Otnesen Публикувано: 11 юни Публикувано: 11 юни На 9.06.2024 г. в 22:13, Argentique каза: Местна родосянска 😋 Още един плюс за бабата. 3 1
era123 Публикувано: 12 юни Публикувано: 12 юни На 29°C (real feel 36°C) и влага от тук до края на света. 9.2%. 10 1
traveler Публикувано: 12 юни Публикувано: 12 юни преди 3 часа, era123 каза: На 29°C (real feel 36°C) и влага от тук до края на света. 9.2%. При тази температура и влажност как я усещаш тази бира?🍺
домосед Публикувано: 18 юни Публикувано: 18 юни Канадската колекция, май-юни 2024 Ванкувър Уислър На влака през Скалистите планини Джаспър Банф Калгари езеро Оканаган Виктория Ванкувър 11 1 2
домосед Публикувано: 20 юни Публикувано: 20 юни На 18.06.2024 г. в 23:49, домосед каза: Канадската колекция, май-юни 2024 Френската (с)връзка към канадската колекция (+ забежка доЛюкслембург) Париж Поаси (китайска инвазия) Люксембург Летище Орли (ORY) Transavia France 11 1 1
домосед Публикувано: 21 юни Публикувано: 21 юни преди 19 часа, домосед каза: На 18.06.2024 г. в 23:49, домосед каза: Канадската колекция, май-юни 2024 Френската (с)връзка към канадската колекция (+ забежка доЛюкслембург) Италианската връзка към канадската колекция Рим (начало на цялата колекция) Сардиния (Сасари и Алгеро) Милано Триест(е) (край на цялата колекция; За успокоение на @Argentique 😉, че съм се прибрал) 9 1 1 1
master_of_germs Публикувано: 21 юни Публикувано: 21 юни Рига Доста приличен и наситен вкус и само 1,50 евро в заведение 😉 10 1
Otnesen Публикувано: 21 юни Публикувано: 21 юни преди 1 час, master_of_germs каза: Рига Доста приличен и наситен вкус и само 1,50 евро в заведение 😉 Локация моля.....🙂 2
Argentique Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни Непретенциозен бар в махалата в Шибеник, Хърватия. #Вмоментасъм 14 1
iceman00 Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни WRCLW - Вроцлавска крафт бира с медени нотки, вдъхновена от рецепта от 16-ти век 15 1
Argentique Публикувано: 26 юни Публикувано: 26 юни Отношението ми към масовите магазински бири е... (онзи ден излях почти цяла в мивката, шок и ужас 😱 😆). Ozujsko ми е компромисно също. Обаче тук по случай жегата и интересната крафт сцена имаше добри попадения: Единствената бутилирана, Familia IPA в Трогир - чудно свежа. Най-добрата, pale ale в Сплит. От тяхната си пивоварна. И amber в Задар, в съседския бар Cakula, пак тяхно си производство. #Вмоментасъм 15 1 2
Argentique Публикувано: 5 юли Публикувано: 5 юли Бар Фабрик, Пловдив. Тяхна крафт вайс. Тук обикновено се организират пловдивски магелански срещи, но аз на ни една не съм била. Обаче от години тук си правим продължение на обедните срещи с колеги, често до вечеря и отвъд. 🙂 Рядко се виждаме и се затъжваме. 🙃 16
домосед Публикувано: 7 юли Публикувано: 7 юли Да се отбележи в аналите на историята! След десетилетия скитания по цял свят най-сетне Го открих! Вроцлав, 7-мо iулiе, лето господне MMXXIV 8 1 2 7 1
Dian Публикувано: 7 юли Публикувано: 7 юли Пивоварна Svyturys,Клайпеда, Литва. 🙂 # В момента съм. 17 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега