са ти грешен линк към Checkmytrip. Ползвай https://www.checkmytrip.com/ - трябва да се регистрираш. Не знам трип.бг през коя система правят резервации, но няма гаранция, че резервацията ще се появи в Checkmytrip. Най-добре си я гледай с номера на билета в сайта на Търкиш.
Адриан ХН Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 преди 9 минути , yordanov каза: Дали са ти грешен линк към Checkmytrip. Ползвай https://www.checkmytrip.com/ - трябва да се регистрираш. Не знам трип.бг през коя система правят резервации, но няма гаранция, че резервацията ще се появи в Checkmytrip. Най-добре си я гледай с номера на билета в сайта на Търкиш. Много благодаря. Сега е ОК
kremy_ang Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 Моля за съвет за начина, по който търсите матрично? Дали има изгода за мулти трип? Ако ги търся по отделно 2-та полета ще даде ли намаление? Благодаря!
lesy Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 Като зададете точките и датите, се отваря прозорец с полетите. Вдясно горе има бутони List и Matrix. Натискате Matrix. и след това се местят датите. За мултисити проверявайте. За моята дестинация - Буенос Айрес мултисити през Рио или Сау Паулу беше почти двойно. Но зависи от дестинацията и доколко пести време. Отворете в 2 екрана двете дестинации да гледате за по-ниски цени и в трети пробвайте мултисити. 8
T.E.Lawrence Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 Гледам, че като се купува през посредници, има юнашки цени за избор на място като при лоу кост компаниите. Ако се купува директно през сайта на компанията има ли я тази цена? Нещо ново от търкиш или посредниците така се пробват да избият ниските цени?
Георги Матеев Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 преди 14 минути , T.E.Lawrence каза: Гледам, че като се купува през посредници, има юнашки цени за избор на място като при лоу кост компаниите. Ако се купува директно през сайта на компанията има ли я тази цена? Нещо ново от търкиш или посредниците така се пробват да избият ниските цени? Има я и директно през сайта на авиокомпанията. Търкиш сериозно смениха политиката напоследък и продават седалки до последно. Включително по време на чекин вече не дават безплатен избор, ако не платиш ти дават седалка на случаен принцип. Добре дошли в пост-ковидната 2022 🙂 А ако някой още се чуди - тарифите все пак включват и чекиран багаж, потвърдено. Между другото - вижте цените на същата промоция от Литва, Латвия и Естония. Силно завидях за Токио за €250. 10 1
Lindt Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 преди 8 минути , kremy_ang каза: Моля за съвет за начина, по който търсите матрично? Дали има изгода за мулти трип? Ако ги търся по отделно 2-та полета ще даде ли намаление? Благодаря! Ако се опитваш през телефона, може би ще е по-лесно да гледаш в skyscanner цените за месеца. преди 1 минута , T.E.Lawrence каза: Гледам, че като се купува през посредници, има юнашки цени за избор на място като при лоу кост компаниите. Ако се купува директно през сайта на компанията има ли я тази цена? Нещо ново от търкиш или посредниците така се пробват да избият ниските цени? Ние летяхме в края на миналата година и можехме да си изберем определени места в сайта на Търкиш, но през февруари вече не можеше безплатно, поне @randi не откри начин. 1
antea Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 преди 8 минути , T.E.Lawrence каза: Гледам, че като се купува през посредници, има юнашки цени за избор на място като при лоу кост компаниите. Ако се купува директно през сайта на компанията има ли я тази цена? Нещо ново от търкиш или посредниците така се пробват да избият ниските цени? ето това са цените за избор на място през сайта им https://www.turkishairlines.com/en-tr/flights/fly-different/seat-selection/ 3 1
stanimir Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 В сайта ясно са посочени условията за багаж ,няма място за чудене : 2
Roberto Baggio Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 Минавам само да се похваля, че се сдобих с билети до Виетнам 🙂 12 7
Адриан ХН Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 преди 16 минути , Roberto Baggio каза: Минавам само да се похваля, че се сдобих с билети до Виетнам 🙂 За кои дати?
Roberto Baggio Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 преди 1 минута , Адриан ХН каза: За кои дати? 19.11 - 03.12, летим до Ханой и се връщаме през Хо Ши Мин. 5
Адриан ХН Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 В момента, Roberto Baggio каза: 19.11 - 03.12, летим до Ханой и се връщаме през Хо Ши Мин. Ние сме 30.10 - 11.11 - летим до Хо Ши Мин и се връщаме през Ханой 3
oli_mali Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 Никой ли не се е пуснал към Занзибар? Някакси остава в сянка на фона на другите оферти, но пък ние си взехме за втората половина на септември. Все още се чудим дали отсега да букваме Мавриций за другата година или да изчакаме декемврийската промоция. 2
Eva eva Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 Кои държави в Азия са отворени към момента? Била съм само в Япония, всичко друго ми е интересно 🙂 Например за Виетнам се интересувам. На каква цена взехте билетите? 1
Roberto Baggio Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 преди 9 минути , Eva eva каза: Кои държави в Азия са отворени към момента? Била съм само в Япония, всичко друго ми е интересно 🙂 Например за Виетнам се интересувам. На каква цена взехте билетите? 785 лв. двупосочно, най-базовата тарифа. 6
Eva eva Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 преди 28 минути , Roberto Baggio каза: 785 лв. двупосочно, най-базовата тарифа. Мултисити ли? Кои градове и кой месец? Струва ми се, че ноември времето е ок там.
Roberto Baggio Публикувано: 18 май, 2022 Публикувано: 18 май, 2022 преди 8 минути , Eva eva каза: Мултисити ли? Кои градове и кой месец? Струва ми се, че ноември времето е ок там. преди 2 часа, Roberto Baggio каза: 19.11 - 03.12, летим до Ханой и се връщаме през Хо Ши Мин. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега