Stanimir_81 Публикувано: 19 март, 2015 Сподели Публикувано: 19 март, 2015 Смятах да пусна темата в Авиация или Самолетни полети, но не считам, че е толкова сериозна: )) Тук прочетох за 10 "опасни" авиокомпании, които летят извън европа, някой да ги е ползвал ) http://profit.bg/news/Naj-opasnite-aviolinii-v-sveta/nid-136138.html Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 19 март, 2015 Сподели Публикувано: 19 март, 2015 Смятах да пусна темата в Авиация или Самолетни полети, но не считам, че е толкова сериозна: )) Тук прочетох за 10 "опасни" авиокомпании, които летят извън европа, някой да ги е ползвал ) http://profit.bg/news/Naj-opasnite-aviolinii-v-sveta/nid-136138.html С Air Bagan съм пътувал и ми е странно, че са в този списък при положение, че им е разрешено да летят в ЕС. Чек-ин на Air Bagan на летище Хехо. Естествено без компютри и други цивилизационни придобивки В Мианма често спира тока, затова вместо ненадеждни монитори ползват човешка сила и табели Чекиране на багажа Когато има ток е хубаво да минава през стабилизатор, защото напрежението може да скокне за секунди от 100 до 300 волта и и обратно и да развали уреда 10 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 19 март, 2015 Сподели Публикувано: 19 март, 2015 Само с Lion air. - не са по зле от Wizz , да не говорим за BgAir. С Merpati air не успяхме ,тъй като предния ден фалираха ... 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 19 март, 2015 Сподели Публикувано: 19 март, 2015 "4. Lion Air ... През 2012 година някои членове на екипажа (както пилоти, така и стюардеси) бяха хванати, че притежават метамфетамини на борда."Сега разбрах защо пистата на Бали им се видя малка. 5 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 19 март, 2015 Сподели Публикувано: 19 март, 2015 С Merpati air не успяхме ,тъй като предния ден фалираха ... Аз извадих късмет и летях с тях - нямам никакви забележки Нормален полет. "4. Lion Air ... През 2012 година някои членове на екипажа (както пилоти, така и стюардеси) бяха хванати, че притежават метамфетамини на борда." Сега разбрах защо пистата на Бали им се видя малка. От трите писти избрали най-дясната, но там пък в началото имало много зелени човечета, такива ми ти работи 1 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 6 януари, 2016 Сподели Публикувано: 6 януари, 2016 (редактирано) Air Bagan направо избиха рибата! Редактирано 6 януари, 2016 от Evgenikd Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега