FlyTraveler Публикувано: 24 април, 2016 Сподели Публикувано: 24 април, 2016 (редактирано) Beer tasting в Кларънс, Южна Африка. Невероятна местна микро-пивоварна. В заведенито даваха да се опитат 6-7 вида, преди да се започне с поръчката: Редактирано 24 април, 2016 от FlyTraveler 16 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 25 април, 2016 Сподели Публикувано: 25 април, 2016 Няма нищо по-приятно от една японска биричка, изпита на фона на цъфналите дръвчета в Киото... 19 Връзка към коментар
Dreed Публикувано: 25 април, 2016 Сподели Публикувано: 25 април, 2016 Няма нищо по-приятно от една японска биричка, изпита на фона на цъфналите дръвчета в Киото... IMG_2511 - Copy.JPG хмм...може би две японски бирички... 4 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 25 април, 2016 Сподели Публикувано: 25 април, 2016 Холандска колекция, април 2016 Лайден (тук на власт е херцог Ян) Фалкенбург ан де Гьол (Лъвът е местното Фалкенбургско пиво) (Бранд е южно лимбургският стандарт от съседното градче Вейлре) (това е белгийско абатско, разбира се, но си имаме традиции с него във Фалкенбург) (белгийско франкофонско) (сестри Афлихемови, също белгийки, едната - блондинка, другата - брюнетка) (е, тука, холандците се изложиха - може ли да плъзнат по модата и да почнат да варят IPA, дето хич не им е в традицията) летище Айндховен (бeлият белгийски трапист на зяпа самолети) 16 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 26 април, 2016 Сподели Публикувано: 26 април, 2016 ^ Брей, само сестрите и белгийския трапист са ми познати на вкус. Има да се наваксва много... 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 26 април, 2016 Сподели Публикувано: 26 април, 2016 Домосед, половината ти холандска колекция 2016 е от белгийски бири . Точно така правят/пият холандците. Има много кафенета с белгийски бири. В началото се чудех защо, но след поръчване на няколко местни холандски бири ми се изясни този въпрос. Все още не съм открила 'моята холандската бира'. Даже веднъж един сервитьор в Бреда ме пита два пъти уточняващо дали наистина искам холандската бира от менюто, и ме гледаше доста учудено. 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 27 април, 2016 Сподели Публикувано: 27 април, 2016 Beer tasting в Кларънс, Южна Африка. Невероятна местна микро-пивоварна. В заведенито даваха да се опитат 6-7 вида, преди да се започне с поръчката: В Кларънс се провежда един от най-добрите, ако не и най-добрият, фестивал на крафт-бирите в Южна Африка: http://www.clarenscraftbeerfest.com/ 1 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 28 април, 2016 Сподели Публикувано: 28 април, 2016 От Кипър, по препоръка на магеланци.... 5 Връзка към коментар
sasho Публикувано: 29 април, 2016 Сподели Публикувано: 29 април, 2016 (редактирано) Бутикова местна бира от Варненско, при сестра ми. Препоръчвам червеният ейл в средата!! Редактирано 29 април, 2016 от sasho 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 29 април, 2016 Сподели Публикувано: 29 април, 2016 Бутикова местна бира от Варненско, при сестра ми. Препоръчвам червеният ейл в средата!! И ние нея я предпочитаме. 2 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 29 април, 2016 Сподели Публикувано: 29 април, 2016 Малко италиански и от мен 7 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 30 април, 2016 Сподели Публикувано: 30 април, 2016 (редактирано) Не мога добре да видя снимката, но май само последната може да мине за "тосканска", тъй като останалите са съвсем стандартни италиански... Не е тосканска, пиемонтска е И аз я добавих към колекцията Малко италиански и от мен И тези Италианска колекция, април 2016 Обикновено Перони за разгряване, някъде в Италия Не по-малко обикновено, но на балкона на квартирата в Соренто с гледка към главната търговска улица, поркарана в тоя си вид още от древните гърци, преди да дойдат римляните. Duke не знае, че е вдъхновител на избора ми да спя една нощ точно в Соренто Крафтът уби Кравата, Пестум въпросното пиемонтско, Позитано Падуанско в Неапол И две популярни в Южна Италия чужбински, силни и още едно, римско, в Ерколано Редактирано 30 април, 2016 от домосед 11 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 30 април, 2016 Сподели Публикувано: 30 април, 2016 (редактирано) Ако сте фенове на тъмното пиво, силно препоръчва Kormoran Porter. Има интересен вкус на кафе. Катранено черна е. Купих я в Краков. Долната бира също ми допадна - Zywiec Biale Редактирано 30 април, 2016 от Евгени Димитров 5 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 30 април, 2016 Сподели Публикувано: 30 април, 2016 Не по-малко обикновено, но на балкона на квартирата в Соренто с гледка към главната търговска улица, поркарана в тоя си вид още от древните гърци, преди да дойдат римляните. Duke не знае, че е вдъхновител на избора ми да спя една нощ точно в Соренто Радвам се, че Соренто е направило добро впечатление! Дано си успял да минеш и през любимата тратория на София Лорен на старото пристанище. Много история и вкусна храна се крие там... 1 Връзка към коментар
Palio Публикувано: 15 май, 2016 Сподели Публикувано: 15 май, 2016 (редактирано) Баничка с капачка на югоизточния бряг на Великобритания. Нейде отсреща трябва да живеят французите... Редактирано 15 май, 2016 от Palio 5 Връзка към коментар
cck Публикувано: 15 май, 2016 Сподели Публикувано: 15 май, 2016 Светло крафт пиво от Szekesfehervar, Унгария 9 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 16 май, 2016 Сподели Публикувано: 16 май, 2016 На Хавайска бира в Масачузетс. Интересна бутилка са направили, с надпис Liquid Aloha и карта на Хавай, изпъкнали върху шишето 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 Вкусно изглежда. Честно! 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 Едно датчанче, което влезе много добре след мюзчето миналата събота по това време... 3 Връзка към коментар
zon Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 Вкусно изглежда. Честно! Поли, розичката предполагам имаш предвид Връзка към коментар
Ariel_Mani Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 Наздраве и от мен с... черногорска Nikšićko една хърватска... и за всекиго по нещо от хижа Вихрен 8 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 Поли, розичката предполагам имаш предвид Тцъ! Биричката... Чак ми се допи. Червеникавите ги обичам. Много. 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 Тцъ! Биричката... Чак ми се допи. Червеникавите ги обичам. Много. Тази е плодова, слабо алкохолна, но не трябва да се подценавя. След няколко бири, може и да ти се позамотае главата. За топло време е идеална, разхлажда и освежава. П.П. Била са съм на организирано посещение в Пивоварната на Liefmans, но от там една снимка нямам. Не направихме дори с телефон. Сега ме е яд. Връзка към коментар
Kaio Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 Хайде и аз да се включа в темата с една белгийска бира (Kwak) в оригинална чашка. 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега