Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

преди 21 минути , funny каза:

Хайде и ние спретнахме един есенен Иран - края на октомври-началото на ноември 

🍻 @Георги Матеев

ха и аз за тогава ги гледам, за кои дати ги взехте? това с датското IP нещо не го разбрах btw 🤨

Връзка към коментар
преди 33 минути , funny каза:

Хайде и ние спретнахме един есенен Иран - края на октомври-началото на ноември 

🍻 @Георги Матеев

Ние пък октомврийски Узбекистан. Вмъкнах го между обичайните заподозрени - септемврийска Сицилия и ноемврийски Шарм😀.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 52 минути , milenita каза:

ха и аз за тогава ги гледам, за кои дати ги взехте? това с датското IP нещо не го разбрах btw 🤨

И аз пропуснах датското и взех през турците - 28.10-05.11

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Може би не е тук мястото, но да попитам. Направихме резервация през trip.bg и на потвърждението пише следното: Щракнете на връзката за най-актуалната информация за резервация на полети ......... : www.checkmytrip.com. Тук ще намерите още номера на билета и номера на резервацията на авиокомпанията, който се актуализира в рамките на 24 часа от извършването на резервацията.

Обаче като чукна на линка ми излиза 

Error 404

The page you are looking for can't be found

image.png.b1a73223c35243b34d6ae9ba25b71f28.png

Back to the home page

Не мога да вляза в страницата. Да не би да трябва да минат 24 часа? 

Връзка към коментар
преди 19 минути , Адриан ХН каза:

Може би не е тук мястото, но да попитам. Направихме резервация през trip.bg и на потвърждението пише следното: Щракнете на връзката за най-актуалната информация за резервация на полети ......... : www.checkmytrip.com. Тук ще намерите още номера на билета и номера на резервацията на авиокомпанията, който се актуализира в рамките на 24 часа от извършването на резервацията.

Обаче като чукна на линка ми излиза 

Error 404

The page you are looking for can't be found

image.png.b1a73223c35243b34d6ae9ba25b71f28.png

Back to the home page

Не мога да вляза в страницата. Да не би да трябва да минат 24 часа? 

Дали са ти грешен линк към Checkmytrip. Ползвай https://www.checkmytrip.com/ - трябва да се регистрираш.

Не знам трип.бг през коя система правят резервации, но няма гаранция, че резервацията ще се появи в Checkmytrip. Най-добре си я гледай с номера на билета в сайта на Търкиш.

Връзка към коментар
преди 9 минути , yordanov каза:

Дали са ти грешен линк към Checkmytrip. Ползвай https://www.checkmytrip.com/ - трябва да се регистрираш.

Не знам трип.бг през коя система правят резервации, но няма гаранция, че резервацията ще се появи в Checkmytrip. Най-добре си я гледай с номера на билета в сайта на Търкиш.

Много благодаря. Сега е ОК

Връзка към коментар

Като зададете точките и датите, се отваря прозорец с полетите. Вдясно горе има бутони List и Matrix. Натискате Matrix.

image.png.c0cbbbda07c45157f82674c34a109cdb.png

и след това се местят датите.

За мултисити проверявайте. За моята дестинация - Буенос Айрес мултисити през Рио или Сау Паулу беше почти двойно. Но зависи от дестинацията и доколко пести време. Отворете в 2 екрана двете дестинации да гледате за по-ниски цени и в трети пробвайте мултисити.

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Гледам, че като се купува през посредници, има юнашки цени за избор на място като при лоу кост компаниите. Ако се купува директно през сайта на компанията има ли я тази цена? Нещо ново от търкиш или посредниците така се пробват да избият ниските цени?

Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 14 минути , T.E.Lawrence каза:

Гледам, че като се купува през посредници, има юнашки цени за избор на място като при лоу кост компаниите. Ако се купува директно през сайта на компанията има ли я тази цена? Нещо ново от търкиш или посредниците така се пробват да избият ниските цени?

Има я и директно през сайта на авиокомпанията. Търкиш сериозно смениха политиката напоследък и продават седалки до последно. Включително по време на чекин вече не дават безплатен избор, ако не платиш ти дават седалка на случаен принцип. Добре дошли в пост-ковидната 2022 🙂

А ако някой още се чуди - тарифите все пак включват и чекиран багаж, потвърдено.

Между другото - вижте цените на същата промоция от Литва, Латвия и Естония. Силно завидях за Токио за €250.

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , kremy_ang каза:

Моля за съвет за начина, по който търсите матрично?

Дали има изгода за мулти трип?

Ако ги търся по отделно 2-та полета ще даде ли намаление?

Благодаря!

Ако се опитваш през телефона, може би ще е по-лесно да гледаш в skyscanner цените за месеца.

преди 1 минута , T.E.Lawrence каза:

Ние летяхме в края на миналата година и можехме да си изберем определени места в сайта на Търкиш, но през февруари вече не можеше безплатно, поне @randi не откри начин.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , T.E.Lawrence каза:

ето това са цените за избор на място през сайта им

Capture1.JPG.c9e20c0844197b6a8a072da6c096ed64.JPG

https://www.turkishairlines.com/en-tr/flights/fly-different/seat-selection/

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Никой ли не се е пуснал към Занзибар? Някакси остава в сянка на фона на другите оферти, но пък ние си взехме за втората половина на септември. Все още се чудим дали отсега да букваме Мавриций за другата година или да изчакаме декемврийската промоция.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Кои държави в Азия са отворени към момента? Била съм само в Япония, всичко друго ми е интересно 🙂 Например за Виетнам се интересувам. На каква цена взехте билетите?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , Eva eva каза:

Кои държави в Азия са отворени към момента? Била съм само в Япония, всичко друго ми е интересно 🙂 Например за Виетнам се интересувам. На каква цена взехте билетите?

785 лв. двупосочно, най-базовата тарифа.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 8 минути , Eva eva каза:

Мултисити ли? Кои градове и кой месец? Струва ми се, че ноември времето е ок там. 

преди 2 часа, Roberto Baggio каза:

19.11 - 03.12, летим до Ханой и се връщаме през Хо Ши Мин.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.