Прескочи до съдържание

Turkish Airlines - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, Jorro каза:

Aз го получих като нотификация в апа, виж дали нямаш там нещо.

В момента има промо за прехвърляне на точки от Revolut към Miles and Smiles с 50% бонус в периода - May 19 - 1 June , 2025

REDEEM YOUR REVPOINTS
AND EARN 50% MORE MILES!

Redeem your RevPoints into Miles&Smiles Miles between
May 19 - 1 June , 2025, and earn 50% extra Miles.

Use your Miles to issue award tickets and enjoy
the privilege of traveling with Turkish Airlines.

Redeem now and explore more!

button-en.png

Аз реших да се възползвам и буквално прехвърлянето стана за по-малко от 10 секунди (всички RevPoints + бонуса).

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Zdravko Nestorov каза:

Аз реших да се възползвам и буквално прехвърлянето стана за по-малко от 10 секунди (всички RevPoints + бонуса).

Излиза ли ти до кога са валидни?Имам 16 хиляди и нещо и се чудя дали да ги обменя...

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 7 минути , crazyhorse каза:

Излиза ли ти до кога са валидни?Имам 16 хиляди и нещо и се чудя дали да ги обменя...

Изглежда, че не 🙂 

Screenshot 2025-05-19 at 19.13.09.png

Публикувано:
преди 3 минути , Zdravko Nestorov каза:

Изглежда, че не 🙂 

Screenshot 2025-05-19 at 19.13.09.png

Значи има вариант да са безсрочни...Поне ми се иска!

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, crazyhorse каза:

Значи има вариант да са безсрочни...Поне ми се иска!

Докато правилото не бъде променено. Но засега през всички възможни секции, през които можеш да провериш точките, няма описано да изтичат. Надявам се да са вечни (и на мен ми се иска 😄).

• Харесвам 1
Публикувано:

Изтичат след 3 години , по спомен инфото за изтичане се появява , когато остава по-малко от година .

Трансферирайте точки за мили само при моментна употреба и/или трансферен бонус .

• Харесвам 2
Георги Матеев
Публикувано:

Потвърждавам, че промоцията с +50% мили работи безотказно. Днес каквото и да прехвърлих от Револют дойде незабавно в Търкиш акаунта заедно с изключително приятния бонус. Ще се понапрегна до 1 юни да събера/прехвърля максимално много рево точки.

Screenshot_20250519_212905_TurkishAirlines.jpg.736b39c4407a6a6d24d55a916a75bc54.jpg

След прехвърляне валидността на милите е 3 години, но при мен ще е чудо, ако останат неупотребени и 3 месеца 🙂

• Харесвам 4
  • Браво 2
  • Смея се 3
Публикувано:

Милите на Turkish не бяха ли си загубили много от стойността миналата година? Аз мислех по-скоро да дебна нещо интересно с Flying Blue мили при трансфер.

Днес видях много добра оферта с Turkish от Солун до Сейшели:

С доста дати от ноември 2025 до март 2026 (без втората половина на декември) с цени около 880 лв., с много добри престои в Истанбул и запазване директно на сайта на Turkish.

image.png.2d2af2193e69d769f080a166b2d3ff7e.png

• Харесвам 10
Георги Матеев
Публикувано:
преди 43 минути , vanku каза:

Милите на Turkish не бяха ли си загубили много от стойността миналата година?

Принципно да, но много зависи какво търсиш. Например, мен ме интересуват двупосочни билети от Истанбул до неособено популярни държави в Африка (Чад, ЦАР, Либерия и прочие), които в пари никога не падат под €1000. Същите билети са 40.000 мили + такси, което предвид цената е отлична сделка, а сега с тези +50% е направо превъзходна оферта (в момента реално илизат само 26670 рево точки).

• Харесвам 4
Публикувано:
На 22.05.2025 г. в 18:47, vanku каза:

Милите на Turkish не бяха ли си загубили много от стойността миналата година? Аз мислех по-скоро да дебна нещо интересно с Flying Blue мили при трансфер.

Днес видях много добра оферта с Turkish от Солун до Сейшели:

С доста дати от ноември 2025 до март 2026 (без втората половина на декември) с цени около 880 лв., с много добри престои в Истанбул и запазване директно на сайта на Turkish.

Това е меко казано добра цена за Сейшели. Солун не е толкова неудобна дестинация за старт. Разгледах датите, има доста. Самоче местата в самолета са по 44EUR на човек. Това очаквано ли е с Turkish? Ще ни сложат ли в двата края на самолета както правят low cost-ите, ако ме резервирам места? Също така, ми позволява да не резервирам място за детето (4г). Какво ще направят, ако родителите имат места, а детето не? Съмнява ме да го сложат някъде си.

Публикувано:
преди 18 минути , digitalpr каза:

Това очаквано ли е с Turkish? Ще ни сложат ли в двата края на самолета както правят low cost-ите, ако ме резервирам места?

Винаги ни дава съседни места, когато сме на една резервация и не чакаме последния момент да се чекираме. 

• Харесвам 4
  • 2 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.