cck Публикувано: 4 декември, 2020 Сподели Публикувано: 4 декември, 2020 И още един белгийски подарък: 5 1 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 19 декември, 2020 Сподели Публикувано: 19 декември, 2020 Декемврийска орнитология: петли и гларуси Плюс един маймун от Ниските земи, специализиращ в индонезийска ботаника. 9 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 19 декември, 2020 Сподели Публикувано: 19 декември, 2020 преди 4 минути , домосед каза: Декемврийска орнитология: петли и гларуси Домосед, хареса ли ти петела? Връзка към коментар
домосед Публикувано: 19 декември, 2020 Сподели Публикувано: 19 декември, 2020 преди 4 минути , Guinness каза: Домосед, хареса ли ти петела? Повече от гларусите. Даже - доста повече 2 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 19 декември, 2020 Сподели Публикувано: 19 декември, 2020 Да добавя и аз един петел. Бирата е с много пикантен вкус, заради използването на втората най-люта чушка на света Ghost Pepper. Бира: Helldriller 5/10 Session IPA Пивоварна: Кохонес Произход: България ABV: 4.6% 8 1 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 21 декември, 2020 Сподели Публикувано: 21 декември, 2020 Ето и последните ми попълнения в колекцията от бири 7 2 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 21 декември, 2020 Сподели Публикувано: 21 декември, 2020 Едни приятели си бяха направили ей такава международна елха. 6-7 месеца бяхме инструктирани да събираме и пазим кенчета за каузата 😄 2 6 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 21 декември, 2020 Сподели Публикувано: 21 декември, 2020 Тия хора нямат домашни животни и малки деца, помисли си Щирлиц. 2 5 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 21 декември, 2020 Сподели Публикувано: 21 декември, 2020 преди 3 часа, neuromancer каза: Тия хора нямат домашни животни и малки деца, помисли си Щирлиц. Бирсолютно вярно наблюдение 😁 Като се появят децата и животните, елхата ще е мини и ще виси от тавана. 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 23 декември, 2020 Сподели Публикувано: 23 декември, 2020 Сезонна украса Сезонна разходка сред природата (Витоша) 6 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 24 декември, 2020 Сподели Публикувано: 24 декември, 2020 Излезе и официалният коледен натюрморт. Весели празници! 3 1 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 1 януари, 2021 Сподели Публикувано: 1 януари, 2021 Мислех, че е инцидентно, но вече 4 пъти, след като пия вечерта 2 бири, бутилки по 500мл в Турция, на другата сутрин сериозно ме боли глава, дори започва да ме боли през нощта още. Това става през месеци и в различни дни и резултата е един и същ. Купувал съм основно от различните им видове Туборг. Вече се отказах да им пия бирите, последно купувах вносни и нямаше проблем. Някой с подобни преживявания има ли? Връзка към коментар
giafil Публикувано: 1 януари, 2021 Сподели Публикувано: 1 януари, 2021 преди 8 минути , Alexander каза: Някой с подобни преживявания има ли? Аз и то само след половин бира. На няколко пъти ми се случи дори да изхвърлям останало в бутилката защото не можех да я изпия. Само е тази втората нефилтрирана беше горе долу ок, без имам чувството, че главата ми е в менгеме... 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 25 януари, 2021 Сподели Публикувано: 25 януари, 2021 Национален и регионален патриотизъм 6 1 1 2 Връзка към коментар
zon Публикувано: 26 януари, 2021 Сподели Публикувано: 26 януари, 2021 Скоро май ще трябва да записваме белгийската бирена култура в Черваната книга и да я извадим от списъка на ЮНЕСКО. Кафенетата (cafés), където се пие предимно бира и ресторантите са отново затворени от 19 октомври, със сигурност минимум до 1 март 2021г. През пролетта бяха затворени от 13 март до 7 юни 2020 включително. Една снимка от първият локдаун от вратата на зтворено кафене и една от вторият локдаун на официалния плакат на horeca-та с призив да ги подкрепим: "Tournée fatale" "Laat de Horeca niet vallen". По време на първият локдаун през пролетта открих най-близката ми пивоварна, която е разположена в една бивша воденица и произвежда крафт бири. Стартирала е дейност през лятото на 2019г. Една бира от замъка Bourscheid в Люксембург, тяхно производство от терасата на кафенето на замъка. Въпрос към @домосед Познай колко бири съм изпила през 2020 година? 5 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 26 януари, 2021 Сподели Публикувано: 26 януари, 2021 преди 19 минути , zon каза: призив да ги подкрепим Аз подкрепям брабантското трапистко 4 Връзка към коментар
zon Публикувано: 26 януари, 2021 Сподели Публикувано: 26 януари, 2021 преди 1 минута , домосед каза: Аз подкрепям брабантското трапистко Нидерладска е :)) А на въпросът? Връзка към коментар
домосед Публикувано: 10 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2021 Международно участие на софийска земя: Италия, Йордания, Австралия, Белгия 3 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 6 март, 2021 Сподели Публикувано: 6 март, 2021 Имам нова цел в живота, а именно да пробвам тази бира: Aunt Knitting 2019 - Silver Medal - Canadian Brewing Awards 6 1 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 5 април, 2021 Сподели Публикувано: 5 април, 2021 Опознавателен Ефес тур. Интересното е че първата бира в редичката е била първата турска пивоварна, а Ефес е втората (инфо от продавача) 4 Връзка към коментар
zon Публикувано: 25 април, 2021 Сподели Публикувано: 25 април, 2021 a Falaen. Sante! 6 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 25 април, 2021 Сподели Публикувано: 25 април, 2021 Опитахте ли тази бира?Аз я опитах и ми допадна - лека и приятна. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега