домосед Публикувано: 29 март Сподели Публикувано: 29 март Последна от Умбрия за това пътуване. Предлага се към лазаня, претоплена в микровълнова фурна Следващият етап е Сардиния #вМоментаСъм Ichnusa e намерила пазар навсякъде в Италия, но за първи път я пия на място. Обръщам внимание: 4-мата маври са с отворени очи и гледат наляво. Тия дни имаше дебат по тоя въпрос в Стани богат. Нарочно не хващам в кадър чашата, която ми дадоха да си я сипя, защото @Duke ще ме обвини в кощунство и светотатство баш на Разпети петък (по тукашния календар). Жокер: наливната в заведението е чешка. Черешката на тортата е сардинският Мардюк 15 1 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 29 март Сподели Публикувано: 29 март преди 23 минути , домосед каза: Ichnusa e намерила пазар навсякъде в Италия, но за първи път я пия на място. Много приятна биричка, последно я пих миналата година във Верона, веднага след концерта на Свети Питър Гейбриъл на Арена ди Верона... 1 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 29 март Сподели Публикувано: 29 март преди 23 минути , Duke каза: последно я пих миналата година във Верона Ама не в чаша Kozel нали 😉 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 30 март Сподели Публикувано: 30 март преди 14 часа, домосед каза: ще ме обвини в кощунство и светотатство .... сравнимо по тежест само с това да се яде тика масала в сърцето на Италия. 🙂 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 30 март Сподели Публикувано: 30 март Наскоро изпитите бирички: Но най-любима си ми остава: 9 3 Връзка към коментар
zon Публикувано: 30 март Сподели Публикувано: 30 март Sarajvsko HS Premium, Pivnica HS Sarajevo 12 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 31 март Сподели Публикувано: 31 март Още една сардинска крафт бира в Каляри И една летищна край Рим 11 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 1 април Сподели Публикувано: 1 април На 30.03.2024 г. в 5:19, домосед каза: Ама не в чаша Kozel нали 😉 Абсурдите продължават с белгийски пшеничен ейл, произведен във Виетнам и консумиран в тоалетна с гледка, който впрочем се оказа с много интересна цитрусова жилка... 4 1 7 Връзка към коментар
cck Публикувано: 2 април Сподели Публикувано: 2 април Шведски разни: В чашата е тази с кучето (Sleepy buldog). 11 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 2 април Сподели Публикувано: 2 април Мадейрско светло в две разновидности #вМоментаСъм 11 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 2 април Сподели Публикувано: 2 април На 2.04.2024 г. в 19:33, домосед каза: Мадейрско светло в две разновидности #вМоментаСъм И едно по-тъмно за лека нощ 12 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 3 април Сподели Публикувано: 3 април Пасикуда Шри Ланка на плажа нап5 звезден хотел и без пристигнал багаж, какво друго ни остава освен наливна местна бира Lion. 10 1 Връзка към коментар
Nayden Bondzhev Публикувано: 3 април Сподели Публикувано: 3 април Хладна на фона на Акропола 8 Връзка към коментар
cck Публикувано: 3 април Сподели Публикувано: 3 април Още един шведски екземпляр: 11 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 5 април Сподели Публикувано: 5 април Малко азиатски етюди... 10 Връзка към коментар
cck Публикувано: 5 април Сподели Публикувано: 5 април От тези датски май най-много ми допадна Royal Classic: 11 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 5 април Сподели Публикувано: 5 април Португалският Крафт! На пивоварна MUSA забавни са имената в каталога: Red Zeppelin, Born in the IPA, Frank APA, Blonde Cannavial'e, Blondie Ale, Saison O'Connor ... ЮИзбрах две: Мадейра вМоментаСъм 13 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 6 април Сподели Публикувано: 6 април преди 2 часа, домосед каза: ЮИзбрах две: Тривиално, помисли си Щирлиц, който щеше да избере Red Zeppelin или поне Born in the IPA... 😛 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 6 април Сподели Публикувано: 6 април Наш'та халба предизвиква халбата на @домосед 8 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 7 април Сподели Публикувано: 7 април Магеланстваш ли редовно, попадаш на странни места, за които може и да не си чувал. Примерно Роян на северния бряг на устието на Жиронда. #вМоментаСъм Имат пивоварна Трите фара. Единият ме интересува (Куиз: кой?). Повече ми харесват обаче атлантическите предложения от град Коняк (който заобиколих) 9 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 април Сподели Публикувано: 7 април Абе да пиеш бира от град Коняк е малко... оригинално 🙂 1 1 5 1 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 7 април Сподели Публикувано: 7 април преди 53 минути , домосед каза: Магеланстваш ли редовно, попадаш на странни места, за които може и да не си чувал. Примерно Роян на северния бряг на устието на Жиронда. #вМоментаСъм Имат пивоварна Трите фара. Единият ме интересува (Куиз: кой?). Повече ми харесват обаче атлантическите предложения от град Коняк (който заобиколих) https://www.phare-de-cordouan.fr/en/home/ 2 1 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 8 април Сподели Публикувано: 8 април Наздраве с един добре охладен Бохем. 8 Връзка към коментар
Nayden Bondzhev Публикувано: 8 април Сподели Публикувано: 8 април Слизам до кварталната кръчма и ме изненадаха с литровка. 9 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега