woman_in_white Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 Е що не я снима?! ... и после в играта - * Познай от къде е тази снимка * Лятото играта все още я нямаше, но пък и мен ме нямаше в Магеланци... Сега получих прозрение свише, че човек трябва да е подготвен за всякакви ситуации и да снима какво пие и хапва ... Но за следващото лято ще знам и ще попълня непростимия си пропуск 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 Аз съм на ниво една такава доза , но градусите са ми тамън ...гледам и прасето си разфасовал Аз съм на ниво една такава доза , но градусите са ми тамън ...гледам и прасето си разфасовал Не е прасе това, а дробчета от английски био пилета... 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 На второ четене и аз на дробчета ги направих ... виждали са те англичаните истинско пиле 3 Връзка към коментар
гост Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 Не е прасе това, а дробчета от английски био пилета... т'ва био що не е кавички? Връзка към коментар
Botko Публикувано: 15 декември, 2014 Сподели Публикувано: 15 декември, 2014 Аз бира не пия И твърд алкохол също... Но това лято имам напредък... с Каменица Фреш Грейпфрут Преди повече от 10 години имаше в пицарии Верди в Пловдив,бира Верди....спрайт и бира -бъркоч....сега вече се появиха какви ли не плодови газирани сокове с малко бира вътре Някой имат вкус на разбъркан прах за пране или омекотител с газирана вода 5 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 16 декември, 2014 Сподели Публикувано: 16 декември, 2014 т'ва био що не е кавички? Щото не са купувани от щанд "био" на супермаркет, а от съботен пазар на фермери производители... 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 16 декември, 2014 Сподели Публикувано: 16 декември, 2014 Аз бира не пия И твърд алкохол също... Е, никой не е съвършен 5 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 24 декември, 2014 Сподели Публикувано: 24 декември, 2014 (редактирано) Вчера случайно попаднах на бира Гларус. Бг производство в стил английски ейл. Разбира се, остава като я отворя и пробвам също и да ми хареса.. Пс. Пък защо ги качи картинките на една страна, не разбрах.. Редактирано 24 декември, 2014 от Polina 3 Връзка към коментар
батко Биси Публикувано: 24 декември, 2014 Сподели Публикувано: 24 декември, 2014 Исландско включване: Тази вечер ще вдигаме наздравици с тези екземпляри: Поредността им обаче все още не е ясна! 3 Връзка към коментар
aneliya Публикувано: 24 декември, 2014 Сподели Публикувано: 24 декември, 2014 Снимка от един бар в Палма де Майорка с бири от цял свят и на следващата снимка начало на дегустацията 4 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 25 декември, 2014 Сподели Публикувано: 25 декември, 2014 Две бири от библейските земи.Една палестинска и една израелска: Наздраве и Честита Коледа! 2 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 25 декември, 2014 Сподели Публикувано: 25 декември, 2014 Две ценителски бири от добрите стари Балкани: > Точено светло пиво Медведград - ако имате път към Загреб, препоръчвам горещо едноименните пивници, предлагащи бира собствено производство: > Ягодинско пиво - "Без Чиче нема приче" 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 1 януари, 2015 Сподели Публикувано: 1 януари, 2015 Редно е (даже е задължително!) първият постинг за годината да бъде в тази тема. Да видим предлага ли се нещи интересно и, за предпочитане, зимно в София по празниците. Предлага се! Първо - един сезонен английски ейл ; Второ - един целогодишен IPA ; И трето: новото българско предложение в класацията - мурсалски червен ейл 7 мч! който в правилното заведение си идва даже с поезия. 13 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 6 януари, 2015 Сподели Публикувано: 6 януари, 2015 Ето и едно домашно от изминалия уикенд: 3 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 6 януари, 2015 Сподели Публикувано: 6 януари, 2015 Е, какво му е домашното на това пиво? В онзи район обаче, вместо "Йеленско", по-върви да се пие "Никшичко" или в краен случай "Зайчарско" пиво. Пак добре, че не сте си изкарали боя с този избор.. Връзка към коментар
Polina Публикувано: 6 януари, 2015 Сподели Публикувано: 6 януари, 2015 (редактирано) Е, какво му е домашното на това пиво? В онзи район обаче, вместо "Йеленско", по-върви да се пие "Никшичко" или в краен случай "Зайчарско" пиво. Пак добре, че не сте си изкарали боя с този избор.. Ами така ни го предлагаше сервитьора, като домашно. В последствие решихме, че ще рече, че е местно / нашенско/, но аз след дюлевицата вече не обръщах чак такова внимание. А бе в тоя район където бяхме Никшичко със сигурност нямаше да ни предложат, Зайчарско някой си купиха от местния магазин / ако съм видяла правилно/, та ние за разнообразие опитахме Йеленското Редактирано 6 януари, 2015 от Polina 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 6 януари, 2015 Сподели Публикувано: 6 януари, 2015 Аз принципно в Сърбия винаги пия "Йеленско" щото си ме кефи, ама знам от местните, че са шовинисти на тема бира и предпочитат локалните пивоварни пред основната в страната... 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 8 януари, 2015 Сподели Публикувано: 8 януари, 2015 Изневиделица пристигна арменския дядо Коледа и оспами темата с нещо съвсем различно 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 януари, 2015 Сподели Публикувано: 8 януари, 2015 Ейййй,Домоседко, тоз арменски дядо Коледа много изискан. Няма ли да почерпиш по едно виртуално? Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 8 януари, 2015 Сподели Публикувано: 8 януари, 2015 Все си мислех, че съм пуснал оргиналният Сан Мигел на подходящо място.. Ето го.................. 5 Връзка към коментар
Венцито Публикувано: 8 януари, 2015 Сподели Публикувано: 8 януари, 2015 Гледам да ги избягвам такива снимки, а и със сигурност не са най-интересните Ние ще преценим! Връзка към коментар
Duke Публикувано: 9 януари, 2015 Сподели Публикувано: 9 януари, 2015 Изневиделица пристигна арменския дядо Коледа и оспами темата с нещо съвсем различно Уууууууууууу............ 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 11 януари, 2015 Сподели Публикувано: 11 януари, 2015 Все си мислех, че съм пуснал оргиналният Сан Мигел на подходящо място.. Да допълня колекцията и една интернационална сбирка от района 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 11 януари, 2015 Сподели Публикувано: 11 януари, 2015 Изневиделица пристигна арменския дядо Коледа и оспами темата с нещо съвсем различно ] Ееее, тук без угризение на съвестта мога да обявя на всеослушание, че ти завидях! Ама явно си бил мнооооого послушен миналата година (и не си се оплаквал за щяло и нещяло на арменския поп) 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега