домосед Публикувано: 7 юли, 2017 Сподели Публикувано: 7 юли, 2017 Фарьорската колекция, юни 2017 Тези ги пускам малко по прегледно от @cck А тези май ги имам само аз 15 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 8 юли, 2017 Сподели Публикувано: 8 юли, 2017 Развалих си диетата днес с една белгийка https://bg.wikipedia.org/wiki/Трипъл_Кармелит 12 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 12 юли, 2017 Сподели Публикувано: 12 юли, 2017 От международния обмен: Пътник чекира кенче бира за багаж от Мелбърн до Пърт 6 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 13 юли, 2017 Сподели Публикувано: 13 юли, 2017 (редактирано) Дойде време да разкажа и последната част на скандинавската бирена сага, юли 2017. С първата снимка си признавам, че контрабандирах две кенчета датска бира в Норвегия за консумация по фериботите между Ставангер и Берген. Със спестяванията си финансирах целия норвежки етап на пътешествието. Обаче да се посети една държава, при това - северноевропейска, без да се проучи бирата, не е опция. Разковничето е да се настаниш на квартира с празен хладилник и да го заредиш от местната бакалия. Тези трите изиграха ролята на гръбнак на бирената поддръжка на пътешествието Оттук следват няколко бонуса. В Берген на рибния пазара съчетах китовия стек с рибнопазарския крафт На другия ден, пак в Берген, на суша и вода заложих на марката Frydenlund в две нейни разновидности А това е местната согндалска крафт-бира в градината на квартирата ми в Согндал. Като офтопик куиз прилагам и кутията на пицата, прокарана с горната бира. Въпросът е дали е изписана на бокмал или на нюнорск. Не знам отговора. На изпроводяк от Флом, точно преди да си хвана влака за Осло, се запознах и с по-евтината и по-масова марка Hansa, в оригиналната версия Fatøl. Нищо особено! Пристигнал късно същата вечер в Осло и установил, че не се очертава да вали, си отмених резервацията за нощувка в хотел, подремнах около час върху комфортно полегат случаен надгробен камък в централното мемориално гробище (впослествие разбрах, че там били погребани всички знаменити норвежци, за които сте чували, та гробът може да е бил не то на Ибсен, не то на Фритьоф Нансен) и със спестените пари можах да си позволя лагер версията на Frydenlund в отворен до малко преди първия юлски изгрев бар! След което посрещнах Джулая, който в моя чест се появи от посока север-североизток, точно между двете кули на Старото кметство. Това би било едно добро място за финал на сагата, но няма да е чесно да не спомена и бедната роднина, Пепеляшката на скандинавското пътешествие, Швеция. Представи се скормно с Мариестадско експортно на кораба Засниц от Телеборг до Засниц в Германия. Редактирано 13 юли, 2017 от домосед 22 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 14 юли, 2017 Сподели Публикувано: 14 юли, 2017 Междувременно по софийските чешки кръчми и барбекю-барове 12 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 14 юли, 2017 Сподели Публикувано: 14 юли, 2017 И един Murauer от Виена. 7 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 14 юли, 2017 Сподели Публикувано: 14 юли, 2017 Аз пък търся място някъде из сф, където сервират Витошко лале... Ако някой знае, би ли споделил? 2 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 15 юли, 2017 Сподели Публикувано: 15 юли, 2017 Днешното биромезене 9 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 15 юли, 2017 Сподели Публикувано: 15 юли, 2017 На 7/14/2017 в 20:11, Polina каза: Аз пък търся място някъде из сф, където сервират Витошко лале... Ако някой знае, би ли споделил? Знам. В Ателието. 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 16 юли, 2017 Сподели Публикувано: 16 юли, 2017 В добра компания и с великолепна гледка! 8 Връзка към коментар
cck Публикувано: 16 юли, 2017 Сподели Публикувано: 16 юли, 2017 Фирменое, барное, производство Моспивком Минск, Беларус 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 юли, 2017 Сподели Публикувано: 16 юли, 2017 преди 12 минути , cck каза: Фирменое, барное, производство Моспивком Минск, Беларус Моспивком -умирам си от кеф с тия руски съкращения, още от едно време. 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 16 юли, 2017 Сподели Публикувано: 16 юли, 2017 Меката на бирата пред кметството на Виена: 6 Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 17 юли, 2017 Сподели Публикувано: 17 юли, 2017 От фестивала на крафт бирата този уикенд в Bagno Vignoni, Тоскана. Бирата в чашата е тази Връзка към коментар
Duke Публикувано: 18 юли, 2017 Сподели Публикувано: 18 юли, 2017 Новото италианско откритие - сардинско от Каляри на Виа Фламиния с чудесни ньоки за мезе, които липсват на снимката... 7 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 18 юли, 2017 Сподели Публикувано: 18 юли, 2017 В София. Нов бар, ама наистина нов. Френска бира, аржентинска музика. Бялото си отива с бяло! Или просто бяла бира с плато от сирена, орехи и сладко от круши! Невероятно!! 15 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 18 юли, 2017 Сподели Публикувано: 18 юли, 2017 (редактирано) Novalja, Croatia Редактирано 18 юли, 2017 от cybersimo 8 Връзка към коментар
cck Публикувано: 19 юли, 2017 Сподели Публикувано: 19 юли, 2017 На 14.07.2017 г. в 20:11, Polina каза: Аз пък търся място някъде из сф, където сервират Витошко лале... Домосед е посочил къде. Аз пък го заварих в хладилника 9 Връзка към коментар
cck Публикувано: 19 юли, 2017 Сподели Публикувано: 19 юли, 2017 Още нещо от Беларус - Алiварыя и Лiдскае на фона на Верхний город 10 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 19 юли, 2017 Сподели Публикувано: 19 юли, 2017 На 7/16/2017 в 20:18, Dani Magelan каза: Меката на бирата пред кметството на Виена: Там е! 3 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 19 юли, 2017 Сподели Публикувано: 19 юли, 2017 преди 11 часа, Polina каза: В София. Нов бар, ама наистина нов. Френска бира, аржентинска музика. Бялото си отива с бяло! Или просто бяла бира с плато от сирена, орехи и сладко от круши! Невероятно!! Всичко това звучи страхотно!!! 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 19 юли, 2017 Сподели Публикувано: 19 юли, 2017 На плажа в Novalja 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 юли, 2017 Сподели Публикувано: 21 юли, 2017 Да не забравя да се похваля с подаръка, който получих от един магеланец наскоро: две румънки, две гъркини, една австрийка и едно руско Жигули Още не съм ги подкарал, щото се чудя в какъв ред да ги консумирам 12 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега