muchachote Публикувано: 8 май Сподели Публикувано: 8 май С тези две завършвам приключението ми в Трансилвания. 10 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 10 май Сподели Публикувано: 10 май Stallagen at Aland Desilery 12 Връзка към коментар
Nayden Bondzhev Публикувано: 11 май Сподели Публикувано: 11 май Солунска класика. 9 1 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 14 май Сподели Публикувано: 14 май Наздраве с местен вайс... От Нидерландия 10 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 17 май Сподели Публикувано: 17 май От организиран бирен тур в Кьолн Германия. По бирен местен закон чашите са 200 мл за Кьолн бирата, където се произвежда в стария град и я пиеш, трябва да се вижда Катедралата, с малки изключения има чаши от 400 мл на някои места. В боулинг зала в Кьолн за голяма група. 13 Връзка към коментар
makler Публикувано: 17 май Сподели Публикувано: 17 май Бира с бонус (винаги съм знаел, че Черепа е за една силна Република) 12 1 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 17 май Сподели Публикувано: 17 май Отиване с кораби: Пирея, Бодрум, Нисирос, Кос Връщане със самолети: Кос, Залцбург, Виена, София 13 1 1 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 23 май Сподели Публикувано: 23 май Половин ден и обяд на гости на датска компания в Carlsberg museum и пивоварна. имаши и шишета с българска бира в колекцията на бира от всички континенти. 15 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 23 май Сподели Публикувано: 23 май От мен малко немски....започвам ги отляво надясно... 13 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 24 май Сподели Публикувано: 24 май На летището за хидроплани в центъра (!) на Ванкувър 14 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 25 май Сподели Публикувано: 25 май Да се отчета и аз с жалната си маврицианска колекция. Няма много разнообразие, защото тук пия ром. 🙂 Но в жегата след обикаляне ром не върви. 15 1 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 26 май Сподели Публикувано: 26 май 4 вайс бирички тръпнат в очакване... 13 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 4 юни Сподели Публикувано: 4 юни Запознавам се с русата парижанка #вМоментаСъм 12 1 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 4 юни Сподели Публикувано: 4 юни Аз съм на наливна крафт IPA. Унгарска. За марка питах, но я забравих на мига. Днес един магеланец ме научи как е "добър ден"* на унгарски и това ми беше капацитетът за този език. *не е за пред хора този "добър ден". 🙂 10 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 6 юни Сподели Публикувано: 6 юни В Будапеща е жега. 29 градуса, усещат се като искам на море. Вчера Dreher най-обикновена наливна. Във виетнамски ресторант. 😁 Дето се смея на хората. 😃 Но ако не ядеш прасенца и другите им приятелчета от фермата, няма какво да търсиш в типичния унгарски ресторант. Където все пак намерих нещо, не приемаха карти, а ме домързя да си купувам пари за два дни. Днес IPA Dreher. Чудна! Този път в опит за среща с унгарската кухня в лангошарна. Лангош се презентира като унгарска пица, а реално е една мазна мекица с покривало от каквото се сетиш - сметана, сиренце, лук, сланина .... Оше въздишам по виетнамците... 11 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 7 юни Сподели Публикувано: 7 юни Modelo chope negra Халбата е череп 10 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 9 юни Сподели Публикувано: 9 юни Валидирам Олимпиада Париж 2024 с олимпийското издание на бира 1664. #вМоментаСъм Вече не ми се налага да идвам още един път за самите игри. Да е жив и здрав Телевизорът 10 1 Връзка към коментар
Fiordaliso Публикувано: 9 юни Сподели Публикувано: 9 юни който има път из Бавария ,тази пивоварна и гостилница е много известна в околията на Регенсбург и без резервация не се намира място.Типично място за зоната Oberpfalz,недалеч от чешката граница,храната също е ок,впредвид къде сме (Германия си е дюнерленд) Mога само да препоръчам мястото -единствения проблем е езика -немски не се говори ,а само диалект,съответно трябва малко търпение.) Намира се на езеро,много приятно,цените народни а бирата много добра и на нула км. https://www.oberpfaelzerwald.de/familienbrauerei-jacob 5 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 9 юни Сподели Публикувано: 9 юни Местна родосянска 😋 11 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега