Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Лондонската колекция, септември-октомври 2016

(на отиване и връщане от тихоокеанската обиколка)

 

post-247-0-03674500-1476953448_thumb.jpg

 

post-247-0-66958000-1476953478_thumb.jpg

 

post-247-0-90529300-1476953501_thumb.jpg

 

post-247-0-40705200-1476953518_thumb.jpg

 

post-247-0-16685500-1476953541_thumb.jpg

 

post-247-0-19377600-1476953579_thumb.jpg

 

post-247-0-75799300-1476953595_thumb.jpg

 

post-247-0-53578800-1476953619_thumb.jpg

 

post-247-0-32649900-1476953636_thumb.jpg

 

Размазването на фокуса от първата към последната не е случайно  :blink:

post-247-0-33874300-1476953649_thumb.jpg

Редактирано от домосед
  • Харесвам 15
Връзка към коментар

Домоседе, това американче от горната серия да го махнеш, че ако ни видят отнякъде, ще ограничат достъпа на магеланци до лондонските пъбове и после мъка... :P

Редактирано от Duke
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Наздраве от бизнес салона на Лутън!

post-4496-0-04587800-1477156201.jpg

 

Е, затова ли Дукът на Уелингтън трябваше да разбие Наполеон при Ватерло, че два века по-късно в добрата стара Англия да сервират френска бира?  :huh: 

 

  • Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

И пак белгийска бира, но произведена в Трявна. Жива бира - дегустационно меню.

Включва:

два вида

и още два

post-4496-0-28045800-1480252441_thumb.jpg

post-4496-0-51626700-1480253127_thumb.jpg

post-4496-0-38388500-1480253422_thumb.jpg

Редактирано от Dani Magelan
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3014265/2016/11/30/Het-is-zover-ons-Belgisch-bier-is-cultureel-erfgoed.dhtml

 

Днес в Адис Абеба ЮНЕСКО реши, че бирената култура в Белгия заслужава да бъде в Представителния списък на нематериално културно наследство на човечеството.

 

Честито и наздраве! :)

  • Харесвам 8
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Дегустирано тази вечер на Craft Beer Taste в София. 

 

(дегустирах всички от показаните, които влизат с целите бутилки в кадър)

 

post-247-0-56690000-1481841173_thumb.jpg

 

post-247-0-20306600-1481841178_thumb.jpg

 

post-247-0-67382900-1481841182_thumb.jpg

 

post-247-0-22028900-1481841188_thumb.jpg

 

post-247-0-47270600-1481841191_thumb.jpg

 

post-247-0-46586800-1481841196_thumb.jpg

 

post-247-0-70156100-1481841202_thumb.jpg

 

post-247-0-78663800-1481841208_thumb.jpg

 

А ето и още от предложенията на събитието:

 

post-247-0-63585800-1481841567_thumb.jpg

 

post-247-0-13168400-1481841573_thumb.jpg

 

post-247-0-42866900-1481841578_thumb.jpg

 

post-247-0-60819100-1481841557_thumb.jpg

 

 

  • Харесвам 11
Връзка към коментар

Ottakringer в един австралийски бар във Виена:

post-51-0-95121400-1482485977_thumb.jpg

 

Големият въпрос е за какво служи дупката в столчето, която ясно се вижда на снимката - през нея се виждат "LD" на подложката :)

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Големият въпрос е за какво служи дупката в столчето, която ясно се вижда на снимката - през нея се виждат "LD" на подложката :)

... за окачване на чашата на ония "закачалки" над барплотовете?  :rolleyes:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Основател, зима е!

Не е ли време да пуснем тема "Винооо" за ценителите на божествения елексир?

Редактирано от Dani Magelan
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Основател, зима е!

Не е ли време да пуснем тема "Винооо" за ценителите на божествения елексир?

 

Пускайте :) Знам, че има доста винени ценители във форума, че и винения туризъм си е разпространен, но просто аз не съм хич в час, че да и дам началният старт :)

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.