mitaka Публикувано: 17 март, 2015 Публикувано: 17 март, 2015 Здравейте Магеланци, един познат от Косово ми каза за това място.Според него е изключително красиво и имам идея да го посетя през майските празници.Някой ако е ходил да сподели дали наистина си заслужава. Бладодаря предварително!
Георги Матеев Публикувано: 17 март, 2015 Публикувано: 17 март, 2015 Аз съм ходил. Наистина е много красиво и лично според мен си заслужава.
mitaka Публикувано: 17 март, 2015 Автор Публикувано: 17 март, 2015 Аз съм ходил. Наистина е много красиво и лично според мен си заслужава. В Скопие ли спахте или някъде другаде?
mitaka Публикувано: 18 март, 2015 Автор Публикувано: 18 март, 2015 (редактирано) Мисля след като го посетим да отпрашим за Охрид и в тази връзка, колко време отнема разглеждането му? Редактирано 18 март, 2015 от mitaka
Двуцветко Публикувано: 18 март, 2015 Публикувано: 18 март, 2015 Може и за час да идеш да му хвърлиш един поглед и да поснимаш, ако искаш да го сложиш в списъка от посетените места. Аз бих му отделил поне половин ден. Добра идея е да се качиш на лодка по каньона, за да го усетиш и разгледаш. Не е екстремно, има си лодкар, карат ви до една пещера, която е интересна. Другият вариант е да вървиш по пътека по протежението на каньона, ако търсиш разходка. Не е малко мястото, така че отнема време и е приятна природа. В началото има нещо като манастир/параклис и най-важното добра кръчма над водата! Така че една разходка с лодка или по пътеките с по една кръчма ти се връзва оптимално за 3-4 часа минимум, за да получиш добри впечатления от мястото. Всичко останало ще е препускане или непълни впечатления. 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега