домосед Публикувано: 8 октомври, 2014 Публикувано: 8 октомври, 2014 Андалуското пиво може и да не е съвсем на фокус, но важното е да има ренесансово бижу за фон. Обръщаме поглед на 90 градуса обратно на часовниковата стрелка и попадаме на корида. За тригодишни! Убеда, Андалусия, септември 2014. 9
домосед Публикувано: 8 октомври, 2014 Публикувано: 8 октомври, 2014 След което проверяваме какво става на Острова. Започвам с класически автопортрет на борда на самолет Embraer 190 на British Airways В първия лондонски пъб ни посрещат свирепи създания Във втория - значително по-миловидни В село Уудсток край Оксфрорд опитваме по пинта и от двата домашни ейла.Този със самолетчето (и в чашата) е много по-добър. Обртано в Лондон в хамбургерджийница Байронс си имат своя марка бледи ейлове. Но им гостуват и отвъдатлантически Вече в домашни условия (на гости) попадаме на лондонски портър (не е носач!) и на неофициалната бира на Хелоуин А последната вечер се настройваме на носталгия по Империята: 11
Фил Публикувано: 22 октомври, 2014 Публикувано: 22 октомври, 2014 Което ме подсеща, че е добре и аз да се отчета тук след белгийския ми воаяж за загрявка - Smiske - Bruin .............. малко класика - Leffe ......... Отиваме в Брюж Пивоварната De Halve Maan - с исторически корени от XVIвек , като на настоящето си място работи от 1856г. От десетките пивоварни в града, май само тя е останала действаща в момента.Произвежда бирата Brugse Zot ........... - Brugge Tripel ........ . антверпенската De Koninck - чашите, в които се сервира се наричат "bolleke" , и които като че ли са с по-отворена форма, отколкото е обичайно за бирена чаша ............ И накрая - да свалим шапка на майсторите-монаси: - Orval . - Westmalle . - Rochefort ...... ..... А ето тук какви подложки си събрах от кръчмите, не всички са белгийски 10
mu_ry Публикувано: 22 октомври, 2014 Публикувано: 22 октомври, 2014 ти си се потрудил повече от мен аз от обикаляне нямах сили за пиене на бири 1
Фил Публикувано: 22 октомври, 2014 Публикувано: 22 октомври, 2014 Аааааа, аз от дългото обикаляне много ожаднявам 3
домосед Публикувано: 22 октомври, 2014 Публикувано: 22 октомври, 2014 Което ме подсеща, че е добре и аз да се отчета тук след белгийския ми воаяж Много добре, даже отлично! 2
cck Публикувано: 1 ноември, 2014 Публикувано: 1 ноември, 2014 Нещо странно и рядко срещано - чешка безалкохолна и то в София 2
Биксбит Публикувано: 1 ноември, 2014 Публикувано: 1 ноември, 2014 Нещо още по-странно: Бира вместо водка И други странни неща извън темата: http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/10/31/romantika-po-ruski.243865,image13#photo
Фил Публикувано: 11 ноември, 2014 Публикувано: 11 ноември, 2014 (редактирано) Нещо странно и рядко срещано - чешка безалкохолна и то в София IMG_3748.jpg В такива случаи винаги се сещам за един приятел, който казваше: "Много трябва да се внимава, защото от безалкохолна бира до надуваема кукла има само една крачка! " Редактирано 11 ноември, 2014 от Фичо 1
Botko Публикувано: 11 ноември, 2014 Публикувано: 11 ноември, 2014 Германска бира,австралийски хард-рок 4
домосед Публикувано: 14 ноември, 2014 Публикувано: 14 ноември, 2014 Новости от Кейптаун и региона ========================== Johnny Gold Weiss Gallows Hill IPAХълмът на бесилото крак Кейптаун посреща гости от Орегон (виж предишен мой постинг) Apollo Amber Ale CBC (Cape Brewing Company) Mandarina Bavaria IPAИмето на бирата е троен оксиморон, но пък срещу вкуса нямам забележки Lumber JackКехлибареният ейл на Jack Black, открит на лавката на кутловото историческо кино Лабия (кейптаунското кино Влайкова) преди прожекция на документален филм за намерен убит 1992-ра година издател на псевдобиографични комикси за рокаджии. В рамките на музикален кино преглед. Това - по темата за последния филм, който съм гледал. На кино! мътният лагер на Brewers & Union Craven Craft Lager & Alumni Ale на Stellenbrau, СтеленбошСтеленбош е сърцето на винарския район, но също е студентски град и има нужда от бира Обаче що се отнася до собствено производство ... хм ... по-добре да се придържат към виното, а да си карат бирата от другаде. Средното даже не посмях да го опитам. Бира Rooibos !? Това не беше ли име на билка за чай. 9
домосед Публикувано: 15 ноември, 2014 Публикувано: 15 ноември, 2014 (редактирано) Проучили Кейптаун, наред е Джобърг. Почваме с нещо светло на светло Продължаваме, че с няколко напълно прилични новости (лявата) (средната и дясната) обаче, ако някой ви каже, че в Совето разбират от пивоварене ... вие не му вярвайте! Редактирано 15 ноември, 2014 от домосед 7
Kaloyan89 Публикувано: 16 ноември, 2014 Публикувано: 16 ноември, 2014 (редактирано) А аз нали съм на Реюнионска вълна още - ето нещо местно. Bourbon се нарича, но масово и викат додо. Собственост на Хайникен от няколко десетилетия, доста добра. Редактирано 16 ноември, 2014 от Kaloyan89 4
домосед Публикувано: 18 ноември, 2014 Публикувано: 18 ноември, 2014 А това ми е възможно най-комшийската местна бира в Претория. Варят я на две преки от нас в кръчмата на ул. Източногорска срещу стадиона. 5
домосед Публикувано: 21 ноември, 2014 Публикувано: 21 ноември, 2014 А това ми е възможно най-комшийската местна бира в Претория. А това е сестра и: 2
ruwenzogy Публикувано: 22 ноември, 2014 Публикувано: 22 ноември, 2014 От мен нещо скромно - 2 южнокорейски бири. 4
домосед Публикувано: 30 ноември, 2014 Публикувано: 30 ноември, 2014 А това е сестра и: А това е третата сестра 2
Valle Публикувано: 30 ноември, 2014 Публикувано: 30 ноември, 2014 Една индийска от индийско-непалското ресторантче Гурка в София ImageUploadedByTapatalk1400228315.388176.jpg Бира Gorkha - село Сарангкот, на 5 км. от град Покхара, Непал. 12
Mary Публикувано: 12 декември, 2014 Публикувано: 12 декември, 2014 (редактирано) И от мен една местна бира, изпита в Дюселдорф. Да отворим кег-а Казваме: Наздраве А за децата произвеждат ... лимонада, но по бутилката не си личи Редактирано 12 декември, 2014 от Mary 7
Duke Публикувано: 15 декември, 2014 Публикувано: 15 декември, 2014 За момченца и за момиченца... ...впрочем, тази разфасовка я виждам за първи път, но веднага ми стана любима, защото ми е точно по мярка, но умножена по две... 4
stanimir Публикувано: 15 декември, 2014 Публикувано: 15 декември, 2014 Аз съм на ниво една такава доза , но градусите са ми тамън ...гледам и прасето си разфасовал 4
woman_in_white Публикувано: 15 декември, 2014 Публикувано: 15 декември, 2014 Аз бира не пия И твърд алкохол също... Но това лято имам напредък... с Каменица Фреш Грейпфрут 3
Angelika Публикувано: 15 декември, 2014 Публикувано: 15 декември, 2014 Но това лято имам напредък... с Каменица Фреш Грейпфрут Е що не я снима?! ... и после в играта - * Познай от къде е тази снимка * 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега