Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
1 minute ago, Marisha said:

Сега погледнах, вашата комбинация е още по-евтина 687 евро. Изглежда ми е супер цената.

Направо пак ми се ходи на тая цена.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 минути , polyglota80 каза:

Е добре де, ама чий ще го дириш в Сао Пауло? Освен това искам да разгледам Рио все пак 🙂

Търкиш не летят до Рио, а до Сао Пауло... Освен ако не са пуснали нов полет без да знам. Не че няма да ти продадат билет до Рио, ама няма да е тази цена.

• Харесвам 1
Публикувано:
10 minutes ago, polyglota80 said:

Е добре де, ама чий ще го дириш в Сао Пауло? Освен това искам да разгледам Рио все пак 🙂

Сао Пауло е по-близо до Рио , отколкото София  😉

Щом си токова разглезен ще си платиш за полет до Рио или ще си останеш у дома.

7 minutes ago, neuromancer said:

Търкиш не летят до Рио, а до Сао Пауло... Освен ако не са пуснали нов полет без да знам. Не че няма да ти продадат билет до Рио, ама няма да е тази цена.

850€ е комбинацията Рио с Буенос Айрес.

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 7 минути , stanimir каза:

Сао Пауло е по-близо до Рио , отколкото София  😉

Щом си токова разглезен ще си платиш за полет до Рио или ще си останеш у дома.

850€ е комбинацията Рио с Буенос Айрес.

Какво значи съм разглезен? Искам да отида в Рио, не в Сао Пуло! За кои дати го гледаш на цена 850 евро?

Публикувано:
10 minutes ago, polyglota80 said:

Какво значи съм разглезен? Искам да отида в Рио, не в Сао Пуло! За кои дати го гледаш на цена 850 евро?

За същите , 14.02 София - Рио / 06.03 Буенос Айрес - София , 848€

Рови ,  може да има и по-евтини дати.

Публикувано:
преди 1 минута , stanimir каза:

За същите , 14.02 София - Рио / 06.03 Буенос Айрес - София , 848€

Рови ,  може да има и по-евтини дати.

София-Буенос Айрес Рио-София

31.01-12.2  euro785.32

• Харесвам 1
Публикувано:
17 minutes ago, polyglota80 said:

Ами летиш от Сао Пауло или Игуасу до Рио.И на мен не ми се връщаше от Сао Пауло ама не съжалявам въобще.Взехме си хотел на Паулиста и в неделя затвориха булеварда и имаше игри и песни и танци на народите.Голям купон.

Публикувано:

На мен януари и февруари ми се виждат малко рано, т.е. ще е голяма жега и пика на сезона. По-скоро гледах за март месец, но Турците летят реално до Рио и не е много по-скъпо. Намерих едни полети до Рио и връщане от Буенос Айрес за 898 евро.

Публикувано:
преди 14 минути , polyglota80 каза:

На мен януари и февруари ми се виждат малко рано, т.е. ще е голяма жега и пика на сезона. По-скоро гледах за март месец, но Турците летят реално до Рио и не е много по-скъпо. Намерих едни полети до Рио и връщане от Буенос Айрес за 898 евро.

То не може да ти угоди човек😀

Публикувано:
19 minutes ago, polyglota80 said:

Не летят нито директно до Рио нито до Буенос Айрес Аз лятях до Буенос Айрес през Богота щото другият вариант беше с кацане в Сао Пауло и висене още 2 часа в самолета докато се прикачат други пътници и отиваше към 20 и повече часа в самолета.Може да провериш Луфтханза и италианците.Те летят директно.

Публикувано:
39 minutes ago, swimmer said:

Не летят нито директно до Рио нито до Буенос Айрес Аз лятях до Буенос Айрес през Богота щото другият вариант беше с кацане в Сао Пауло и висене още 2 часа в самолета докато се прикачат други пътници и отиваше към 20 и повече часа в самолета.Може да провериш Луфтханза и италианците.Те летят директно.

Turkish летят директно до Буенос Айрес със стоп в  Сао Пауло без напускане на самолета. Тоест реално с една машина покриват Сао Пауло и Буенос Айрес.Също както правят с Богота и Панама.

Отсечката Сао Пауло - Рио се изпълнява обаче от Латам и пътниците за Рио се качват на друг самолет.

• Харесвам 1
Публикувано:
7 minutes ago, stanimir said:

Turkish летят директно до Буенос Айрес със стоп в  Сао Пауло без напускане на самолета. Тоест реално с една машина покриват Сао Пауло и Буенос Айрес.Също както правят с Богота и Панама.

Отсечката Сао Пауло - Рио се изпълнява обаче от Латам и пътниците за Рио се качват на друг самолет.

Е ако за теб е директно да кацаш някъде след 14 часа полет и да висиш в самолета 2 часа и повече преди да излетиш пак за още 5 часа полет-да директно е.Има няма +1000 километра.

Публикувано:
Преди 1 час, Marisha каза:

София-Буенос Айрес Рио-София

31.01-12.2  euro785.32

Според мен тази цена за БА е ОК, не вярвам ТК да пуснат по- ниска. На подобна цена летях 2017 с мултисити билет.

• Харесвам 2
Публикувано:
4 minutes ago, swimmer said:

Е ако за теб е директно да кацаш някъде след 14 часа полет и да висиш в самолета 2 часа и повече преди да излетиш пак за още 5 часа полет-да директно е.Има няма +1000 километра.

И как през Богота стигна по-бързо до Буенос Айрес ? 

• Харесвам 1
Публикувано:
Just now, stanimir said:

Имал през Богота стигна по-бързо ? 

Нарочно избрах през Богота.Слязох изпих 2 бири разходих се.Иначе се събираха 21 часа в самолета, което е нечовешко.Отделно през Богота пристигаше сутринта полета а от Сао Пауло в полунощ.Малки неща които улесняват живота.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 20.04.2025 г. в 18:50, swimmer каза:

Да им имам и промото.Аз началото на месеца си купих Варна -Мелбърн и Оукланд-Варна за 1080 евро.Сега само Мелбърн двупосочен е по-скъп 1099 евро.

Късно мернах тази тема и движението около австралийските дестинации- само да предупредя от лош личен опит- за Австралия купувайте билети, ако имате вече виза или не пътувате с български паспорт.

Публикувано:

IMG_20250422_232647.jpg

На същата цена го предлагат със слизане и 13 часов престой в Сао Пауло ...човек дори може да се наспи в хотел до летището.

• Харесвам 1
Публикувано:
13 minutes ago, mitkobiker said:

Късно мернах тази тема и движението около австралийските дестинации- само да предупредя от лош личен опит- за Австралия купувайте билети, ако имате вече виза или не пътувате с български паспорт.

Първо си изкарах виза.Дойде за минута.После си изкарах и Nzeta   за Нова Зеландия и тогава купих билети.

12 minutes ago, stanimir said:

IMG_20250422_232647.jpg

На същата цена го предлагат със слизане и 13 часов престой в Сао Пауло ...човек дори може да се наспи в хотел до летището.

Това си струва.Може и разходка до града за бройкджии на градове като мен.Недостатък е,че каца на eze което е доста далеч и около 30$ по-скъпо с такси от AEP където каца от Богота полета.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 26 минути , swimmer каза:

Сао Пауло - Рио е час полета, какви 5 часа не разбрах? И в случая важното е, че може да си купиш билет с тях и да летиш дотам.

Публикувано:
6 minutes ago, polyglota80 said:

Сао Пауло - Рио е час полета, какви 5 часа не разбрах? И в случая важното е, че може да си купиш билет с тях и да летиш дотам.

Има в предвид Сао Пауло Буенос Айрес 

Публикувано:
преди 13 минути , swimmer каза:

Има в предвид Сао Пауло Буенос Айрес 

То и до Буенос Айрес няма и 3 часа, ние така летяхме, ама за под 500 евро, понася се😀.

• Харесвам 1
Публикувано:

И аз да кажа, за тези, които разчитат на промени в полетите. Билети закупени миналия Май за Ханой за пътуване Март тази година не мръднаха нито с минута. И за Коледа до Ню Йорк също. Не разчитайте на такова нещо и няма 100%. 

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   8 магеланци

• palioto
    • dafigg
    • Suunto
    • Роми
    • Ognyan
    • Roberto Baggio
    • Tesh
    • darinamarinova
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.