Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Направо съм в потрес, чувствам се като детенце в сладкарница. Да не казвам голяма дума, но до момента това май е най-силната промоция за годината. Харесах си тези дестинации и след малко почвам да умувам дати:

Iran: Tabriz, Mashhad, Tehran, Shiraz (ще избера 2 от тези) - €249
Tajikistan: Dushanbe - €349
Saudi Arabia: Dammam, Medina (OJ ticket) - €349
Sudan: Khartoum - €349
Pakistan: Islamabad, Lahore (OJ ticket) - €379
Nepal: Kathmandu (мисля да съчетая с Бутан) - €399

DR Congo: Kinshasa - €449

Много се колебая също за Монголия, Мавриций, Колумбия и Аржентина, ама годината няма да стигне.

Желаещи има ли? 🙂

За Иран и Таджикистан съм желаеща, но зависи кога. 

Много се колебая за Азия, разумно ли е да се купуват билети за догодина?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Винаги е добре да се купуват билети за Азия. 😛 

Май за първи път от над десет години  и аз ще изоставя катарците. Тая година се интересуват само от футболни пакети и са отсвирили всякакво друго промо. 

• Харесвам 7
Връзка към коментар

преди 16 часа, Георги Матеев каза:

Уау, ето това е истинска промоция. 5-звездните авиокомпании да вземат пример, моля. Някои дестинации са на поне половин цена от нормалното - например целия Узбекистан за по €250 ретърн е невиждано досега, Пакистан за €380 е топ, а Таджикистан за €350 (при стандартно €800) дори да не споменавам. За Африка и Южна Америка също има много силни попадения. Усещам голямо пазаруване утре, като на първо четене си набелязах поне 5-6 билета. Сори, Qatar Airways, май тази година ще летя повечко с Turkish.

Ами HCMC за под €400 виждал ли си? Аз нямам такъв спомен.

преди 4 часа, Георги Матеев каза:

Желаещи има ли? 🙂

Хайде, групата от Баку 2016 да не се ослушва, ами да палим викам аз 😉  @cck @makler ?  също @Dian @bronco 

някой друг?

И за Узбек/Киргиз/Казахстан - района съм авейлабъл.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 11 минути , wilks каза:

Хайде, групата от Баку 2016 да не се ослушва, ами да палим викам аз 😉 

Каква е тази дискриминация?! Като сме пропуснали вашето Баку, не може ли да стане общото ни Душанбе?! :laugh:

• Харесвам 3
  • Браво 2
  • Смея се 13
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 24 минути , Mary каза:

Каква е тази дискриминация?! Като сме пропуснали вашето Баку, не може ли да стане общото ни Душанбе?! :laugh:

Май ще взимаме поне 20-местен бус за Душанбе като гледам...

• Харесвам 7
  • Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 10
Връзка към коментар
преди 3 часа, Георги Матеев каза:

Следвайте тези стъпки за (може би) най-евтини Turkish Airlines билети в момента.

1) Пускате датско IP.

2) Търсите желания маршрут в www.kayak.dk. Излиза най-ниска цена в travelgenio.dk.

3) Отваряте travelgenio и там следвате стъпките, попълвате си данните и тн. Ако се озорите с датския ползвайте google translate. Забележка: ако не сте с датско IP цената при първоначално зареждане на travelgenio най-вероятно ще бъде по-висока.

4) Когато стигнете до финалния екран с плащането изключвате датското IP - в противен случай не зарежда екрана за 3D верификация и плащането не минава.  После плащате нормално с Visa Debit - тя дава най-голямата остъпка. Потвърждението за резервация идва на имейла веднага, а самият билет се издава най-късно до 72 часа (това проверено работи безотказно, не се притеснявайте от забавянето).

Току-що по тази схема взех билет за 287 евро (2140 DKK) при официална цена €349, отстъпка €62.

Приятно пазаруване 🙂

Пак ще трябва да ходя на психолог заради теб

• Харесвам 2
  • Смея се 13
Връзка към коментар
преди 9 минути , Георги Матеев каза:

Излиза ниска цена в travelgenio.dk.

И си стискай палци да не пуснат пак вируса или нещо друго, да се стигне до отмяна. Travelgenio имат много да учат дори и от eDreams, lastminute по отношение на връщане на суми за отменени не по твое желание полети, или за премаршрутизиране, отлагане на полет 😉
Иначе добра отстъпка, но всеки добре да си преценява възможностите и желанието за евентуално комуникиране с никаквия им съпорт.
От около 45 отменени билета през 2020, само с тях не успях да се справя, и да си върна цялата сума, без такси.

• Харесвам 7
Връзка към коментар
Георги Матеев
Преди 1 час, wilks каза:

И си стискай палци да не пуснат пак вируса или нещо друго, да се стигне до отмяна. Travelgenio имат много да учат дори и от eDreams, lastminute по отношение на връщане на суми за отменени не по твое желание полети, или за премаршрутизиране, отлагане на полет 😉
Иначе добра отстъпка, но всеки добре да си преценява възможностите и желанието за евентуално комуникиране с никаквия им съпорт.
От около 45 отменени билета през 2020, само с тях не успях да се справя, и да си върна цялата сума, без такси.

Принципно добра забележка и трябва да се има предвид, макар че моят опит с тях е по-различен. По телефона доста бързо ми оправяха всичко няколко пъти, а в единствения случай, когато нещата се закучиха, просто оспорих транзакцията и пак си взех всичко до стотинка.

Между другото - в крайна сметка само Expedia успяха да ме прецакат през 2020-та и никога не ми върнаха парите за един билет. Уж голяма корпорация с мега съпорт, ама до последно лъжеха в прав текст...

П.С. Ако се стигне до отмяна Turkish Airlines лесно конвертират билета на ваучер и не се налага комуникация с посредника. При промяна на полетите също може да се комуникира директно с авиокомпанията, досега никога не са ми отказвали съдействие при такива случаи.

• Харесвам 15
Връзка към коментар
преди 23 минути , Георги Матеев каза:

Принципно добра забележка и трябва да се има предвид, макар че моят опит с тях е по-различен. По телефона доста бързо ми оправяха всичко няколко пъти, а в единственият случай, в който нещата се закучиха, просто оспорих транзакцията и пак си взех всичко до стотинка.

Между другото - Expedia бяха единствените, които ме прецакаха през 2020-та година и никога не ми върнаха парите за един билет. Уж голяма корпорация с мега съпорт, ама...

Аз също се оправих през 2020 успешно с Travelgenio и почти всички други посредници. Само ТОП измамниците от mytrip и gotogate ме изкараха извън нерви и се отказах накрая - след няколко загубени часа в чакане и разправии с индийския им съпорт. Реално ме прехвърляха на няколко различни оператора и ме размотаваха яко при отменени полети, дори ваучери от авиокомпаниите не дадоха, въпреки че самите те ми ги потвърдиха (но при получаване само през посредника). Силно ви препоръчвам да ги избягвате - всички от тяхната група Еtraveli... ето тук са описани https://www.etraveligroup.com/about/brands/ Често дават най-добрите отстъпки и преди Ковид съм спестил много пари през тях, но има ли проблем следват много разправии и скандални такси за "съпорт". А в случая с многото различни алтернативи като връзки с Търкиш почти за навсякъде, шансът да има промени по полетите не е за подценяване.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 7 часа, Alexander каза:

това е много относително с периодите вече, ама взех точно тогава

и да вали няма да вали всички дни и по цял ден, дават 11 дни от месеца за януари

Кога са евтините за Аржентина? Търся, а не намирам. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 8 часа, Георги Матеев каза:

Направо съм в потрес, чувствам се като детенце в сладкарница. Да не казвам голяма дума, но до момента това май е най-силната промоция за годината. Харесах си тези дестинации и след малко почвам да умувам дати:

Iran: Tabriz, Mashhad, Tehran, Shiraz (ще избера 2 от тези) - €249
Saudi Arabia: Dammam, Medina (OJ ticket) - €349
Sudan: Khartoum - €349
Pakistan: Islamabad, Lahore (OJ ticket) - €379
Nepal: Kathmandu (мисля да съчетая с Бутан) - €399

DR Congo: Kinshasa - €449

Много се колебая също за Монголия, Мавриций, Колумбия и Аржентина, ама годината няма да стигне.

Желаещи има ли? 🙂

Дай ориентировъчни дати,моля!

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 22 минути , luba_rizova каза:

Кога са евтините за Аржентина? Търся, а не намирам. 

Моите не са от най-евтините понеже гледах да хвана пролетната ваканция - 530€. Имаше само две дати на тая цена тази сутрин.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Милена Модева
На 16.05.2022 г. в 21:10, yordanov каза:

Хайде на промото: https://www.turkishairlines.com/en-int/flights/

Доста дестинации са намалени из всички континенти. Резервиране до 25.05, пътуване 16 септември до март 2023 (вероятно има blackout дати, но не съм проверявал с подробности).

Няколко примера - Богота 880лв, Сейшели 880лв, Сингапур 880лв, Маями 880лв, Дар 740 лв, Пукет 780 лв и т.н.

Важи и от София, и от Варна.

моля Ви посочете как успявате да намерите билет до Богота за 880

Връзка към коментар
преди 6 минути , Милена Модева каза:

моля Ви посочете как успявате да намерите билет до Богота за 880

Пробвай да гледаш в мартичен вид а не "лист" и ще видиш най-добрите цени в периода в който търсиш. Ето например за напосоки дати през ноември

Screenshot 2022-05-17 at 22.11.47.png

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Гледам картата и рева 🤧 Няма да ми стигнат дните, през които да изкарам парите, които искам да похарча в билети. Някой навит за Иран, Судан, Пакистан или нещо в тия ширини през есента? 

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.