Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:

Те датите на априлската ваканция догодина още не са ясни, каквито и дати да се купят с цел ваканция, може да се окаже че на са баш във ваканцията 

• Браво 1
Публикувано:
преди 3 часа, stanimir каза:

15 дни назад или 30 напред е при Wizz. Може да бъркам , но мисля че при Търкиш беше много по-ограничен диапазона.Някой с активна резервация би могъл да провери.

За Бишкек имаше размествания с полета и ми дадоха опция да си го изместя с 15 дни назад и 30 напред, та си го смених с двайсетина дни напред 😉

преди 31 минути , Бръмбар каза:

Те датите на априлската ваканция догодина още не са ясни, каквито и дати да се купят с цел ваканция, може да се окаже че на са баш във ваканцията 

То blackout датите не са малко. Обхващат Коледа, Нова година, Рамазан Байрам, Невруз (персийската и кюрдската нова година, която обаче важи за цяла средна Азия) и Великден (протестантския, католическия, православния).

Априлската ваканция когато и да я нагодят, може и полетите да се променят. Защото до една година сто% ще има размествания по полетите и ще дадат опцията човек да си смени безплатно датата. И тогава може да си нагодите датите, които ви трябват.

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 11 часа, Hakkâri Spor каза:

Промоция до 30 април догодина и вече няколко души ми казват, че гледат за априлската ваканция (1-10 април горе долу, най-вече заради децата), но няма дати, няма цени. Ако наистина е обявена промоция до 30 април, пък няма лятно разписание 2026, е много безумно.   Освен да се пробва схемата: купуваш за последните възможни дати за март, пък като се промени нещо в разписанието (а това ще стане), се включва опцията безплатна промяна 15 дни назад или 30 дни напред. 

Гледам, че "best price" до Душанбе (Таджикистан) е 820 евро, падам! И това е промоционална цена. Преди 2-3 години беше 380 евро при редовна цена към 800 евро. И мисля, че Жоро Матеев си купи тогава. Трябваше и аз да го сторя. Сега с тия цени... Best Price за Гянджа или Нахичеван (Азербайджан) от 520 евро нагоре.

Случайно хвърлих поглед и на Рейкявик... 550 евро.

Давам знак само, че Остриан имат много добри цени до Рейкявик от София - по 400 лв отиване и връщане. Аз взех за 600 лв за 19-22 септември без отпуск. Малко са кофти, защото връщането е през нощта, но на отиване е супер - вечерен полет след работа. ЛОТ също пуснаха Рейкявик и имат добри цени. 

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:
преди 3 минути , Loverboy каза:

Давам знак само, че Остриан имат много добри цени до Рейкявик от София - по 400 лв отиване и връщане. Аз взех за 600 лв за 19-22 септември без отпуск. Малко са кофти, защото връщането е през нощта, но на отиване е супер - вечерен полет след работа. ЛОТ също пуснаха Рейкявик и имат добри цени. 

А от летището до града през нощта таксито няма ли да ти е още толкова, ? 😄  Мен това ме тревожи основно, иначе влизам да разгледам, че трябва да ходя и аз натам 🙂 

На турците цената им е висока, защото нямат полети до там, а от скоро са в кодшеър с Айслендеър и продават техния полет. 

Публикувано:
В момента, Jorro каза:

А от летището до града през нощта таксито няма ли да ти е още толкова, ? 😄  Мен това ме тревожи основно, иначе влизам да разгледам, че трябва да ходя и аз натам 🙂 

На турците цената им е висока, защото нямат полети до там, а от скоро са в кодшеър с Айслендеър и продават техния полет. 

Ние ще вземем рент а кар, така че каквото такова… но гонихме конкретни дати и да е без отпуск, че тая година останахме без дни за трамбоване… Колкото излезе там, толкова, важното е, че имаме билети 😀

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Loverboy каза:

Ние ще вземем рент а кар, така че каквото такова… но гонихме конкретни дати и да е без отпуск, че тая година останахме без дни за трамбоване… Колкото излезе там, толкова, важното е, че имаме билети 😀

Влизам ти в положение, аз вече и празници не оставих ненаместени и сега се чудя за кога да взема полети, защото цената е наистина добра.

Публикувано:
преди 1 час, Hakkâri Spor каза:

Защото до една година сто% ще има размествания по полетите

Аз съм свидетел, че може да има и полети БЕЗ размествания.

Чаках много дълго два пъти(Банкок, Хонг Конг и Тайван) и нямаше нито минута разлика, та няма как да се разчита на такава промяна. Нито смяната на лятно/зимно време, нито дългия период, нищо не оказа влияние.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 23 минути , Mary каза:

Чаках много дълго два пъти(Банкок, Хонг Конг и Тайван) и нямаше нито минута разлика, та няма как да се разчита на такава промяна. Нито смяната на лятно/зимно време, нито дългия период, нищо не оказа влияние.

И аз това написах, той и @Alexander може да го потвърди с различни от моите дати за Филипините и още един прител си взе тогава с нас пак с трети различни дати....

ама човека тука пише че било 100% сигурно 😄 Явно ние сме извън статистиката която той води 🙂 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Това не е Уиз, имат си разместване като всяка нормална АК.

Обаче някой да се надява на такова, както е с Уиз, е несериозно.

За Манила се каза, имам в момента за СФ от преди 6 месеца и не са мръднали.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Радо каза:

image.png.dbd5cfd9a7abc9dc64798ded5ab9034e.png

Просто за сравнение, специално за Австралия и Нова Зеландия в момента има и това, от Лондон, с удобни часове за отиване/връщане без нощувки, с багаж и т.н.:

CHEAP💥 Full-service flights from London to New Zealand 🇳🇿 or Australia 🇦🇺 from £481

Т.е. нищо особено не е офертата на турците дори и за там.

• Харесвам 2
Публикувано:
20 minutes ago, logist13 said:

Просто за сравнение, специално за Австралия и Нова Зеландия в момента има и това, от Лондон, с удобни часове за отиване/връщане без нощувки, с багаж и т.н.:

CHEAP💥 Full-service flights from London to New Zealand 🇳🇿 or Australia 🇦🇺 from £481

Т.е. нищо особено не е офертата на турците дори и за там.

За след месец ...

Дъмпинга на китайците няма аналог в света , така че не са най-точния ориентир за нас.Те направо изхвърлиха от пазара много от европейските авиокомпании.

П.П Май-юни е вече почти зима и много нисък сезон.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 14 минути , stanimir каза:

За след месец ...

Дъмпинга на китайците няма аналог в света , така че не са най-точния ориентир за нас.Те направо изхвърлиха от пазара много от европейските авиокомпании.

П.П Май-юни е вече почти зима и много нисък сезон.

Абсолютно нищо му няма на сезона, всъщност дават го като много добро време за посещения (разбира се по всяко време на годината човек може да си изкара добре): The best time to visit Australia and New Zealand is during spring and fall in the Southern Hemisphere, consisting of April to May and September to October, when the crowds are fewer and you can take advantage of secluded landscapes. 

Публикувано:
преди 3 часа, Mary каза:

Чаках много дълго два пъти(Банкок, Хонг Конг и Тайван) и нямаше нито минута разлика, та няма как да се разчита на такава промяна. 

E да, не може да се разчита.  Каквото, такова.  (При последните ми 10 пътувания с тази компания винаги имаше разбутване поне на една от 4-те отсечки, но няма гаранция, че винаги ще е така).

преди 4 часа, Loverboy каза:

Тези цени са отдавна, че и за 330 лв имаше, през есента ги гледах в сайта на Луфтханза, даже без промоция. Стояха си цени 320-360 лв София-Рейкявик-София, но не взех заради кофтия час на кацане в Рейкявик... 23.10 ч. (може би баш те са били през Виена с Австрийските), но удобните часове, тоест дневните... са по-скъпи.  400 лв даже е много.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, logist13 каза:

Абсолютно нищо му няма на сезона, всъщност дават го като много добро време за посещения (разбира се по всяко време на годината човек може да си изкара добре): The best time to visit Australia and New Zealand is during spring and fall in the Southern Hemisphere, consisting of April to May and September to October, when the crowds are fewer and you can take advantage of secluded landscapes. 

The best time to visit New Zealand is during the summer months of December to March. Expect long, bright, sunny days and temperatures between 61°F and 75°F

Което е и вярното, особено за южния остров. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Ако някой следи полети за Буенос Айрес, да каже дали са промоционални цените. Почти за всички дати, които гледах януари февруари са 724 евро.

Публикувано:
15 minutes ago, Marisha said:

Ако някой следи полети за Буенос Айрес, да каже дали са промоционални цените. Почти за всички дати, които гледах януари февруари са 724 евро.

Да , промоционални са.

@Lindt?

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Marisha каза:

Че 724 евро са си супер цени, въпреки че е малко рано да ги взимаш отсега. Но пък иначе ми изглежда доста изгодно де. Едва ли есента ще намериш по-евтини цени.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, stanimir каза:

Да , промоционални са.

@Lindt?

Преди 1 час, Marisha каза:

Нашите бяха 709 евро, но връщането не беше Буенос Айрес, избрахме Сао Пауло с по-удобни връзки, за да включим и Игуасу. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 23 минути , Lindt каза:

Нашите бяха 709 евро, но връщането не беше Буенос Айрес, избрахме Сао Пауло с по-удобни връзки, за да включим и Игуасу. 

Аз планирам да ходя пролетта до Рио и връщане от Буенос Айрес, но нещо не ги намирам тия оферти. 

Публикувано:
12 minutes ago, polyglota80 said:

Аз планирам да ходя пролетта до Рио и връщане от Буенос Айрес, но нещо не ги намирам тия оферти. 

До Рио винаги е по-скъпо.

Бърза проверка с примерни дати :

София - Буенос Айрес 14.02 / Сао Пауло - София 06.03       681€ 

• Харесвам 1
Публикувано:
34 minutes ago, Lindt said:

Предния месец същия маршрут 809 евро ми беше билета от Варна.

Публикувано:
преди 34 минути , Lindt каза:

Сега погледнах, вашата комбинация е още по-евтина 687 евро. Изглежда ми е супер цената.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 минути , stanimir каза:

До Рио винаги е по-скъпо.

Бърза проверка с примерни дати :

София - Буенос Айрес 14.02 / Сао Пауло - София 06.03       681€ 

Е добре де, ама чий ще го дириш в Сао Пауло? Освен това искам да разгледам Рио все пак 🙂

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• maia_sg
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.