pamelanb Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Една кишиневска биричка от мен Доста нескопосано снимана, но тогава не подозирах, че правя снимката за форума на Магеланците 4 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 След вчерашните първоначални трепети... ...и завършек с традиционно познати и дори вече скучновати за нас марки... ...днес пробвахме нещо различно в приказния Брюж: Не беше лошо (8,5%), но въпреки всичко по-късно минах на познатото (9,5%): Всичко това в един фамилен магазин с кът за дегустация: Идеята е интересна, а слогана забавен: За временното вкъщи (разбирай Гент), от този музей-магазин-бирария, взехме ето тази 0,75 литровка (6,6%), която вече се въргаля доволно (виновно) на леглото до мен: Утре да се готвят Брюксел и Льовен, а в неделя е ред на Антверпен... 10 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 След вчерашните първоначални трепети... ... "О, миг , поспри , ти си тъй прекрасен" 2 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Най-голямата бирена колекция в света в Карсберг, Дания... 16 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 4 април, 2015 Сподели Публикувано: 4 април, 2015 След като по традиция помахахме на фабриката на "Стела" на входа на Льовен... ...отново по традиция (и за радост на целия бар) поръчахме тежката артилерия вместо местната (гола) водица: В края на деня, отново в базата и пак с познати герои около себе си: 4 Връзка към коментар
akair Публикувано: 12 април, 2015 Сподели Публикувано: 12 април, 2015 Друг модел Балтика: 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 13 април, 2015 Сподели Публикувано: 13 април, 2015 La Maison Leffe, Dinant 8 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 18 април, 2015 Сподели Публикувано: 18 април, 2015 Снощи. В едно задръстване в София на път към Джепето... Очите ми пълнеше тази пълничка все още бутилчица бира.. Пс. Още не ми е ясно защо се качват на криво тия снимки... 6 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 18 април, 2015 Сподели Публикувано: 18 април, 2015 Стокхолм: Рига: Талин: 6 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 18 април, 2015 Сподели Публикувано: 18 април, 2015 Снощи. В едно задръстване в София на път към Джепето... Очите ми пълнеше тази пълничка все още бутилчица бира.. DSC_2542.JPG Пс. Още не ми е ясно защо се качват на криво тия снимки... Сигурно за да покажат, че няма как да седят все пълнички и все някога трябва да се налеят в нещо. Точно под наклона от снимката, но... без капачката. 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 26 април, 2015 Сподели Публикувано: 26 април, 2015 От вчера - Leikeim и Wychwood. Повече ми хареса първата. 5 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 26 април, 2015 Сподели Публикувано: 26 април, 2015 Втората е особено специална, защото амбалажът струваше 3 пъти колкото бирата 11 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 26 април, 2015 Сподели Публикувано: 26 април, 2015 (редактирано) bira08.jpg bira09.jpg Втората е особено специална, защото амбалажът струваше 3 пъти колкото бирата Ето ти схема: купуваш бира -- изпиваш я -- връщаш амбалажа -- купуваш три бири -- изпиваш ги -- връщаш амбалажа -- купуваш девет бири... Редактирано 26 април, 2015 от captain_oveur 12 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 април, 2015 Сподели Публикувано: 27 април, 2015 Ето ти схема: купуваш бира -- изпиваш я -- връщаш амбалажа -- купуваш три бири -- изпиваш ги -- връщаш амбалажа -- купуваш девет бири... ха-ха, инженерната мисъл веднага ще роди някое ... перпетуум бириле 5 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 27 април, 2015 Сподели Публикувано: 27 април, 2015 Пивото край брегот на Вардарот 9 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 27 април, 2015 Сподели Публикувано: 27 април, 2015 Скопското ясно , а това второто бива ли го ? Връзка към коментар
домосед Публикувано: 27 април, 2015 Сподели Публикувано: 27 април, 2015 (редактирано) Скопското ясно , а това второто бива ли го ? Второто (Златен дъб) е много бистро и лекичко. Три такива си заминаха като газирана водица още преди да е дозалязло слънцето. Добро гориво за дълги и задълбочени политически спорове без прекомерно разгорещяване. Редактирано 27 април, 2015 от домосед 5 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 27 април, 2015 Сподели Публикувано: 27 април, 2015 Пивото край брегот на Вардарот Тези ги дръннах онзи ден. Скопското е класа (особено с подходящите мес(т)ни мезета Златният дъб става, но не е нещо особено. Има и едно "Горско", на което само името му е нещо по-така, иначе бие малко на пикоч. 4 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 27 април, 2015 Сподели Публикувано: 27 април, 2015 А старините построиха ли ги или да чакам още преди да отида на инспекция? 2 Връзка към коментар
akair Публикувано: 27 април, 2015 Сподели Публикувано: 27 април, 2015 KillaPilz- от малка, независима пивоварна в Пенсилвания: Не се вижда много добре надписа "KillaPilz" на чашата, но е там 8 Връзка към коментар
cck Публикувано: 6 май, 2015 Сподели Публикувано: 6 май, 2015 Класическо испанско пиво от Хайнекен: 5 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 6 май, 2015 Сподели Публикувано: 6 май, 2015 И малко бира за футболните фенове..... 8 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 10 май, 2015 Сподели Публикувано: 10 май, 2015 (редактирано) Не съм преглеждал темата назад, предполагам има доста снимки от Белгия. Между другото ако някой скоро ще ходи там, бих могъл да му препоръчам невероятен бар - имаше 46 вида наливна бира и още около 150 вида бутилирана. Ето и някои бирички от нашето посещение в Брюксел: Въпрос: всеки път като качвам изображение, трябва да го правя, чрез URL ли ? Не може ли просто да избера снимката от компютъра и да я сложа в поста ? Редактирано 10 май, 2015 от П.Кръстев 7 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 12 май, 2015 Сподели Публикувано: 12 май, 2015 Поради недостатъчното време докато бях в Кипър и липсата на бърз интернет, не ви пуснах от мястото на събитието двете марки бирички, които споделяха чудесни мигове в моята компания. Леон-чето ми на плажа: И Кео-то ми: 9 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега