Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ако на някой му е удобно да лети от IST, сега има директни полети до Куала Лумпур в диапазона 420-430€ за май/юни, септември/ноември и февруари/март.

• Харесвам 8
Публикувано:

Varna - Perth/26/29/30.01, 03.02/

Melbourne - Varna /много дати, според престоя/  около 829е.

Следя Австалия заради АО с готова виза повече от година, ниски цени за януари - февруари НЯМА.

За феновете на АО 12.01 - 01.02, най вече 18.01 - 01.02 има мултисити

Варна - Мелбърн/Сидни

Сидни/Мелбърн - Варна за около 960е

За съжаление от Perth няма други дати по рано, нито от София, нито от Варна.

Някой ако открие нещо за този период да пише.

• Харесвам 4
Публикувано:

Аз и тази година си взех за Сащ. Мисля че цените са им добри, имайки в предвид, че си ги взех и от Варна. Смятам че има някои дестинации, които излизат на добри цени, не са повечето като предни години, но положението е такова 🙂 Съвсем скоро се върнах от Лос Анджелис с turkish  и съм изключително  доволна както винаги от тях. Имайки в предвид, че този път разстоянията между полетите ми бяха по 1 час и 5 минути се справиха отлично! Съобразиха се с нас и на отиване и на връщане, имаше персонал, който се ангажира с нас без да сме се обаждали дори. Да може и да излезе цена с 50 евро надолу, но за сметка на това да обиколя целия свят за да стигна до там е абсурдно, полетите плюс това са си дълги.

• Харесвам 3
Публикувано:

Множество дати от май 2025 до март 2026 Истанбул - Куала Лумпур-Истанбул от 368 евро . За около 420-450 евро има и Катар и Етихад с прекачване разбира се през техните хъбове.

• Харесвам 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.