Прескочи до съдържание

Хонг Конг-София-Хонг Конг през Юли.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, две приятелки искат да посетят България през Юли. Засега датите са 5 до 24-25 юли. Гледах някакви билети по около 660 евро, но ми изглежда много скъпо. Дори да няма по-евтини за момента, може би трябва да почакат, за да паднат малко цените.

Публикувано:

Аз за съжаление не съм запознат въобще с обратната посока. Мога само да кажа, че това което приемаме за нормални цени в посока Европа - Азия не винаги може да е същото и в посока Азия - Европа. За това и нямам идея дали това е евтино или скъпо. 

Все пак да погледнат обичайните комбинации - полет до Истанбул, или тръгване от Guangzhou вместо Хонконг, дали няма да изскочи някой жокер по тоя начин.

Може би полет до Дубай, и от там с Уиз, но ще има смяна на летища, вероятно нощувки и други подобни неудобства. Има полет до Дубай за около 420€, от там Уиз ще струва още 110€ с куфар или нещо такова. 

2015-03-15_19-58-40.png

Публикувано:

Да, мислех и аз някакви неща, ако могат да се сглобят, но за 100$, които ще ги дадат от едното летище до другото, няма особен смисъл. А и момичетата, щом ще обикалят 20 дни в България, вероятно и Румъния, надали ще искат да губят заради малко по-ниска цена, някои от тези дни. Ако изскочи вече нещо много добро сигурно ще им кажа да помислят.

Публикувано:

Забелязах, че Cebu Pacific също има полети до Хонконг, така че при някоя от честите им промоции току виж също се получило добре до Дубай. Погледнах обаче текущите цени и са доста високи...

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз известно време следях билетите от ЮИ Азия към Европа... Изключително рядко има цени, които да се конкурират с тези оттук натам. Най-често добрите цени, доколкото ги има, са от Куала Лумпур.

Но пък излиза проблемът с визите...

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

?

Имаме визи за Малайзия ли вече?

Не. Приемам, че щом пътуват от Хонг Конг насам, значи са с китайски паспорти.

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 2
Публикувано:

Да, с китайски са  :)

Китайски или от Хонк Конг ? Визовите изисквания за последните са доста облекчени. Любопитно е, че ние можем да ходим в Хонк Конг без виза, а китайците не.

http://en.wikipedia.org/wiki/Visa_requirements_for_Chinese_citizens_of_Hong_Kong

Публикувано:

Ок де, от Хонг Конг са. Даже едната доста си е пообиколила и из Европата. Днес ми писаха, че 11 юли-24 юлиса окончателните дати. Ако на някой му изскочи промоция от Хонг Конг за България да свирка  :P

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Хвърли едно око на темата с промоцията в обратната посока - девойките могат да се поослушат покрай намалението на горивото.

• Харесвам 1
Публикувано:

Да, погледнах. Няма обаче. Лошото е че техните дати са фиксирани, а и в обратна посока и с катарците и сега се намират горе долу двойно по-евтини цени. Те обмислят дори да ходят до Испания, защото им излизат по-евтини билети, при положение, че разстоянието си е доста повече.

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.