Duke Публикувано: 12 май, 2015 Сподели Публикувано: 12 май, 2015 А, магнолиите ТИ, къде са? 1 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 12 май, 2015 Сподели Публикувано: 12 май, 2015 Поради недостатъчното време докато бях в Кипър и липсата на бърз интернет, не ви пуснах от мястото на събитието двете марки бирички, които споделяха чудесни мигове в моята компания. Същите бири в стъклен вариант: 8 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 12 май, 2015 Сподели Публикувано: 12 май, 2015 Ех скоро не съм писал в една от най-готините теми. Поли, изпревари ме, ето и от мен плажна снимка с любимата ми гръцка бира Fix- обожавам я, само заради нея бих ходил в Гърция, изпих много литри от нея Ако някой знае, къде и дали се продава в София, моля ви да каже, за Mythos знам, къде има, но тя не стъпва на малкия пръст на Fix. А пък Estrella-та си ме следва навсякъде... на промоция в местния Лидл, как да не си вземе човек P.S. хладилниците са еталон, така трябва да изглежда всеки бирен хладилник, а не като тукашните половината изключени лятно време ?!?... 6 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 (редактирано) Любимата ми наливна Гинес Редактирано 13 май, 2015 от Alexander 4 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 Най-хубавата индийска бира ( с която споделям спалнята си ) . То друга и не се намира.... 9 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 (редактирано) Анадолската серия Мардин (хотелска тераса) Невшехир (студентска квартира) Сафранболу (къща за гости със сух режим - пренебрегнат) Редактирано 13 май, 2015 от домосед 14 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 Снимката от Мардин е невероятна! 2 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 Bomonti ми е много любима бира в Истанбул, но с тия цени на бирите там - 4-5 лв от магазин и 8-12 лв в заведение по си ме влече на чайчета за една лира 3 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 13 май, 2015 Сподели Публикувано: 13 май, 2015 (редактирано) Айде като стана дума за Bomonti и нейна снимка Много ме кефи и самата бутилка, с мат стъкло Редактирано 13 май, 2015 от edbloom 6 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 14 май, 2015 Сподели Публикувано: 14 май, 2015 Ех скоро не съм писал в една от най-готините теми. Поли, изпревари ме, ето и от мен плажна снимка с любимата ми гръцка бира Fix- обожавам я, само заради нея бих ходил в Гърция, изпих много литри от нея Ако някой знае, къде и дали се продава в София, моля ви да каже, за Mythos знам, къде има, но тя не стъпва на малкия пръст на Fix. А пък Estrella-та си ме следва навсякъде... на промоция в местния Лидл, как да не си вземе човек P.S. хладилниците са еталон, така трябва да изглежда всеки бирен хладилник, а не като тукашните половината изключени лятно време ?!?... днеска се сетих за теб в Лидл другата седмиц има гръцка седмица, има и бира Fix видях брошура, но не помня цената, ако искаш провери в сайта им 2 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 14 май, 2015 Сподели Публикувано: 14 май, 2015 Ааааааааааааа направи ми деня mu_ry Евхаристо, голяма си ! 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 14 май, 2015 Сподели Публикувано: 14 май, 2015 Айде като стана дума за Bomonti и нейна снимка Много ме кефи и самата бутилка, с мат стъкло Тук сме единодушни. Любима турска бира в любима бутилка. 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 14 май, 2015 Сподели Публикувано: 14 май, 2015 FIX между другото на мен много ми допада, другата седмица определено ще си взема няколко. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 16 май, 2015 Сподели Публикувано: 16 май, 2015 (редактирано) Доста добра излезе канарската бира Редактирано 16 май, 2015 от Alexander 6 Връзка към коментар
makler Публикувано: 17 май, 2015 Сподели Публикувано: 17 май, 2015 За мое огромно съжаление тази бира свърши много трагично. Един коравосърдечен французин на проверката за течности ме накара да я извърля в кошчето. 4 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 20 май, 2015 Сподели Публикувано: 20 май, 2015 Наздраве с Castle - бирата, която се продава тук в ЮАР навсякъде! 9 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 21 май, 2015 Сподели Публикувано: 21 май, 2015 (редактирано) Сан мигел е най-известната испанска бира извън Испания. В същото време тук не се тачи много, явно са пробивни като фирма и име. След една седмицата канарска бира, от вчера съм на тази белгийска много силна 8,5 градуса! Редактирано 21 май, 2015 от Alexander 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Намира се в избрани биромагазини в София: Регионална рефернция: https://www.youtube.com/watch?v=fY5cWL4SUmw 6 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Една малка моя колекция от Централна и Северна Европа. Две немски бири, изпити в Северен Рейн-Вестфалия: Gatz - лека и пивка, препоръчвам Тази не е нищо особено Естонска класика в Талин (по-скоро приятна на вкус): Една норвежка биричка, от скулптурния парк Вигеланд: Една "шведка" в кенче (по-скоро посредствена): 7 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 23 май, 2015 Сподели Публикувано: 23 май, 2015 Ееее Домосед, зариби ме, няма такава реклама Ще я потърся някой ден 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 май, 2015 Сподели Публикувано: 24 май, 2015 вчера бяхме на Шоферхофер 4 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 24 май, 2015 Сподели Публикувано: 24 май, 2015 Три бири от Люксембург... ..две от Трир.. ..и една от летището в Хан: 8 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 26 май, 2015 Сподели Публикувано: 26 май, 2015 Разрових се из телефона и открих два непубликувани исторически документа от Африка. Първото е craft бира от Стеленбош, консумирана в Йоханесбург. А втората е новото draught издание на водещата марка Castle на гиганта SAB-Miller, консумирана в Претория. 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега