Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:

Търсете по-обстойно.Поне дестинациите които проверих ги има на обявената цена и от София. Хубаво е че подраниха с промото , така всеки ще е наясно дали да разчита на турците или да търси алтернативи.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 минути , stanimir каза:

Търсете по-обстойно.Поне дестинациите които проверих ги има на обявената цена и от София. Хубаво е че подраниха с промото , така всеки ще е наясно дали да разчита на турците или да търси алтернативи.

Търся до Токио специално, никакви оферти не намирам поне аз?

Публикувано:
8 minutes ago, polyglota80 said:

Търся до Токио специално, никакви оферти не намирам поне аз?

Дори под обявената цена в промото за Варна.Чакаме списък за София , но явно има попадения  :

IMG_20250420_203159.jpg

• Харесвам 2
Публикувано:

До Баку 337 евро от София.  В табличката от Варна е 399 евро 😉

Но за съжаление, показва дати до последната събота на март. Няма лятно разписание 2026. Проверих за няколко града, няма априлски дати.  На календара уж дава до 10 април, но няма билети след 28 март. Вие видяхте ли априлски дати за някоя дестинация?

Screenshot 2025-04-20 at 22.48.35.png

• Харесвам 4
Публикувано:

Хвърлих сега поглед на разсъмване и като гледам как бързо се изчерпват евтините тарифи с кратък престой явно цените за българите са добри ... и то навръх Великден, когато много хора още не са станали от масата. Така че мрънкаме -не мрънкаме , турците си разбират от бизнеса 😛

• Харесвам 6
Публикувано:

Тези цени според мен обективно са далеч от промоционални. Може би и те минават на модела на други авиокомпании и няма да имат вече 1-2 промоции през годината, а непериодично ще компенсират спадове в търсенето с добри цени. При всички положения това следва други развития в туристическия сектор в Турция, където цените изведнъж много се вдигнаха. За радост има конкуренция и други със сигурност ще погледнат към техния пазарен дял.

Иначе ето това е промоционална цена в днешно време на фона на цените на ТК. Разбира се липсва багаж, но за сметка на това има ефективна защита при закъснения и в двете посоки, което за мен е доста по-важно.

Screenshot_20250421-100750.png

• Харесвам 7
Публикувано:

Надявам се да не е това промоцията им. Ако е това, за пръв път от няколко години ще пропусна, не виждам нищо кой знае колко промоционално и вълнуващо. Всъщност цените спрямо предишни промоции по всички дестинации които гледам са доста завишени.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 55 минути , Aureliano каза:

Тези цени според мен обективно са далеч от промоционални.

Screenshot_20250421-100750.png

Харесва ми колко си дипломатичен. Нека си го кажем - тази промоция просто не става и е промоция само на думи.

Търкиш следват пътя на Qatar Airways - повечето им самолети са постоянно пълни и вече няма причина да свалят драстично цените, както правеха следковидно. Особено за незначителен пазар като нашия.

И още нещо. По много от маршрутите Пегасус обикновено летят за 3-4 пъти по-малко пари. Пак на един билет. По други маршрути има поне по 5 китайци. Та избор не липсва.

• Харесвам 8
Публикувано:

За Япония и Австралия има доста добри цени, като за нас от София, аз поне не съм виждал подобни от много време, особено до Мелбърн.

Всичко друго не става.

• Харесвам 4
Публикувано:

Здравейте, а възможно ли е да се закупят билети, без да имаш валиден задграничен паспорт? На кой етап от закупуване, чекиране проверки, се дават данните за паспорт? Възможно ли е, също така, да се закупи с изтичащ паспорт и после да се смени? Не съм пътувала извън европа досега, не съм и купувала билети с търкиш до момента. 

Публикувано:
преди 1 минута , Stefanovam каза:

Здравейте, а възможно ли е да се закупят билети, без да имаш валиден задграничен паспорт? На кой етап от закупуване, чекиране проверки, се дават данните за паспорт? Възможно ли е, също така, да се закупи с изтичащ паспорт и после да се смени? Не съм пътувала извън европа досега, не съм и купувала билети с търкиш до момента. 

При купуването не ти трябва паспорт, а чак при чек ин.

Публикувано:
преди 33 минути , logist13 каза:

Надявам се да не е това промоцията им. Ако е това, за пръв път от няколко години ще пропусна, не виждам нищо кой знае колко промоционално и вълнуващо. Всъщност цените спрямо предишни промоции по всички дестинации които гледам са доста завишени.

Преди 1 час, Kamen каза:

Не намирам опция да си използвам наличните мили.

Премахнато ли е или аз не правя нещата правилно?

Появява се когато всичките полети се изпълняват от Търкиш.

Има отлични цени Варна - Мелбърн - Варна 834е

Публикувано:

Мисля, че повишаването на цените е видно за всеки, така че просто трябва да се пренастроите какви точно са редовни и промоционални цени. Никой не е толкова глупав ако редовно продава по 1000 евро и да пусне промоция за 500, ще пусне промоция за 800, без значение дали някой ще каже че не било промоция.

• Харесвам 6
Публикувано:

Виждаме че продават успешно и при тези цени. Освен това всички български туристически агенции правят пакетите си към ЮА Азия  изключително с Търкиш и Катар.

Там 100-200€ отгоре не са толкова от значение , при положение че народа пътува вече толкова активно.Май нямам полет към Истанбул на който да не съм засичал групови туристи поели нанякъде.

Публикувано:

Народа пътува като луд, преди ковида си взимах билет за Европа за 700 евро без зор и търсене, сега няма под 900, а за ваканциите 1000.

Преди няколко седмици пуснаха нови полети към Европа, няколко часа се забавих да взема билет и най-ниските цени ги изкупиха пред мен... 

Демек, дори и да казвате, че тия цени не стават, най-много 2-3 дена ще има и ще свършат и те.

За съжаление по моето направление няма Пегасус и 4-5 китайци...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , stanimir каза:

Май нямам полет към Истанбул на който да не съм засичал групови туристи поели нанякъде.

Късния полет от София е пълен с групи, летящи за къде ли не. Последния път имаше за Азия, за Австралия, на Южна Америка.

Самостоятелните пътници бяха основно за Щатите.

• Харесвам 2
Публикувано:

Опитах да резервирам от София до Ванкувър или до Торонто, но не ми показва да има изобщо полети април 2026. През профила си в търкиш опитвам.  Идеи?

Публикувано:
преди 1 час, Alexander каза:

За Япония и Австралия има доста добри цени, като за нас от София, аз поне не съм виждал подобни от много време, особено до Мелбърн.

Всичко друго не става.

Чисто информативно, последните седмици мярках поне 3 китайски оферти Западна Европа - Австралия/Нова Зеландия с включен багаж и т.н. за по около €500-€550. Та не знам.

Аз лично доста понамалих турските полети напоследък, пропускам и тази промоция сега.

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   11 магеланци

• Svetulche
    • Росен Василев
    • infectedmushroom
    • S.G.
    • kostashomes
    • HUNT
    • Mitko
    • Individuala
    • polyglota80
    • ivelina666
    • Tesh
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.