Tervel Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 Здравейте, казвам се Васил и съм запален по пътешествията! От няколко години насам и по-сериозно миналата сме започнали с моята половинка да пътешестваме. Обичам да се движа по земята - тоест никак не обичам да съм на вода или във въздуха, но се престрашавам поради невъзможността да се достигнат определени дестинации по друг начин. Общо казано за мен и нашето семейство - ние сме весели и любопитни. Предстои ни тази година да посетим Сърбия и отново Италия, но други градове, в които не сме били до сега. По нататък тази година може евентуално пак да попътуваме, но не се знае със сигурност. За догодина ми се иска Португалия и Испания - отново не посетени градове, защото в Испания миналата година бяхме само до Барселона и то само 3 дни - достатъчни ни бяха да я обиколим пеша, но не задълбочено! В общи линии това е за сега - по натам още и най-вече, ако имате въпроси с радост ще отговоря и напътя, колкото мога, надявам се на същото и от ваша страна. 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 9 март, 2015 Сподели Публикувано: 9 март, 2015 Добре дошъл, Васко! 1 Връзка към коментар
Tervel Публикувано: 9 март, 2015 Автор Сподели Публикувано: 9 март, 2015 Благодаря! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега