Прескочи до съдържание

Хонг Конг-София-Хонг Конг през Юли.


Препоръчани мнения

Здравейте, две приятелки искат да посетят България през Юли. Засега датите са 5 до 24-25 юли. Гледах някакви билети по около 660 евро, но ми изглежда много скъпо. Дори да няма по-евтини за момента, може би трябва да почакат, за да паднат малко цените.

Връзка към коментар

Аз за съжаление не съм запознат въобще с обратната посока. Мога само да кажа, че това което приемаме за нормални цени в посока Европа - Азия не винаги може да е същото и в посока Азия - Европа. За това и нямам идея дали това е евтино или скъпо. 

 

Все пак да погледнат обичайните комбинации - полет до Истанбул, или тръгване от Guangzhou вместо Хонконг, дали няма да изскочи някой жокер по тоя начин.

 

Може би полет до Дубай, и от там с Уиз, но ще има смяна на летища, вероятно нощувки и други подобни неудобства. Има полет до Дубай за около 420€, от там Уиз ще струва още 110€ с куфар или нещо такова. 

 

 

2015-03-15_19-58-40.png

Връзка към коментар

Да, мислех и аз някакви неща, ако могат да се сглобят, но за 100$, които ще ги дадат от едното летище до другото, няма особен смисъл. А и момичетата, щом ще обикалят 20 дни в България, вероятно и Румъния, надали ще искат да губят заради малко по-ниска цена, някои от тези дни. Ако изскочи вече нещо много добро сигурно ще им кажа да помислят.

Връзка към коментар

Забелязах, че Cebu Pacific също има полети до Хонконг, така че при някоя от честите им промоции току виж също се получило добре до Дубай. Погледнах обаче текущите цени и са доста високи...

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз известно време следях билетите от ЮИ Азия към Европа... Изключително рядко има цени, които да се конкурират с тези оттук натам. Най-често добрите цени, доколкото ги има, са от Куала Лумпур.

Но пък излиза проблемът с визите...

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

?

Имаме визи за Малайзия ли вече?

 

Не. Приемам, че щом пътуват от Хонг Конг насам, значи са с китайски паспорти.

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Да, с китайски са  :)

Китайски или от Хонк Конг ? Визовите изисквания за последните са доста облекчени. Любопитно е, че ние можем да ходим в Хонк Конг без виза, а китайците не.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Visa_requirements_for_Chinese_citizens_of_Hong_Kong

Връзка към коментар

Ок де, от Хонг Конг са. Даже едната доста си е пообиколила и из Европата. Днес ми писаха, че 11 юли-24 юлиса окончателните дати. Ако на някой му изскочи промоция от Хонг Конг за България да свирка  :P

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Хвърли едно око на темата с промоцията в обратната посока - девойките могат да се поослушат покрай намалението на горивото.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Да, погледнах. Няма обаче. Лошото е че техните дати са фиксирани, а и в обратна посока и с катарците и сега се намират горе долу двойно по-евтини цени. Те обмислят дори да ходят до Испания, защото им излизат по-евтини билети, при положение, че разстоянието си е доста повече.

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.