Alexander Публикувано: 22 юни, 2017 Сподели Публикувано: 22 юни, 2017 На 11/5/2017 в 21:25, Guinness каза: Първата Био бира, която пих през живота си. Произвежда се във Валенсия и ми казаха, че само в областта може да се намери. Определено ми хареса. Това трябва да е магеланска бира! Не знам дали си превел името й - Височина на полет се казва! 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 23 юни, 2017 Сподели Публикувано: 23 юни, 2017 Да не пренебрегваме и българската пивоварна индустрия. Новата Варка7. Приятен кехлибарен цвят, по-тъмен и най-важното вкусен вкус на хмел . Хареса ми. 9 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 23 юни, 2017 Сподели Публикувано: 23 юни, 2017 Няколко испански от днес. 6 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 24 юни, 2017 Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 Скромен подарък за мъжа ми... 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 юни, 2017 Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 На 11.06.2017 г. в 21:21, zon каза: Delirium Tremens blond & red in Melle Сори за леко офтопичния пост, но този делириум тременс и розовото слонче ме подсетиха за една готина скрита камера 7 Връзка към коментар
Бацката Публикувано: 24 юни, 2017 Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 Първата от Гърция, а втората от Лорет де Мар - Испания 6 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 24 юни, 2017 Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 Една немска преди плажа и 3 белгийки за след това 13 Връзка към коментар
cck Публикувано: 24 юни, 2017 Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 Подготвителните процеси за фарьорско биропиене 13 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 24 юни, 2017 Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 преди 13 минути , cck каза: Подготвителните процеси за фарьорско биропиене Добре сте се подготвили,приятно фарьорско биропиене Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 24 юни, 2017 Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 (редактирано) Argus мини версия (250 ml) - не бях виждал такава. Черпи съседът-македонец по апартамент в Неа Каликратиа. Спестих му 200 км път до Радовиш (той каза - 300 :-)) за втори ключ за закупения от брат му апартамент, след като жена му с двете му невръстни деца и тъща се заключи пред апартамента. :-) Направи си момчето с лекота показно цирково изпълнение между двете съседни тераси на петия етаж, отстоящи на 1,5 метра една от друга. Жена ми не гледаше, каза му, че е луд... :-) Но как да откажеш на: "Братко (не, брато), помагай!" :-) Редактирано 24 юни, 2017 от rik4o 7 Връзка към коментар
zon Публикувано: 24 юни, 2017 Сподели Публикувано: 24 юни, 2017 преди 7 часа, Фичо каза: Сори за леко офтопичния пост, но този делириум тременс и розовото слонче ме подсетиха за една готина скрита камера Не са изпускали розовите слонове от пивоварната, здраво ги държат не е шега работа, Melle е наблизо. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 26 юни, 2017 Автор Сподели Публикувано: 26 юни, 2017 Гръцко и разхлаждащо, близо до водичка, но в жегите it hits the spot, както се казва: 8 Връзка към коментар
Бацката Публикувано: 1 юли, 2017 Сподели Публикувано: 1 юли, 2017 Много добра Данска бира в кенове от по 1литър закупих от хипермаркет HIT. Наздраве! 8 Връзка към коментар
Бацката Публикувано: 2 юли, 2017 Сподели Публикувано: 2 юли, 2017 Не може в тая жега да не си отвориш една хубава бира. Glarus Special English Ale 8 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 2 юли, 2017 Сподели Публикувано: 2 юли, 2017 Днешното разхладително 7 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 2 юли, 2017 Сподели Публикувано: 2 юли, 2017 @Topfly Kingfisher има ли ги още като бира? Те по едно време имаха и авиокомпания, ама голям залък/халба за тяхната уста се оказа и я закриха. Ако не се лъжа Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 2 юли, 2017 Сподели Публикувано: 2 юли, 2017 (редактирано) преди 28 минути , домосед каза: @Topfly Kingfisher има ли ги още като бира? Те по едно време имаха и авиокомпания, ама голям залък/халба за тяхната уста се оказа и я закриха. Ако не се лъжа Бирата, според уикипедия я продават в 52 държави цък Аз си я купих в Лидл и в момента точно също си отворих една нова бутилка Произведена е във Великобритания от Хейнекен по лиценз на Kingfisher . Доста странна беше беше тази комбинация. Производител на бира и авиокомпания. Когато бях в Индия за момент се замислих разумно ли е да се кача на самолет, който се ръководи от производител на алкохол Авиокомпанията спря да оперира 2012-та година. Редактирано 2 юли, 2017 от Topfly 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 3 юли, 2017 Сподели Публикувано: 3 юли, 2017 Когато решиш навръх именния си ден да си на бира с приятели, а те изберат мястото за биропиене, от всички ни се изискваше просто да опитаме възможно най-много от чешката кехлибарена течност, която се предлагаше... Започнахме! Дълго почаках докато ми донесат Primator-a, а в бързината за наздравица си го разпених бая. Силничка биричка. Одобрена!! Общ изглед на всички поръчани бирички на първото завъртане: След няколко приматора, реших да пробвам нещо друго и се спрях на глиганчо: Студена беше ок, докато не се постопли (все пак беше над 37 градуса външна сенчеста температура). Всъщност оказа се, че сме с животинския горски фонд на бира.. Козел, Глиган, Таралежко... 11 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 3 юли, 2017 Сподели Публикувано: 3 юли, 2017 Преди 1 час, Polina каза: Общ изглед на всички поръчани бирички на първото завъртане: На това му казвам бирен пост. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 4 юли, 2017 Сподели Публикувано: 4 юли, 2017 Няколко бирички от Сицилия: ужасно много ми хареса немката Pyraser в двете и разновидности, a в личната ми класация е на второ място след Leffe. 8 Връзка към коментар
cck Публикувано: 4 юли, 2017 Сподели Публикувано: 4 юли, 2017 Вече подравявах във форума с тази бира, но да я добавя и тук. Stallhagen от пивоварната Ålands Bryggeri (Мариенхамн) 10 Връзка към коментар
zon Публикувано: 6 юли, 2017 Сподели Публикувано: 6 юли, 2017 Schöfferhofer in Frankfurt & Heidelberger Premium Pilsener 1603 in Heidelberg 13 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 7 юли, 2017 Сподели Публикувано: 7 юли, 2017 Новата ми серийка от чешки бири: Пак разпенени, но добре охладени! 12 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 7 юли, 2017 Сподели Публикувано: 7 юли, 2017 Копенхаген във вечерта на лятното слънцестоене 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега