Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 9 минути , neuromancer каза:

горе-долу както винаги са промоциите при мен - всички ваканции и дълги уикенди са изключени

Абе, преди все тук-там имаше нещо. Сега трябва голямо ровене, за да попаднеш на дата. Да не говорим, че обявените цени тук са завишени с по 50 евро при мен в приложението. 

Публикувано:

Видяли са вече че всичко се разпродава на каквато цена поискат.Самолетите им са пълни. Нямат нужда да се подбиват сами.

И тук виждаме че хора са склонни да плащат дори четирицифрени суми за полет в икономична до Азия примерно.Извън магеланци вероятно се приема за съвсем нормално.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 31 минути , stanimir каза:

Видяли са вече че всичко се разпродава на каквато цена поискат.Самолетите им са пълни. Нямат нужда да се подбиват сами.

И тук виждаме че хора са склонни да плащат дори четирицифрени суми за полет в икономична до Азия примерно.Извън магеланци вероятно се приема за съвсем нормално.

Просто сме богати, колкото и да не си го признаваме, затова. Напълно си прав - въпрос на гледна точка е даки е хубаво, или не чак толкова

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз ги чаках целият януари и в петък букнах билетите. Сега ги сравнявам с промоцията им и са с по 90 евро надолу, два билета 180 евро. 👍

Но от друга страна са с по 125 евро повече от цените на които ги бях купил от предишната им промоция през септември.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз изобщо не виждам такива цени като от таблицата. А във ФБ има реклама на промоция, която от София дава едва 5 дестинации, Дубай, Мавриций и още 3 американски града. За Маями пише 629 евро, аз никъде не видях такава цена, нито за май, нито до 10 юни...  Всичко е над 800 и над 100 евро.

Търся за Рейкявик, за Кишинев, обаче - Ц.

F140FF08-8775-4B40-AA77-6ABC9188B51A.jpeg

Публикувано:

За Ню Йорк и Бостън проверявах за определени дати края на април/началото на май - намират се по 519евро, но са с най-умрелите часове и най-дългите престои и просто не си заслужават. Септември след "промоцията", когато нямаше нищо за тези дестинации цената беше с около 70 до 100 евро повече за двупосочен за тези дестинации. 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.