Duke Публикувано: 7 август, 2016 Публикувано: 7 август, 2016 Снощи имаме гости - селекцията питиета за вечерта DSC_0493.JPG А така, щом и французите признаха белгийската бира, значи този свят отива към своя логичен завършек... 2
Роца Публикувано: 7 август, 2016 Публикувано: 7 август, 2016 (редактирано) Duke, чистокръвната французойка в лицето на моята скромна особа отдавна е отбелязала, че френската бира не струва (ако ще пия френско, нека да е вино ). Освен това остатъка от компанията снощи питае също толкова топли чувства към белгийската напитка. Редактирано 7 август, 2016 от Роца 1
cck Публикувано: 8 август, 2016 Публикувано: 8 август, 2016 Сардинско пиво. Проверих, що за наименовние е това. Оказа се старо име на самата Сардиния - Hyknusa. 11
Duke Публикувано: 8 август, 2016 Публикувано: 8 август, 2016 Duke, чистокръвната французойка в лицето на моята скромна особа отдавна е отбелязала, че френската бира не струва (ако ще пия френско, нека да е вино ). Това ясно, аз заради особено "топлите" отношения на франсетата към белгийците и обратно го написах... 1
Guinness Публикувано: 8 август, 2016 Публикувано: 8 август, 2016 Сардинско пиво. Проверих, що за наименовние е това. Оказа се старо име на самата Сардиния - Hyknusa. image.jpeg Ако може да добавя малко повече описание на бирата, защото имам навика да си пиша информация за всички бири: Birra Ichnusa е популярна традиционна сардинска бира, която се произвежда в гр. Асемини, провинция Каляри. Бирата е кръстена на древното латинско име на Сардиния - Hyknusa. Ichnusa е първото име на този остров. Бирата се бутилира от 1912 г. когато Амсикора Капра отваря първия завод за бира там. Новото хилядолетие носи на Ichnusa две големи международни награди като в две последователни издания печели престижния конкурс Superior Taste Award. Бирата с алкохолно съдържание от 4,7% с приятно горчив вкус, ясен цвят и дискретен аромат. 4
zon Публикувано: 8 август, 2016 Публикувано: 8 август, 2016 Франсетата пият белгийски бири. Франция е горям пазар на AB InBev. Leffe и Hoegaarden имат значително увеличение на продажбите във Франция последните години. Даже Leffe основно се изнася за Франция. Белгийците пият много френско вино и шампанско. Белгия е основен вносител на шампанско, даже ако се вземе съотношението внесени бутилки на глава от населението, Белгия е водеща страна вносител. Има много фламандци, които са изкупили във Франция винарни и шампанарийни. Франция е основен пазар за много производства от Белгия. Икономиката на Белгия е силно ориентирана към износ. Много белгийци ходят на ваканция във Франция, топ дестинация е. 4
cck Публикувано: 8 август, 2016 Публикувано: 8 август, 2016 Съвсем изчерпателно! Апропо, пивоварната е собственост на Heineken. Открих 3-4 вида от Ichnusa, та ще пробвам и другите
Duke Публикувано: 8 август, 2016 Публикувано: 8 август, 2016 Франсетата пият белгийски бири. Франция е горям пазар на AB InBev. Leffe и Hoegaarden имат значително увеличение на продажбите във Франция последните години. Даже Leffe основно се изнася за Франция. Белгийците пият много френско вино и шампанско. Белгия е основен вносител на шампанско, даже ако се вземе съотношението внесени бутилки на глава от населението, Белгия е водеща страна вносител. Има много фламандци, които са изкупили във Франция винарни и шампанарийни. Франция е основен пазар за много производства от Белгия. Икономиката на Белгия е силно ориентирана към износ. Много белгийци ходят на ваканция във Франция, топ дестинация е. Тъй, тъй, затова и горната констатация. Навремето не беше така. Пуста глобализация...
Polina Публикувано: 8 август, 2016 Публикувано: 8 август, 2016 За протокола - първата ми руска бира (май че!). Олимпиада и бира, си е точно като футбол и бира! 8
Ех Пламене... Публикувано: 8 август, 2016 Публикувано: 8 август, 2016 За протокола - първата ми руска бира (май че!). Олимпиада и бира, си е точно като футбол и бира! _20160808_205405.JPG Това звучи, като класика направо .
cck Публикувано: 9 август, 2016 Публикувано: 9 август, 2016 Следваща Ichnusa: --- Абе много обидно звучи на италиански безалкохолната бира: analcolica. Чак ми стана страшно като си поръчах 8
captain_oveur Публикувано: 9 август, 2016 Публикувано: 9 август, 2016 Абе много обидно звучи на италиански безалкохолната бира: analcolica. Чак ми стана страшно като си поръчах Това как се превежда на български? Гъзобол? 3
AlexandraKo Публикувано: 10 август, 2016 Публикувано: 10 август, 2016 Това как се превежда на български? Гъзобол? Не, по-точното е "сърбог*з" 3
zon Публикувано: 10 август, 2016 Публикувано: 10 август, 2016 Zottegemse Grand Cru in Zottegem zot на нидерландски означава луд 7
Фил Публикувано: 10 август, 2016 Публикувано: 10 август, 2016 Абе много обидно звучи на италиански безалкохолната бира: analcolica. Чак ми стана страшно като си поръчах То си е страшно, нали знаеш лафа за безалкохолната бира? 2
oli_mali Публикувано: 10 август, 2016 Публикувано: 10 август, 2016 Една Кефалонска нефилтрирана за тази вечер. Наздраве! 5
cck Публикувано: 10 август, 2016 Публикувано: 10 август, 2016 Nastro Azzuro по бреговете на Mare Nostrum 6
seagull_29 Публикувано: 11 август, 2016 Публикувано: 11 август, 2016 В тоя форум никва милост нямате!!! След има-няма 3-4 дни се приБИРАм. Бележка до себе си - никога повече за две седмици в държава, в която няма алкохол. 2
Polina Публикувано: 11 август, 2016 Публикувано: 11 август, 2016 Снощи в BeerBox-a: Добре охладено, върви в комбинация с тройка кебапчета и приятна компания 6
Дани Магелани Публикувано: 11 август, 2016 Публикувано: 11 август, 2016 В тоя форум никва милост нямате!!! След има-няма 3-4 дни се приБИРАм. Бележка до себе си - никога повече за две седмици в държава, в която няма алкохол. Въпрос към познавачите: Каква бира пия на брега на Индийския океан. 4
Гост Публикувано: 11 август, 2016 Публикувано: 11 август, 2016 Въпрос към познавачите: Каква бира пия на брега на Индийския океан. Безалкохолна бира в тези страни е пълен кошмар - по-добре вода...
Фил Публикувано: 11 август, 2016 Публикувано: 11 август, 2016 (редактирано) Въпрос към познавачите: Каква бира пия на брега на Индийския океан. Безалкохолен Holsten Редактирано 11 август, 2016 от Фичо
seagull_29 Публикувано: 11 август, 2016 Публикувано: 11 август, 2016 (редактирано) Безалкохолна бира в тези страни е пълен кошмар - по-добре вода... Абсолютно съгласен (не само в тези страни, но като цяло. Без за съм опитвал никога) Редактирано 11 август, 2016 от seagull_29
Дани Магелани Публикувано: 11 август, 2016 Публикувано: 11 август, 2016 Добър си! Но безалкохолна. За съжаление! 1
Гост Публикувано: 11 август, 2016 Публикувано: 11 август, 2016 (редактирано) Абсолютно съгласен (не само в тези страни, но като цяло. Без за съм опитвал никога) Не опитвай! Щом обичаш бира, направо ще се депресираш... Имам усещането, че нарочно я правят толкова гадна - да отвращават народонаселението Аз съм й сложила строг игнор. Дани, извинявай за мнението, чеде P.S. Seagull, в Англия съм пила безалкохолен Амстел. Наистина е добра. Тази в Йордания беше... Редактирано 11 август, 2016 от Гост
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега