cck Публикувано: 5 септември, 2014 Сподели Публикувано: 5 септември, 2014 Понеже се понасъбраха автомобилни километри из Португалия и Испания, сега човъркайки из снимките доста sem alcohol открих: испански разни и разбира се едноименната Alhambra 10 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 септември, 2014 Сподели Публикувано: 5 септември, 2014 Sem Álcool ??? Aнатема 4 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 септември, 2014 Сподели Публикувано: 5 септември, 2014 (редактирано) Аха ти си шофирал ... абе както и да го мисля няма извинение. Аз два пъти съм пил безалкохолна бира в Испания и вкусът е точно като да оставя отворена нормална бира за ден-два - вода дето само ти оставя неприятен дъх на бира . Редактирано 5 септември, 2014 от stenk 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 5 септември, 2014 Сподели Публикувано: 5 септември, 2014 И още една тематична И като малко оправдание: само лявата е безалкохолна 4 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 По едно време в Грьонинген открихме една белгийска кръчма и естествено същата се превърне в нещо като офис за семейството през следващите няколко дни... Започнахме невинно с класически Duvel за мен и черешова Kasteel Rouge за госпожата: После последователно преминахме през: Фирмената за заведението наливна Brand Рядката трапистка бира Orval Специален наливен Brand Affligem Обявената за "най-добра тъмна бира в света" Gouden Carolus Фамилната Kwak, която се сервира в традиционна чаша под формата на колба Трапистка Westmalle от едноименното абатство За да завършим с Wieckse Rose Ами, наздраве! 18 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 Фирмената за заведението наливна Brand Е, как! Brand е бирата от "моя" край на Ниската земя - Лимбург - най-южното ъгълче, където във Фалкенбург даже има едно възвишенийце от около 20 метра, за което са построили въжена линия. 4 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 (редактирано) Duke чак сега наистина ти завидях , а това чуство ми е доста непознато ... Белгия наистина в обетованата земя за всеки ценител С фотосесиите на домосед ми напълнихте сетивата и остава само да си маркирам разни питиета от фотосите Редактирано 8 септември, 2014 от stenk Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 Хайде една днешна андалусийска..... 9 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 9 септември, 2014 Сподели Публикувано: 9 септември, 2014 Duke чак сега наистина ти завидях , а това чуство ми е доста непознато ... Белгия наистина в обетованата земя за всеки ценител С фотосесиите на домосед ми напълнихте сетивата и остава само да си маркирам разни питиета от фотосите Да, тези дни бяха истинско пиршество за нас! Дори не си помислям да развалям темата с купешката Jupiler (която лично аз много харесвам), Grolsch и Amstel, които периодично купувахме от AH на стекове за вкъщи... Връзка към коментар
akair Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Ливанска Almaza - толкова е обикновена, че забравих да я снимам... Ето една снимка за протокола от Интернет: 4 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Най-обикновена гръцка Алфа,но беше студена и в жегата на плажа Миртос-Кефалония си беше направо супер. 4 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 16 септември, 2014 Сподели Публикувано: 16 септември, 2014 Бира. Марка- неизвестна. Място- Фес, Мароко. За непили бира почти седмица беше прекрасна. 5 Връзка към коментар
akair Публикувано: 16 септември, 2014 Сподели Публикувано: 16 септември, 2014 Left to right: стандартен Sam Adams пшеничен Blue Moon И сезонните: Sam Adams Harvest Saison Sam Adams Pumpkin Ale (доста парфюмирана, според мен с аромат на канела - ясен признак, че Thanksgiving наближава...) Sam Adams Octoberfest Всичките са от САЩ 8 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 19 септември, 2014 Сподели Публикувано: 19 септември, 2014 Сенегалската flag на брега на река Сенегал. Доста приятна. 9 Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 22 септември, 2014 Сподели Публикувано: 22 септември, 2014 И аз да се включа с една снимка. Перуански са и двете. За съжаление ги пих в центъра на София, донесени от един приятел. И ако може една молба към всички биролюбители. Ако си донасяте отнякъде далече по-екзотични бири в кенчета и кенчетата не ви трябват, пишете ми. Един приятел си колекционира и има няколко хиляди различни. Тези двете му бяха донесени точно поради тази причина и вече са горда част от колекцията. Той самият като пътува си е пълнил цели куфари с кенове. Така че ако имате кенчета и мислите да ги хвърляте или ги подарявате на някой имайте едно в предвид. Разбира се ще има скромна почерпка за всяко кенче според екзотичността му Ааа всъщност всякакви кенчета може, ама аз тука така си пиша, защото темата е за бира 4 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 27 септември, 2014 Сподели Публикувано: 27 септември, 2014 Била съм се била игубила, та: Michelada : бях скептична, но определено й станах фен: И най-хубата според мен бира в Чили: Kunstmann Малък принос към темата този път. Не ми понасяше надморссата височина, та трябваше да откажа бирата.. 5 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 27 септември, 2014 Сподели Публикувано: 27 септември, 2014 (редактирано) Който търси - намира! (испанска народна пословица) Екстремадурско абатско пиво. Село Куакос де Юсте, Екстремадура. А, и да не забравя - двете версии на корфианския истински ейл (специално и горчиво) от Корфианското Сан Стефано (Агиос Стефанос) Редактирано 27 септември, 2014 от домосед 10 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 29 септември, 2014 Сподели Публикувано: 29 септември, 2014 Ценна снимка. Бирарията затваря и продаваха последните количества. Имаше и lagger ама ми отмъкнаха последния под носа, а навсякъде другаде вече беше разпродаден. 5 Връзка към коментар
akair Публикувано: 30 септември, 2014 Сподели Публикувано: 30 септември, 2014 Наливен BlueMoon: 1 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 1 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2014 Наливен Ruwenzogy 13 Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 1 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2014 Малко албанска бира на Охридското езеро от преди 25 дена. Пея и Корча. Всъщност едната е косовска май. 2 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 5 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2014 Малко бирички от Острова на Афродита: Кипърска класика - KEO Една холандска, с която не се бях "запознавал" допреди това (оказа се доста приятна) Гръцка, също нова за мен (не ми хареса) В турската част на острова пък се пие това (добра е) Турците са преценили, че трябва да дадат някои важни съвети върху етикета 4 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 7 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2014 Tusker и Kilimanjaro дуо на брега на Индийския океан. Джамбиани, Занзибар, Танзания. Tusker е първата бутилирана бира в Източна Африка (1922) и е кръстена на името на слона, който е убил един от създателите на фирмата. 10 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 След Tusker и Kilimanjaro дойде ред и на Серенгети. Липсваше само "Лунна светлина" на Дебюси. Ресторанта на Blue Oyster Hotel, Джамбиани, Занзибар. 6 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 Уникална снимка! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега