petia_a_z Публикувано: 29 юни, 2014 Публикувано: 29 юни, 2014 Само за жени и то от любящи мъже: Necklace.jpg Много миличко звучи- оправи ми деня ...и няма да питам кой е изпил бирите 1
cck Публикувано: 29 юни, 2014 Публикувано: 29 юни, 2014 Италианско произведение, въпреки че в България го открих 6
гост Публикувано: 30 юни, 2014 Публикувано: 30 юни, 2014 Тази бира е малко като детското шампанско - с грозде и още някакъв плод, ама на мен ми хареса.
FlyTraveler Публикувано: 1 юли, 2014 Публикувано: 1 юли, 2014 Да сложа и една "художествена" снимка на бира (едно нещо като се прави, да се прави както трябва ). Мози била най-популярната бира в Замбия, но на мен Касъл ми хареса повече. 7
Vanya G. Публикувано: 1 юли, 2014 Публикувано: 1 юли, 2014 Ето едно предложение и от мен - отива в графата "извращения", обаче уважава традициите. Зелена бира (наливна) - предлага се на пазара само веднъж в годината - на Велики четвъртък (на чешки Зелени четвъртък - Zelený čtvrtek ), преди Великден, тогава традицията изисква да се ядат зелени храни. Зелената бира не е традиционна, нова измишльотина е, продукт на Starobrno. Това е чешкият принос към идеята да се хванем за зелено Цветът се получава от добавянето на ликьор и няколко билки, сред които копривата се усеща най-силно. Вкусът е странен, бира с лекарство е най-неутралното определение. 7
Фил Публикувано: 1 юли, 2014 Публикувано: 1 юли, 2014 (редактирано) Ето едно предложение и от мен - отива в графата "извращения", обаче уважава традициите. Зелена бира (наливна) - предлага се на пазара само веднъж в годината - на Велики четвъртък (на чешки Зелени четвъртък - Zelený čtvrtek ), преди Великден, тогава традицията изисква да се ядат зелени храни. Зелената бира не е традиционна, нова измишльотина е, продукт на Starobrno. Това е чешкият принос към идеята да се хванем за зелено Горе-долу по това време ирландците си правят зелена бира за деня на свети Патрик (17-ти март) , а в Чикаго пък направо си боядисват реката зелена (а пък някои просто си гребем в зелени канута ) Редактирано 1 юли, 2014 от Фичо 2
vili_gp Публикувано: 1 юли, 2014 Публикувано: 1 юли, 2014 А, аз си помислих, че пак има среща за бира Аз малко по- напред в бъдещето ще пусна снимка тук
Пожето Публикувано: 3 юли, 2014 Публикувано: 3 юли, 2014 Още една италианска биричка от мен Дойде ми чудесно с маргаритата на терасата на брега на Менажио с гледка към езерото Комо. Много приятна, ама само 200 ml е малката, за жалост. 7
tonik Публикувано: 5 юли, 2014 Публикувано: 5 юли, 2014 (редактирано) Малко принос от мен - Южноевропейски бири! Много приятна "италиянка": Господарката на Малта (жълтата е по-пивка): Според Вас колко шокиран бях когато видях следното - в едно кафене в Сан Марино на стената сложени "Хитлер", "Мусолини", "Сталин", "Ленин" (това са бири). Така че ако искате да засмучете Фюрера, да вкусите Дучето, да намокрите устни с Вожда на народите или да се разтушите с Вожда на революцията - Сан Марино е мястото! Ако пък това Ви се струва твърде "хард", то тогава можете просто да се отпуснете с "Боб Марли", "Че Гевара" или пък да облеете езика си с вино "Гол пубис". За дамите пък има ликьорчета във форма на фалоси (на другите стени).... Абе въобще това кафене предлага за всекиго по нещо... Редактирано 5 юли, 2014 от tonik 5
Duke Публикувано: 6 юли, 2014 Публикувано: 6 юли, 2014 Стара "италианка" купена от Carlsberg, снимана на хотелския балкон на Via Etnea в Катания, на фона на вулкана Етна... 7
Duke Публикувано: 6 юли, 2014 Публикувано: 6 юли, 2014 Тази вечер пробвах и тази чудесна разновидност на "Перони" дошла в Катания от Бари... 4
tonik Публикувано: 11 юли, 2014 Публикувано: 11 юли, 2014 (редактирано) Малко на белгийска вълна! Позиране пред кметството на Антверпен: Mалко белгийска класика насред Гент - Jupiler: И една "белгийка", за която не бях чувал преди това, но "extra blond" ми прозвуча доста добре : Редактирано 11 юли, 2014 от tonik 8
Фил Публикувано: 12 юли, 2014 Публикувано: 12 юли, 2014 (редактирано) Понеже току-що заредих подобаващо хладилника, да обърна внимание че днес в Billa биричките са с 25% намаление ! Редактирано 12 юли, 2014 от Фичо
ECC Публикувано: 14 юли, 2014 Публикувано: 14 юли, 2014 През последните дни доста се потрудих за развитието на тази тема и то в братска Германия.Определено предпочитанията ми са към вайсбир,то не че пилзнерът не ми харесва. Започваме с една вайсбир в Регенсбург. За любителите за пилзнер: През 1516год. херцог Вилхем IV издава закон за контрол на съставките на бирата-нещо като стандарт "Стара планина".Жителите на Регенсбург се гордеят,че при тях този контрол е задължителен от 1447год.Контролът е бил възложен на доктора на града. Едина вайсбир в Нюрнберг: Действието се пренася в Бамберг: Идва ред на еднолитров Kulmbacher на финала.За съжаление нямаше как да го снимам без моя милост. И още един Tucher от днес на обед в Нюрнберг: Утре действието продължава във Вюрцбург,планирано е посещение на пивоварна.Дано само нямам проблеми с гърлото,че днес май ме предава. Очаквай продължение.... 14
батко Биси Публикувано: 15 юли, 2014 Публикувано: 15 юли, 2014 Слаба ми е колекцията от снимки с бира, но не е като да нямам никакви: 8
Kaloyan89 Публикувано: 3 август, 2014 Публикувано: 3 август, 2014 (редактирано) Ето най-после гамбийската Джулбрю (JulBrew - от Banjul Breweries). Доста приятна, лекичка и разхлаждаща. Редактирано 3 август, 2014 от Kaloyan89 9
Zelen Burgas Публикувано: 7 август, 2014 Публикувано: 7 август, 2014 (редактирано) Да пробвам как става качването на снимки във форума. В Германия бирата е един път (с червения надпис е полска). За 10 дена отиде доста бира. Жалко, че не снимах живата бира в едни бутилки по 1 литър. Чешката също много ми хареса, но нямам снимки. Редактирано 7 август, 2014 от Zelen Burgas 7
cck Публикувано: 10 август, 2014 Публикувано: 10 август, 2014 Една португалска бира. Както ни обясниха стартирала като студенски проект (каквото и да означава това), по късно превърната в комерсиален продукт в 4 варианта. А и B са светлите, а C и D тъмните варианти Проучването започна разбира се от А. Offtopic: За заден план е едно прелюбопитно куче, което бира не пие, но яде баница 6
домосед Публикувано: 11 август, 2014 Публикувано: 11 август, 2014 (редактирано) Не трябва да оставяме темата да потъне! Представям колекция "Лято САЩ 2014" Започваме с минесотско на летище Минеаполис: А вече съм в Стенли, Айдахо. Опитах и 208, без да разбера какво означава Тази марка от крайпътна микропивоварна в Айдахо върви с плешив орегонски зевзек за рекламно лице: Тук зареждаме за 6-дневно спускане с лодки по Средния Приток на Сьомгова река, Айдахо Най-добрата бира сред провизиите ни по реката. Също и в системата "Ресторанти и спални вагони" на Amtrak Специален гост от Колорадо на река в Айдахо: Още един специален гост - този от Орегон От вида на течността личи, че е по-добре да се придържаме към Стара Белгия Тази течност не е налята от кенчето, но дава добра представа за вкуса. Препоръчвам Белгия да съди Щатите в СТО или ООН, за да защити репутацията си. Сиатъл, Boeing & Brewing Любимият ми продукт на микропивоварна Айсикъл в Левънуърт, Вашингтон. Още от същата пивоварна Африканско кехлибарено в тематично баварско курортче в Америка? Лоша идея! Диамантът в короната на националния парк Глейшър, Монатана: Правило #1: Ако ти хареса някоя американска бира, придържай се към нея. Не прави гризли експерименти: Още Монтана. Как да е. Пристигам в Портланд, Орегон, готов да се удавя в морето от местни специалитети. Lagunitas IPA Връх Рейниър всъщност се пада в щата Вашингтон Още Портланд: Още Портланд. Една бъчва - три чучура! Това го няма и в класическите творби на Димитър Талев за македонските майстори кацари. Пак пивоварана, но вече на своя земя, Орегон: Екстра силнo пиво, предлагано по железниците. После не можеш да си вдигнеш раницата. В Южна Калифорния лъха на Мексико. Бейкърсфилд. Също и в Лас Вегас Още по същата тема от Лас Вегас. А това се прави на хавайско и се предлага в заведение заедно с Big Kahuna Burger. Пак в Лас Вегас. Отрязал съм половината чаша, защото пишеше ... Heineken. А ето го и правилният Heinken. На път за Америка в Амстердам: Редактирано 11 август, 2014 от домосед 18
stanimir Публикувано: 30 август, 2014 Публикувано: 30 август, 2014 (редактирано) От понеделник в Lidl ще има промоция на няколко азиатски марки включително въздесъщите за югоизточна Азия Tiger и Chang : 0.99 лв. 330ml. 1.59 лв. 330ml. 2.59 лева 500ml. Редактирано 30 август, 2014 от stenk 2
ruwenzogy Публикувано: 30 август, 2014 Публикувано: 30 август, 2014 Браво на Домосед. Е, това е колекция... А тези в Лидл бая скъпички....
домосед Публикувано: 3 септември, 2014 Публикувано: 3 септември, 2014 Сицилианската серия от май 2014: Халкидическата серия от август 2014; 16
FlyTraveler Публикувано: 3 септември, 2014 Публикувано: 3 септември, 2014 Тези с пиацата през нощта и с Фиат-а са много яки (не, че и другите не са хубави). 2
Георги Публикувано: 4 септември, 2014 Автор Публикувано: 4 септември, 2014 Айде един италиански поздрав. 5
maik Публикувано: 5 септември, 2014 Публикувано: 5 септември, 2014 CISK е единствената малтийска бира и поради това е повод за голяма гордост и похвали. това ми го обясни един чичка - малтиец, докато пътувахме в градския транспорт. втората снимка е от бара във виториоса, където пихме въпросната бира. по това време навън течеше фестивал и всъщност бирата се лееше на мегдана сочно и напоително 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега