Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:

преди 16 минути , Дани Магелани каза:

Опитах да резервирам от София до Ванкувър или до Торонто, но не ми показва да има изобщо полети април 2026. През профила си в търкиш опитвам.  Идеи?

За март има, не знам... Вероятно е много напред във времето и не са пуснали новите полети, де да знам...

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
44 minutes ago, Дани Магелани said:

Опитах да резервирам от София до Ванкувър или до Торонто, но не ми показва да има изобщо полети април 2026. През профила си в търкиш опитвам.  Идеи?

Рано е за полети следващия април. Другия месец трябва да има. По това време разписанието обичайно се сменя на лятно и вероятно все още не е пуснато. 

35 minutes ago, Георги Матеев said:

Чисто информативно, последните седмици мярках поне 3 китайски оферти Западна Европа - Австралия/Нова Зеландия с включен багаж и т.н. за по около €500-€550. Та не знам.

Аз лично доста понамалих турските полети напоследък, пропускам и тази промоция сега.

Да, 550 евракис за полет до Австралия е добре, но искам да попитам колко дълъг идва тоя път? Щот с турците сега сме 15 часа в едната 17 в другата посока до Осака, което е напълно невъзможно с друка АК. Като си с 5 годишен фарфалак и това има значение. Но както е казал българинът, всеки сам си преценя... 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
47 minutes ago, Георги Матеев said:

Чисто информативно, последните седмици мярках поне 3 китайски оферти Западна Европа - Австралия/Нова Зеландия с включен багаж и т.н. за по около €500-€550. Та не знам.

Аз лично доста понамалих турските полети напоследък, пропускам и тази промоция сега.

И аз гледах китайците до Австралия и Нова Зеландия ама става 3дена път с камили.Първо трябва да се дигна от Варна до София после някъде до Европа нощувки опасност да пропусна полети които не са на един билет.И цялата гимнастика да спестя едни 100 евро накрая.Плюс 2 загубени дена.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 19 минути , swimmer каза:

И аз гледах китайците до Австралия и Нова Зеландия ама става 3дена път с камили.Първо трябва да се дигна от Варна до София после някъде до Европа нощувки опасност да пропусна полети които не са на един билет.И цялата гимнастика да спестя едни 100 евро накрая.Плюс 2 загубени дена.

Чак пък 3 дена път с камили

Може и да идва малко по-дълъг пътя но е поне с 200 евро по-евтин /включвам и разходите да стигна до съответното летище, не всички сме в София или Варна/

А и опцията за стоп 1-2 дни в Китай също не е за пренебрегване

• Харесвам 2
Публикувано:
4 hours ago, Георги Матеев said:

И още нещо. По много от маршрутите Пегасус обикновено летят за 3-4 пъти по-малко пари. Пак на един билет.

Из Средна Азия е така , но нали създадоха Ajet за да конкурират Пегасус в нискотарифния сегмент.Търкиш си държат на премиум продукт и цени.

А китайците са сила , само от Хийтроу Air China лети два пъти дневно до Пекин  плюс  трети полет всеки ден от Гатуик. Отделно южните и източните летят всеки ден до Гуанджоу и Шанхай и оттам с връзки към цяла Азия и Океания.

Публикувано:
преди 3 часа, Дани Магелани каза:

Е и аз това написах снощи. Всичко е до 28 март, реално. От 29 март се сменя времето, идва лятното разписание и то не е заредено. Поне аз не видях да има априлски дати за няколко дестинации.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 33 минути , polyglota80 каза:

Аз така и не намирам някакви реални промоции от София до Токио, явно не гледам където трябва...

Нагоре има примери за по 700 и нещо.

Публикувано:
преди 1 минута , polyglota80 каза:

откъде, от София ли или някъде от Европа?

От София. Ето примерни дати през ноември в табличен вид:

IMG_0476.png.87dbb2ada77439fcb1e4cfb1095736b4.png

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 26 минути , Martin Dimitrov Dimitrov каза:

Тази цена не е ли само за връщането 

заминаването е 923 ?

или аз нещо не разбирам

Засичаш дата в колоната с дата на горния ред и в квадратчето ти е цената за двупосочно пътуване за тези дати!

• Харесвам 4
Публикувано:

Полета които следя с турците, с промоцията в момента 1200 евро двупосочен от София. Извън промото се движеше между 800-900 евро за двупосочен.

Интересна "промоция", определено.

• Харесвам 3
  • Шок 3
  • Смея се 4
Публикувано:
10 hours ago, Aureliano said:

Тези цени според мен обективно са далеч от промоционални. Може би и те минават на модела на други авиокомпании и няма да имат вече 1-2 промоции през годината, а непериодично ще компенсират спадове в търсенето с добри цени. При всички положения това следва други развития в туристическия сектор в Турция, където цените изведнъж много се вдигнаха. За радост има конкуренция и други със сигурност ще погледнат към техния пазарен дял.

Иначе ето това е промоционална цена в днешно време на фона на цените на ТК. Разбира се липсва багаж, но за сметка на това има ефективна защита при закъснения и в двете посоки, което за мен е доста по-важно.

Screenshot_20250421-100750.png

С  едва няколко дати за след месец и ужасни престои  ? 

• Харесвам 1
Публикувано:

Промоция до 30 април догодина и вече няколко души ми казват, че гледат за априлската ваканция (1-10 април горе долу, най-вече заради децата), но няма дати, няма цени. Ако наистина е обявена промоция до 30 април, пък няма лятно разписание 2026, е много безумно.   Освен да се пробва схемата: купуваш за последните възможни дати за март, пък като се промени нещо в разписанието (а това ще стане), се включва опцията безплатна промяна 15 дни назад или 30 дни напред. 

Гледам, че "best price" до Душанбе (Таджикистан) е 820 евро, падам! И това е промоционална цена. Преди 2-3 години беше 380 евро при редовна цена към 800 евро. И мисля, че Жоро Матеев си купи тогава. Трябваше и аз да го сторя. Сега с тия цени... Best Price за Гянджа или Нахичеван (Азербайджан) от 520 евро нагоре.

Случайно хвърлих поглед и на Рейкявик... 550 евро.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 6 часа, Hakkâri Spor каза:

Освен да се пробва схемата: купуваш за последните възможни дати за март, пък като се промени нещо в разписанието (а това ще стане)

"Това ще стане" е силно казано, миналия май месец си купих билет за Филипините за този февруари - март и не мръднаха полетите нито за отиване нито за връщане даже с минутка.

А обикновено има промоция и Септември, която силно напообява цените на майската и там вече ще има разписание и за априлската ваканция. 

• Харесвам 3
Публикувано:

15 дни назад или 30 напред е при Wizz. Може да бъркам , но мисля че при Търкиш беше много по-ограничен диапазона.Някой с активна резервация би могъл да провери.

Публикувано:
59 minutes ago, boogy83 said:

A обикновено има промоция и Септември, която силно напообява цените на майската и там вече ще има разписание и за априлската ваканция. 

Дори да включваше април ваканцията щеше да е в Blackout dates официално или не. И сега има времеви периоди изключени от промоцията, макар да не са изрично посочени.

Цените в последната промоция от миналата година :

Screenshot_2025-03-13-08-24-27-617_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-03-13-08-24-37-654_com.android.chrome.jpg

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, stanimir каза:

15 дни назад или 30 напред е при Wizz. Може да бъркам , но мисля че при Търкиш беше много по-ограничен диапазона.Някой с активна резервация би могъл да провери.

Без да съм категорична, на мен миналата година ми даде по 3 дни назад и напред.

Публикувано:

Миналата година от промоцията взех билети до Сейшелите с много голям престой между двата полета, цената беше доста по-добра. След няколко месеца мръднаха часовете с някакви минутки, но ми даде опция за смяна 14 дни назад и 30 напред. Получи ми се супер.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   11 магеланци

• r_nikolov1
    • Branko
    • Mascotte7373
    • elzbieta
    • polyglota80
    • Zornitsa
    • dara83
    • Ивайла
    • Мирослав Василев
    • Alexander
    • Lindt
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.