Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 часа, Hakkâri Spor каза:

. о, изненада. Не намалява 20% от общата сума, а само от самия полет, всички други услуги си остават на същите цени при разбивката на цената. 

Screenshot 2024-12-27 at 22.04.46.png

Screenshot 2024-12-27 at 22.05.18.png

С големи букви е написано ,че кода се прилага върху base fare ...

• Харесвам 3
Публикувано:

Да, знам, че е написано. Ама… 4 евро? То излиза, че от 258 евро билет… полетът е на стойност 20-23 евро някъде. А останалите около 235 евро са… всички останали услуги 😉

Представях си друго съотношение 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Какво има да си представяш , виж разбивка на билета и всичко е написано. По базовата цена много лесно се ориентираш доколко е изгодно да купиш (ако не си следил дестинацията), защото таксите са относително постоянна величина.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 56 минути , Hakkâri Spor каза:

Да, знам, че е написано. Ама… 4 евро? То излиза, че от 258 евро билет… полетът е на стойност 20-23 евро някъде. А останалите около 235 евро са… всички останали услуги 😉

Представях си друго съотношение 🙂

ами така е, какво да се прави

вече сума ти години

за полети в Европа ако има нискотарифна конкуренция е дори 0 самата тарифа, а таксите специално намалени, за да е конкурентноспособна цената

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, stanimir каза:

Какво има да си представяш. 

Ще помоля да не ме апострофираш постоянно и да правиш анализ на всяка моя дума.  Малко вече ми дойде too much от анализи на мои коментари, доказателства със скрийншотове и оспорване на всяко мое мнение. Пише се по темата, а не се коментираме един друг. Ако може, подминавай постовете ми.

Благодаря!

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 минути , Hakkâri Spor каза:

Ще помоля да не ме апострофираш постоянно и да правиш анализ на всяка моя дума.  Малко вече ми дойде too much от анализи на мои коментари, доказателства със скрийншотове и оспорване на всяко мое мнение. Пише се по темата, а не се коментираме един друг. Ако може, подминавай постовете ми.

Благодаря!

Може би защото се изказваш много категорично по всички въпроси, често без подкрепата на факти.

• Харесвам 9

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.