tonik Публикувано: 30 май, 2014 Публикувано: 30 май, 2014 (редактирано) Ето няколко бири от последното ми пътуване: Литовската "Швитурис". Много лека и приятна бира, подходяща за лятото. Друга литовска бира - "Калнапилис". Честно казано не останах особено впечатлен. Латвийска "Ужавас" - става! A pint of Jonh Smith's - Англия! Празните чашки до моята биричка показват как англичаните се подготвят за полет... Редактирано 30 май, 2014 от tonik 5
maybe Публикувано: 31 май, 2014 Публикувано: 31 май, 2014 В Портланд, Мейн за незапознатите с тамошната бира предлагаха набор от тестери. И имената на различните видове са доста живописни, както сами виждате. 3
maybe Публикувано: 2 юни, 2014 Публикувано: 2 юни, 2014 А като споделихме с хазяина за нашите интереси, той ни черпи с бира от квартална бостънска пивоварна, която има експериментаторски уклон. Така опитахме два нови вида - лавандулова бира и опушена бира, бутилирана, но ме досрамя да снимам. 1
Георги Матеев Публикувано: 13 юни, 2014 Публикувано: 13 юни, 2014 Ето и една биричка от южна Германия. Твърдят, че била добра... 3
mu_ry Публикувано: 13 юни, 2014 Публикувано: 13 юни, 2014 супер тема ! А аз мислех, че съм единствената, която снима бирите Най-голямата минавка до сега , не че беше лоша бирата, ама и за 13 евро не беше Барселона : Борба с виетнамска манджа, подпомогната от бира , Берлин : супер вкусна бира в невероятно яко метълско заведение в Будапеща Хърватска бира в Дубровник: Задължителен Ефес в Кушадасъ и най-любимия Гинес 2
ESK Публикувано: 16 юни, 2014 Публикувано: 16 юни, 2014 Като поразгледах то май всичката бира дето съм я пила вече я има поставена За чешката бира само мога да кажа, че това е бирата за мен. Всичко което опитах ми хареса. Няма да повтарям снимки, затова ето една от околностите на Прага и по конкретно от Kutná Hora, бирата е Dačický - също без забележки. а ето го и бара: И една от Братислава - Bratislavský Meštiansky Pivovar не беше лоша, но неможе да се мери с чешките си събратя, според мен естествено. Немските бири също са напред в класацията ми за бира, но за съжаление нямам снимки от там. При следващо посещение ще поправя пропуска. 6
Karik Публикувано: 16 юни, 2014 Публикувано: 16 юни, 2014 Не искам да звучи като реклама, но за да не пренебрегваме българското пивопроизводство ще кача 2 български крафт бири. След доста приятния Beerrelation този уикенд, определено съм на вълна бири то не бяха Едната е добре познатата Бял Щърк, но таз-годишното и издание е страшно добро, макар и леко да сладнее на послевкус. Другата е една черноморска перла, чистокръвен лондонски premieum ale, но от Варна - Glarus Craft Brewing или просто Гларус. Нямам снимки, понеже беше наливна с пяна цвят карамел имат и Ipa и London Porter, който бил върховен. Силно ги препоръчвам двете, но от Гларус-а определно не очаквах да ме впечатли толкова и то в уикенд, където се изпиха десетки видове бира от цял свят. 5
ECC Публикувано: 21 юни, 2014 Публикувано: 21 юни, 2014 Едно от малкото неща,които не ми харесват в Скандинавието-бирата. Да бъда по-точен-цената на бирата. Омръзна ми да пия бира по 15-20 лева бройката.От Норвегия ще кача една снимка като се прибера. От Копенхаген-нищо.Днес два пъти пихме наливен Туборг,но снимки няма,защото чашите си бяха обикновени,без бранд. 1
ECC Публикувано: 23 юни, 2014 Публикувано: 23 юни, 2014 И обещаната снимка от Норвегия-бира и стек от кит на скара. 5
maik Публикувано: 23 юни, 2014 Публикувано: 23 юни, 2014 (редактирано) ханойска бира: банкокска бира на неделния маркет, 600 ml:лао-кай-ска бира в сапа: лаоска бира, 600 мл: ангкор-ска бира:виетнамска, от гр. Хюе:още 3 виетнамски от южен виетнам: Редактирано 23 юни, 2014 от maik 4
maik Публикувано: 23 юни, 2014 Публикувано: 23 юни, 2014 (редактирано) бързи ми бяха пръстите - имам още какВо да покажа сайгонска с елефънт фиш от трипа по меконг:а ето така се пие бира по виетнамски - с лед и сламка; тази е от хо ши мин от бара срещу хотела ни:а това е снимка на място, където продават жива бира за 16 стотинки чашата. запишете координатите и търсете бараката, ако се окажете в оня край на света, защото и бирата е хубава, и храната е вкусна. мястото е по-скоро долнопробно, но с лелята станахме приятелки. и правят хубави плодови палачинки за качеството на бирата не мога да говоря авторитетно, защото аз всъщност в индокитай се научих да пия бира и все още нямам много опит. явно е трябвало да стигна там, за да достигна вашите висоти. мога обаче да кажа, че половинката в продължение на 1 месец пиеше не вода, а основно свежа бира, та явно е била добра Редактирано 23 юни, 2014 от maik 5
Георги Матеев Публикувано: 24 юни, 2014 Публикувано: 24 юни, 2014 Нали днес обещах чешка бира... Та ето по един оригинален КОЗЕЛ 7
Гост Публикувано: 24 юни, 2014 Публикувано: 24 юни, 2014 Японска бира. За име не питайте, само йероглифи... Играех си на тото какво ще ми сервират Помня само че направо ритах от кеф когато я докопах - при близо 40 градуса с влага...
nikolaysto Публикувано: 24 юни, 2014 Публикувано: 24 юни, 2014 Гледам футбол и си пия бира от последното ходене в Хърватска. А колко от вас са пили бира "без гащи"? Имам предвид Sans Culotte. 6
mu_ry Публикувано: 26 юни, 2014 Публикувано: 26 юни, 2014 (редактирано) хайде да покажа и моите последни проби : Малта и много забавната Moretti в Сицилия Редактирано 26 юни, 2014 от mu_ry 6
petia_a_z Публикувано: 28 юни, 2014 Публикувано: 28 юни, 2014 10345753_729613567096432_4129714489032897504_n.jpg ... а за жени ?!?
petia_a_z Публикувано: 28 юни, 2014 Публикувано: 28 юни, 2014 и една италианска бира...позира в Неапол 1
Биксбит Публикувано: 28 юни, 2014 Публикувано: 28 юни, 2014 ... а за жени ?!? Само за жени и то от любящи мъже: 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега