Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

На късмет - може да вали, може и да не вали. Пък и тогава ми е рождения ден, аз лично нямам много избор 🙂 Затова ги знам цените за датите наоколо на изуст.

Така, като гледам, миналата година по това време е валяло само един ден през деня. Напълно ме устройва=

image.png.7fcb00f106146ade1bea97341e645a06.png

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Мх, аз пробвах, избрах Multi city и след това има да избера това: 

20210115_132931.jpg.0e0cc4c47f6c4bc96f8ad55dd4e2f227.jpg

Аз не съм сигурен, че правилно разбирам semiflex-a. Ако купя билет за 400евро, и после искам връщане ще получа 300 евро , защото има такса от 100 евро. Така ли е?

Връзка към коментар
преди 5 минути , Граф Вронски каза:

Аз не съм сигурен, че правилно разбирам semiflex-a. Ако купя билет за 400евро, и после искам връщане ще получа 300 евро , защото има такса от 100 евро. Така ли е?

Точно така. Промените са безплатни. Също така, с Semi-Flex тарифата ще ти начисли към 10000 статус мили. Иначе, с Promotion е наполовина. Ако те интересува, естествено.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, feel_the_rush каза:

На късмет - може да вали, може и да не вали. Пък и тогава ми е рождения ден, аз лично нямам много избор 🙂 Затова ги знам цените за датите наоколо на изуст.

Така, като гледам, миналата година по това време е валяло само един ден през деня. Напълно ме устройва=

image.png.7fcb00f106146ade1bea97341e645a06.png

И аз го ползвам този сайт , преди да си купя билети за където и да е.

Сори за офтопика в темата🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 37 минути , Радо каза:

И аз го позлвам този сайт , преди да си купя билети за където и да е.

Сори за офтопика в темата🙂

Кой е сайта? 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 20 минути , crazyhorse каза:

Кой е сайта? 

https://www.timeanddate.com/weather/

p.s. По темата с промоциите: След проиграни различни варианти, мисля, че мултисити не е  изгодно от гледна точка от избор на тарифа, тъй като избира най-евтината.

Пробвах с еднопосочни също, цената е малко по-висока, но дава възможност само semi flexible. 

Според price details; taxes & fees са 26евро (дори и да не ми ги възстановят, не е кой знае каква драма).

И тъй като аз си търся за септември, който е доста далече се чудя дали да видя какво ще стане с вируса, и да изчакам или просто Book flight 🙂  

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...
преди 46 минути , Marisha каза:

Еее, супер новина:)))Ще си ходим там на море!

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Без да съм се задълбочавал кой знае колко -  най-ниските цени, които излязоха са 169е, и то за няколко дати само (Едните са края на май, края на август, и нач. на септември). Може да има и за други периоди- не съм търсил, горните са просто произволни дати.

Edit;

offtopic : това е цената на луфтханза до лисабон!

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 2 часа, Marisha каза:

Браво! Много добра новина. Ще ходим на Турското море 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Малко встрани от ТК (малко, защото все пак са 50% собственост на ТК), но да напомня само, че SunExpress също имат заложени полети от София до Анталия от 15.05, дори дните съвпадат с тези на Търкиш. Малко са спорадични в месеците от юли до септември, но все пак, ако някой тръгне да буква, да ги погледне и тях.

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 11 часа, Радо каза:

не лоши цени (131Е)

Тази цена е добра за  твърде малка таргет група.  Мнозинството предпочитат автобус или маршрутка за 50-60 лева, особенно откакто пуснаха ферибота Исакча-Орловка.  Няма много ентусиасти готови да дадат повече от 25-30 евро за пътуване от Варна до Одеса, затова и цената на самолетния билет е толкова привлекателна.

Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

Не точно промоция... но възможност за едни 15% надолу, ако полетите са в дните - 29 September - 2 October 2021

Turkish Airlines became the Official Airline of the ISK-SODEX 2021 Exhibition.

Within the scope of the program, discounts of up to 15% will be applied to all international flights arriving in Istanbul during the exhibition dates.

For reservation and ticketing, please visit Turkish Airlines Promocode website.

You can proceed with the code '015TKM21' by clicking on the promo code tab.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
  • 4 месеца по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...
  • 3 седмици по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...
  • 4 седмици по-късно ...

Ииии промоция на Турците да Св. Валентин! До 50% отстъпка на билетите но с няколко уловки:

1. Лети се от Истанбул, иначе по 80 долара допълнително

2. Трябва да се купят минимум 2 билета за възрастни

3. Резервации от 9.02 до 15.02

4. Пътуване до 31.05.2022

Гледам, че най-много отстъпка има за Малдиви, Сейшели и Шри Ланка. На сайта на Търкиш е Игри на глада - едни сърч на 10 минава, та не мога да видя дали има някакъв смисъл или няма.

За повече информация на сейта.

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Гледам едни билети до Мавриций за 600 евро за края на април и ми се струват ок, само се чудя имаше ли някаква допълнителна застраховка на външна фирма, която да покрие евентуално непътуване?

Връзка към коментар
преди 5 часа, oli_mali каза:

Гледам едни билети до Мавриций за 600 евро за края на април и ми се струват ок, само се чудя имаше ли някаква допълнителна застраховка на външна фирма, която да покрие евентуално непътуване?

Виж и Austrian имат за по 1 120 лв.(директно от сайта), може да си ти по - удобни знам ли.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.