Прескочи до съдържание

София - Истанбул - София

Препоръчани мнения

Моля, ако някой срещне билет на по-ниска цена от 200 евро София-Истанбул -София за октомври, да даде знак! :)

За пътуването до Австралия и НЗ не съм купила само този билет, излиза ми в сайта на Търкиш цена от 202 евро и се ослуууушвам, оглеееждам и пак ми се види много. :lol: :lol: :lol:

Погледнах и вариант с влак, ама се отказах много бързо, като прочетох за строй се-преброй се посред нощ на границите, барабар с куфЕрите и бохчите. :lol: :lol:

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

От София до Истанбул и обратно има автобус за 100лв.

Е, ако въпроса е за автобус има и за 70лв. двупосочно от София, а от Пловдив е още по-ниска цената - 50лв. :lol:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Периодично ги смъкват на 99€ промоционално, просто изчакай. 

А дано, благодаря ти! :)

С автобуса ще пътувам утре до Истанбул / за сефте с тези на Метро/ тренирам турския и после ще дам отчет как е.

Ама за октомври, на път за Австралия ще си пътувам с авиона до Истанбул-може би и с мили ще може да се свали цената, но ще почакам още.

Връзка към коментар

Днес  купих билети за Истанбул с автобусите на Metro през busbg.com , при online плащане има 5% отстъпка. Иначе за самолетните билети - чакайте промоциите, миналата година точно през октомври бяха евтини.

Връзка към коментар

От кой уебсайт ги гледате тези цени от 99€ за билетите София-Истанбул-София ?

Тези цени се виждат на сайта на Turkish Airlines , когато има промоция(в момента няма такава).

Вероятно се виждат и на други места, но специалистите да кажат. :)

Връзка към коментар

Излизат си по всички сайтове, ако не се лъжа, даже извън официалния сайт се е случвало да са малко по-евтини, че в официалния има висока такса издаване. Но както Mary каза, в момента няма промоция. 

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

За къде ли не излязоха евтини самолетни билети, че даже, до Лангкави от КЛ по-евтино от билет за рейс ;)  Някой не е ли подочул нещо ново?

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

Монополисти са по тази отсечка. :( Аз затова не взимам билети от Истанбул, я дойде промоция, я не, а с рейса трябва да предвидиш повече време и то става цяло околосветско пътешествие. 

Връзка към коментар

Монополисти са по тази отсечка. :( Аз затова не взимам билети от Истанбул, я дойде промоция, я не, а с рейса трябва да предвидиш повече време и то става цяло околосветско пътешествие. 

Преди две седмици пътувах с автобуса на Метро до Истанбул - точно 7 часа, ама като самолетът за КЛ е след обяд, трябва да се пътува с нощния, да се пристигне сутринта и да се отвиси до полета. И точно, дето викаш, ще се пътува сто часа. :(

Разгледах и за Ориент-ескпрес, там пък, вземеш си спален вагон, на границата те свалят с багажа :( и пак не става. Ще видим с мили колко може да се смъкне, но ще почакам още малко, да не би да им мине стиснатото ;) покрай Рамадан-Байрям, което е през юли тази година.

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.